Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar @Memetcandal 'ın kanalları. Paylaştığı liste bağlantısı dropbox olduğu için bazı oynatıcılarda açılmayabilir diye ben başka bir yere yükledim listeyi. Hem o düzenledikçe ben de düzenleyebilirim ve adres değiştirmeye gerek de kalmaz diye.

Ayrıca diğer yaptığım basit arayüzlü web sitesine de ekleyeceğim bu linkleri.
Böylece isteyenler istedikleri listeleri oradan kolayca ve tek seferde kopyalayıp kullanabilecekler oynatıcılarında.

Yani en azından bu bahsettiğiniz kanalların iyi olması benim değil @Memetcandal 'ın eseri :) Yine de teşekkür ederim.
Emeği olan herkese teşekkürüm.
Mehmet Candal ıda özel olarak kutluyorum başarılarının devamını diliyorum

Emeği olan herkese teşekkürüm.
Mehmet Candal ıda özel olarak kutluyorum başarılarının devamını diliyorum
Pekala, o halde ben kendi adıma rica ederim.

Bireysel olarak hiçbir karşılık beklemeden sürekli listesini güncel ve çalışır halde tutmaya çalıştığı için MemetCandal'ı ben de kutluyorum.

Vallahi çok tebrik ediyorum elinize kafanıza sağlık.Stabil,Renk,Drop, hız vb hepsi on numara beş yıldız.Ama daha bitmedi herhalde ki eksik kanallar var. Bir tanesi TRT 4 K TV 4 vsvs kolaylıklar diler tekrar tebrik ediyorum.
TRT 4k ve Tv4 ü bulursam eklerim 👍

Istediğiniz diğer kanalları da yazabilirsiniz

Vallahi çok tebrik ediyorum elinize kafanıza sağlık.Stabil,Renk,Drop, hız vb hepsi on numara beş yıldız.Ama daha bitmedi herhalde ki eksik kanallar var. Bir tanesi TRT 4 K TV 4 vsvs kolaylıklar diler tekrar tebrik ediyorum.
Çok başarılı olmasına rağmen çalışılması gereken çok husus var onu da belirtmeden geçmeyelim.
Bilhassa bein sport kanalların en altta olması, sık sık kesilmesi kopması zaman zaman donması, genel olarak her kanaldan çift olması ve sadece birinin çalışıyor olması haber belgesel ve diğer kanallarda eksik olanlar olması ve benzerlerini Eminim iyileştirecek/düzeltecek dir.
Sonrada IPTV PANEL olarak babasının oğluna satsın Forum dakiler dışında..
Kolay ve rast gitsin

Çok başarılı olmasına rağmen çalışılması gereken çok husus var onu da belirtmeden geçmeyelim.
Bilhassa bein sport kanalların en altta olması, sık sık kesilmesi kopması zaman zaman donması, genel olarak her kanaldan çift olması ve sadece birinin çalışıyor olması haber belgesel ve diğer kanallarda eksik olanlar olması ve benzerlerini Eminim iyileştirecek/düzeltecek dir.
Kolay ve rast gitsin
Çift olan kanalların hepsi çalışıyor sizde çalışmama nedeni Türkiye den engel yemesi yayının o yüzden zaten bazı kanallar çift böylece herkes VPN kullanmadan izleyebiliyor her kanalı

Kolay ve rast gitsin
Kanalların donması özelikle Mor olanların bende çok nadir yaşandı ki güncel listede hiç problem yaşamadım

Bugun Mac Izlerken Kanallar cok dondu kusura bakmayin ilk zamanda duzenleme gelcecek ve Umarim daha Stabil akicak

@rgnsrky liste ve kanallar gayet normal bir şekilde alternatifleriyle (bir iki tane açılmayan olabilir) @Memetcandal 'ın verdiği linkle çalışıyor ama cihazınızdaki uygulama direkt bir m3u adresi istiyorsa diye

HTTP:
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/patr0n/refs/heads/site/lists/iptvsevenler.m3u

bu adresi kullanabilirsiniz.

Eğer çalışırsa liste bu şekilde @Memetcandal kendi listesini güncellediği zamanlarda ben de buradaki listeyi güncelleyebilirim.
@Latte iznin olursa bu Url Yi ilk nesajima eklemek isterim o radan herkes gorebilir

@Latte iznin olursa bu Url Yi ilk nesajima eklemek isterim o radan herkes gorebilir
Bunun için izne gerek bile yok. Zaten ben de link ayıklama için eklediğim web sitesine ekledim bunu hazır listeler başlığı altında.

Listenizi güncellediğiniz zaman söylerseniz içeriği aktarırım oraya direkt.

Herkese tekrardan merhabalar

bazı kanallar çökmüş onu fark ettim daha demin liste tekrardan güncellenecek bilginize

Anketi daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım en az Alman kanalları izleniyor ankete göre o yüzden çoğu Alman kanalları kaldırılacak

Birde şöyle birşey yapılırsa çok sevinirim

Yazılı bir oylama listeye 10 üzerinden bir paun verirseniz ve neden o kadar puan verdiğinizi yazarsanız sevinirim böylece yapabileceğim bir düzeltme var ise onları yapmaya çalışırım.

Oylama örneği

10/6-7

Sebebi:
Liste baya alternatifli ve çoğu Kanal çalışıyor ve emek veriliyor ama maalesef bazı kanallar çok erken bozuluyor veya verimli çalışmıyor. Kanallar daha verimli çalışır ise çok sevinirim

(
Aklınızda bana yardımcı olabilecek bir örnek varsa yazarsanız çok sevinirim )

örneğin
Mesela ..... Sitesinden/listesinden ... Kanallar çok stabil çalışıyor ve kolayca bozulmuyor

Liste güncellemesi en yakın zamanda gelecek

M3U URL buradan bulabilirsiniz

Yayınlar patlamış usta bir el at
Yukarıda yani burada:
Herkese tekrardan merhabalar

bazı kanallar çökmüş onu fark ettim daha demin liste tekrardan güncellenecek bilginize

Anketi daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım en az Alman kanalları izleniyor ankete göre o yüzden çoğu Alman kanalları kaldırılacak

Birde şöyle birşey yapılırsa çok sevinirim

Yazılı bir oylama listeye 10 üzerinden bir paun verirseniz ve neden o kadar puan verdiğinizi yazarsanız sevinirim böylece yapabileceğim bir düzeltme var ise onları yapmaya çalışırım.

Oylama örneği

10/6-7

Sebebi:
Liste baya alternatifli ve çoğu Kanal çalışıyor ve emek veriliyor ama maalesef bazı kanallar çok erken bozuluyor veya verimli çalışmıyor. Kanallar daha verimli çalışır ise çok sevinirim

(
Aklınızda bana yardımcı olabilecek bir örnek varsa yazarsanız çok sevinirim )

örneğin
Mesela ..... Sitesinden/listesinden ... Kanallar çok stabil çalışıyor ve kolayca bozulmuyor

Liste güncellemesi en yakın zamanda gelecek

M3U URL buradan bulabilirsiniz
yazdim

Şuan güncelliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri