Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bunun sebebi; Türkiye'deki yasal kısıtlamalar, yayın yapan serverın coğrafi kısıtlamaları gibi sebeplerden vpn kullanma ihtiyacı doğuyor.VPN güvenli ve relax bir APK değil (benim düşüncem) lütfen tüm rutin listelerde olduğu gibi Mor listeler, Katar TV yada bilindik ismi ile Bein Sport Kanalları nı VPN siz açalım. İstirham ile.
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. sağlık olsun, bulduğunuzda eklerseniz sevinirim. iyi çalışmalar..2 Kanali da ekledim Ulusal Kategorisine akliniza gelen baska Kanal varsa yazabilirsiniz
Cartoon Network Kanali duzeltildi
suan malesef elimde o kanal yok ve bulamadim ama yeni Sinema Kanallari eklendi
@Latte Kanallar guncellendi
URl yi buradan alabilirsiniz
masallah hemen patladi liste neyse yeni bir tane daha bulunur illakiZaten liste mecbur güncellenecek belgesel kanallarını ve sinema kanallarını yeni bulduğum M3u ile değiştireceğim şu anki çok donuyor yeni bulduğum stabil
Doğrudur bende de şimdi güncellendi internet sorunu yaşadım sanırım
Tam olarak neler patladı hocammasallah hemen patladi liste neyse yeni bir tane daha bulunur illaki
bir tane buldugum m3u siz paylasmistiniz baya stabil idi ama bugun calismiyor artik maalesefTam olarak neler patladı hocam
Kanal isim cisim yok mu hocambir tane buldugum m3u siz paylasmistiniz baya stabil idi ama bugun calismiyor artik maalesef
demek istediginizi anlamadimKanal isim cisim yok mu hocam
Patlayan kanallar hangileri onu soruyorum hocamdemek istediginizi anlamadim
butun liste en azindan bende calismiyor artik ama sorun degil sen isine devam senden cok fazla saglam liste geliyorPatlayan kanallar hangileri onu soruyorum hocam
Aslında çoğu çalışıyor muhtemelen kullandığınız iptv hesabı doldu o yüzden yayın göstermiyor.butun liste en azindan bende calismiyor artik ama sorun degil sen isine devam senden cok fazla saglam liste geliyor
dogrudur oyle ise de isime yaramaz bana cok kisi kullandigi zaman donmayacak liste lazimAslında çoğu çalışıyor muhtemelen kullandığınız iptv hesabı doldu o yüzden yayın göstermiyor.
589 kanalın 56 tanesi çalışmıyor. O da dediğim gibi hesap dolmuştur ondandır
liste tekrardan guncellendi Alman-spor komple kaldirildi ileride yeniden eklenecek mor 1 daha alternatifli hale getirildi bir kac kanal daha silinidevet liste tekrardan guncellendi donan butun Kanallar silindi ve o yuzden Kanal sayisi azaldi yeni bir m3u buldugumda yeni Kanallar eklenecek
haber verdigin icin tesekkur ederim onlara alternatif getiririmGuncelledim. 577 kanaldan 303 kanala düşmüş liste. sanki düne göre bı tık daha stabil. 3-3 Luk konya maçını seyrediyorum (VPN'siz) . Yine kopma oluyor ancak idare edilebilir seviyede. Emekleriniz için tekrardan teşekkürler.
Not : Eurosport 1'in 3 kanalı da VPN'siz açmıyor. Eurosport 2'nin 2 kanalı da VPN'siz açıyor.
Güncelledim listeyi ben de. Yalnız 225 kanal görünüyor 235 değil.liste tekrardan guncellendi Alman-spor komple kaldirildi ileride yeniden eklenecek mor 1 daha alternatifli hale getirildi bir kac kanal daha silinid
guncel kanal sayisi: 235
@Latte