Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VPN güvenli ve relax bir APK değil (benim düşüncem) lütfen tüm rutin listelerde olduğu gibi Mor listeler, Katar TV yada bilindik ismi ile Bein Sport Kanalları nı VPN siz açalım. İstirham ile.
Bunun sebebi; Türkiye'deki yasal kısıtlamalar, yayın yapan serverın coğrafi kısıtlamaları gibi sebeplerden vpn kullanma ihtiyacı doğuyor.
Ancak, yayıncılar genellikle VPN kullanımlarını algılayarak bu bağlantıları da engellemeye çalışır. Bu yüzden, kaliteli bir VPN kullanmak da önemlidir.

2 Kanali da ekledim Ulusal Kategorisine akliniza gelen baska Kanal varsa yazabilirsiniz

Cartoon Network Kanali duzeltildi

suan malesef elimde o kanal yok ve bulamadim ama yeni Sinema Kanallari eklendi

@Latte Kanallar guncellendi

URl yi buradan alabilirsiniz
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. sağlık olsun, bulduğunuzda eklerseniz sevinirim. iyi çalışmalar..

Zaten liste mecbur güncellenecek belgesel kanallarını ve sinema kanallarını yeni bulduğum M3u ile değiştireceğim şu anki çok donuyor yeni bulduğum stabil

Doğrudur bende de şimdi güncellendi internet sorunu yaşadım sanırım
masallah hemen patladi liste neyse yeni bir tane daha bulunur illaki

butun liste en azindan bende calismiyor artik ama sorun degil sen isine devam senden cok fazla saglam liste geliyor
Aslında çoğu çalışıyor muhtemelen kullandığınız iptv hesabı doldu o yüzden yayın göstermiyor.
589 kanalın 56 tanesi çalışmıyor. O da dediğim gibi hesap dolmuştur ondandır

Aslında çoğu çalışıyor muhtemelen kullandığınız iptv hesabı doldu o yüzden yayın göstermiyor.
589 kanalın 56 tanesi çalışmıyor. O da dediğim gibi hesap dolmuştur ondandır
dogrudur oyle ise de isime yaramaz bana cok kisi kullandigi zaman donmayacak liste lazim

evet liste tekrardan guncellendi donan butun Kanallar silindi ve o yuzden Kanal sayisi azaldi yeni bir m3u buldugumda yeni Kanallar eklenecek

Guncelledim. 577 kanaldan 303 kanala düşmüş liste. sanki düne göre bı tık daha stabil. 3-3 Luk konya maçını seyrediyorum (VPN'siz) . Yine kopma oluyor ancak idare edilebilir seviyede. Emekleriniz için tekrardan teşekkürler.

Not : Eurosport 1'in 3 kanalı da VPN'siz açmıyor. Eurosport 2'nin 2 kanalı da VPN'siz açıyor.

evet liste tekrardan guncellendi donan butun Kanallar silindi ve o yuzden Kanal sayisi azaldi yeni bir m3u buldugumda yeni Kanallar eklenecek
liste tekrardan guncellendi Alman-spor komple kaldirildi ileride yeniden eklenecek mor 1 daha alternatifli hale getirildi bir kac kanal daha silinid

guncel kanal sayisi: 235

@Latte

Guncelledim. 577 kanaldan 303 kanala düşmüş liste. sanki düne göre bı tık daha stabil. 3-3 Luk konya maçını seyrediyorum (VPN'siz) . Yine kopma oluyor ancak idare edilebilir seviyede. Emekleriniz için tekrardan teşekkürler.

Not : Eurosport 1'in 3 kanalı da VPN'siz açmıyor. Eurosport 2'nin 2 kanalı da VPN'siz açıyor.
haber verdigin icin tesekkur ederim onlara alternatif getiririm

liste tekrardan guncellendi Alman-spor komple kaldirildi ileride yeniden eklenecek mor 1 daha alternatifli hale getirildi bir kac kanal daha silinid

guncel kanal sayisi: 235

@Latte
Güncelledim listeyi ben de. Yalnız 225 kanal görünüyor 235 değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri