Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Site açılıyor fakat linkleri tarayamıyor
En son kodla oynama yapmıştım ya ondan dolayıdır ya da proxy sıkıntısı vardır o yüzden çalışmıyor olabilir bi kontrol ederim bilgi için teşekkür ederim.

Düzenleme: Mobilde kontrol sıkıntısı yaşadım evet ama bilgisayarda bir sorun yok siteye bilgisayar üzerinde giriş yapınca tarama yapıyor.

Ben çalışmıyor diye gösterdiklerini tek tek kontrol ettim bile.

Spor kanalları için bir yorum yapamam. Belki yayın zamanı devreye giriyorlardır. O yüzden tamamen iptal diyemem.
Ayrıca aynı isimde birden fazla kanal varsa birini favorilere ekleyince diğerlerini de ekliyor. Linkleri de aynı sanırım birçoğunun. Yani mor kanallar için geçerli bu söylediğim.
Aynı isimde olup çalışmayanların yanında çalışanlar da var.

Ekran fotoğraflarını ekliyorum favorilerin. Bunlar uygulamada çalışmıyor görünüp benim kontrol ettikten sonra da çalışmadığını gördüklerim.

Ekli dosyayı görüntüle 2032Ekli dosyayı görüntüle 2033
Ekli dosyayı görüntüle 2034Ekli dosyayı görüntüle 2035Ekli dosyayı görüntüle 2036
@Latte bu Kanallari tekrar Kontrol edebilir misin? ve Uygulamaya bir daha bakabilirmisin ?

Blu TV Aboneliği olan biri gerekli bana ve efsane film olan Harry Potter in 4/7/8 filminin m3u8 URL leri kendim aradım taradım ama Yok bulamadım maalesef

Çalışmayanlar:

TRT2 iki alternatiftte, ATV birinci kanal, ATV 2 ikisi de, TV8 iki alternatifte, HaberTürk birinci kanal, CNN Türk iki alternatifte, NTV iki alternatifte, Flash Haber birinci kanal, TRT Belgesel, Minika Go/Çocuk iki alternatifleri de, A Spor birinci kanal, TRT Spor Yıldız birinci kanal, NBA TV ilk dört kanal, Euro Sport 1/3/4/5. kanallar, Euro Sport 2 1/3/4/5. kanallar, Tivibuspor birinci kanal, Tivibur Spor 1 1/2/3/5. kanallar, Tivibu Spor 2 1/2/4. kanallar, Tivibuspor 3 1/2/4/5. kanallar, Tivibu Spor 4 1/3/4/5. kanallar, Spor Smart 1/3. kanallar, Spor Smart 2 üçüncü kanal, S Sport 1/3. kanallar, S Sport 2 1/3. kanallar, Mor Haber birinci kanal, Dream Türk, Power Türk, Power Dance, Power Love, Tatlıses ...

Sonrası sinema kanalları ve birkaç film dizi.

435 kanaldan 331 çalışan 104 hata veren görünüyor.

Mor kanallar alternatifli olarak çalışıyorlar. Elbette aralarında çalışmayanlar da var.

Blu TV Aboneliği olan biri gerekli bana ve efsane film olan Harry Potter in 4/7/8 filminin m3u8 URL leri kendim aradım taradım ama Yok bulamadım maalesef
4/7/8 için alt yazılı kabulse link verebilirim.

Çalışmayanlar:

TRT2 iki alternatiftte, ATV birinci kanal, ATV 2 ikisi de, TV8 iki alternatifte, HaberTürk birinci kanal, CNN Türk iki alternatifte, NTV iki alternatifte, Flash Haber birinci kanal, TRT Belgesel, Minika Go/Çocuk iki alternatifleri de, A Spor birinci kanal, TRT Spor Yıldız birinci kanal, NBA TV ilk dört kanal, Euro Sport 1/3/4/5. kanallar, Euro Sport 2 1/3/4/5. kanallar, Tivibuspor birinci kanal, Tivibur Spor 1 1/2/3/5. kanallar, Tivibu Spor 2 1/2/4. kanallar, Tivibuspor 3 1/2/4/5. kanallar, Tivibu Spor 4 1/3/4/5. kanallar, Spor Smart 1/3. kanallar, Spor Smart 2 üçüncü kanal, S Sport 1/3. kanallar, S Sport 2 1/3. kanallar, Mor Haber birinci kanal, Dream Türk, Power Türk, Power Dance, Power Love, Tatlıses ...

Mor kanallar alternatifli olarak çalışıyorlar. Elbette aralarında çalışmayanlar da var.
Sinema kanalların hiçbiri mi çalışmıyor?

Çalışmayanlar:

Çalışmayan kanalların her alternatifi çalışmayanlara bir alternatif daha eklerim ileriki günlerde

çok alternatifli olup aralarından bazıları çalışıyor ise onlara düzeltme eklemem onlar çünkü VPN kullanınca çalışacaktır en azından bende çoğu çalışıyor

Uydu alicim bozuldu 3 aydir IPTV ile TV seyretmeye çalışıyorum toplasan 40 TV ulusal kanallar olsa yetecek bir liste arıyorum şifreli kanallar yerel kanallar ve dizi film olmasına gerek yok
Listene HT SPOR- EKOL TV- NEFES TV Ekleye tesekkurler

Uydu alicim bozuldu 3 aydir IPTV ile TV seyretmeye çalışıyorum toplasan 40 TV ulusal kanallar olsa yetecek bir liste arıyorum şifreli kanallar yerel kanallar ve dizi film olmasına gerek yok
Listene HT SPOR- EKOL TV- NEFES TV Ekleye tesekkurler
Eklerim sorun değil 💪

İlk 5 kanal düzeltirmisin, teşekkür

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-29-16-18-34-641_com.fsa.m3utestandcheck.jpg
    Screenshot_2024-12-29-16-18-34-641_com.fsa.m3utestandcheck.jpg
    377.8 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2024-12-29-16-19-48-476_com.fsa.m3utestandcheck.jpg
    Screenshot_2024-12-29-16-19-48-476_com.fsa.m3utestandcheck.jpg
    266.4 KB · Görüntüleme: 12
Uyuya kalmışım gece, yarıda kalmış yazışma kusura bakmayın ;))

Hayır. Sinema kanallarından sadece bazıları (bir öncekinde açılmayan diye görünenler yani) çalışmıyordu.

Gerisi size saydıklarım. Spor kanalları söylediğiniz gibi alternatifleri çalışıyor genelde. Bazıları hiç çalışmıyor tabi onlar da aynı kanalın 4. veya 5. kanalı ise örn; memetcan spor 5 ya da memetcan spor 3 adlı kanallar gibi.

Liste guncellendi Iyi Seyirler

Url ilk Sayfada
Mesajların hemen sağ köşesinde 1735498999568 bu simge var.

İlk mesajınızdaki o simgeye basınca o mesajın bağlantı adresini kopyalarsınız.

İster direkt yapıştırır isterseniz de metin edötürü ile 📎 simgesine basıp link+metin yaparak yönlendirirsiniz.

Ayrıca önerimden sonra neredeyse her mesajınıza yönlendirme cümlesini eklemenizi beğendim. Ne kadar önem verdiğinizi de gösteriyor. Umarım forum hakkında mesajına yazdığım öneri dikkate alınır ve konuların ilk mesajları en üstte sabitlenir ve böylece bununla uğraşmaktan kurtulursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri