Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Liste güncellendi çalışmayan Kanallar kaldırıldı mor kanallar hala düzeltilmedi onları ileriki günlerde düzelteceğimYeni Liste hazır sadece bir kaç düzenleme yapmam gerek (bazı kanallar calismiyor onları düzeltip ekleyeceğim buraya)
Aşağıdaki URL Yi kullanabilirsiniz şimdilik kısa URL en yakın zamanda ekleyeceğim ve çalışmayan kanalları düzelteceğim
Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir
Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)
Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Biliyorum URL de sorun olmadığını sadece bazı kanallar bozuluyor bende o kanalları düzeltiyorum ve bilgi yayınlıyorum sadece kanalların düzeltildi Gine dairlinklerde bir sıkıntı yok çalışıyor teşekkürler![]()
Ben bu listeyi açamadım güçcuk bir ekran geldi başka yoksadece belgesel ve spor kanallarını içeren bi liste yaptım arkadaşım verdikleriyle dileyen buyursun.
Hangi oynatıcı, televizo kullanıyorum sorunsuz açılıyor çalışan kanallar bu listedenBen bu listeyi açamadım güçcuk bir ekran geldi başka yok
@fsa3web 'in mobil uygulaması ile çalışan ve çalışmayanları test ettim.Merhabalar kusura bakmayın rahatsız ediyor isen sizlerden bir ricam olacak.
İlk sayfadaki URL yi (Türkiye de yaşayan birisi) lütfen IPTV sone ekleyip bütün kanalları deneyebilir mi?
Böylece Türkiye den ulaşılamayan kanalları buraya yazar ise onlara severek bir alternatif eklerim.
Neden kendim yapımı yorum?
Kendim tr VPN indirdim ve denedim bir çok kez ama bende her türlü bütün kanallar açılıyor, ama bazı Türkiye de yaşayan kişiler de bu durum böyle değil ve ben o kişiler için bir alternatif Kanal eklemek isterim, böylece herkes rahat bir şekilde listeyi kullanabilir
Şimdiden yardım eden herkese çok teşekkür ederim
URL arayan arkadaşlar lütfen ilk yazdığım mesaja gidiniz ve o radan URL yi alınız
Bana bu programın URL sini verebilir misin?@fsa3web 'in mobil uygulaması ile çalışan ve çalışmayanları test ettim.
387kanaldan 300 çalışan ve 87 çalışmayan gösterdi.
Çalışan ve çalışmayanları ayrı ayrı televizo ile kontrol ettim aynı uygulamada gösterdiği gibi failed uyarısı verdikleri açılmıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 2031
Ve yardımın için teşekkür ederim@fsa3web 'in mobil uygulaması ile çalışan ve çalışmayanları test ettim.
387kanaldan 300 çalışan ve 87 çalışmayan gösterdi.
Çalışan ve çalışmayanları ayrı ayrı televizo ile kontrol ettim aynı uygulamada gösterdiği gibi failed uyarısı verdikleri açılmıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 2031
@Latte kusura bakma uygulama yapımcısını işaretlemiş sin daha yeni gördümBana bu programın URL sini verebilir misin?
https://forum.sinetech.tr/konu/android-iptv-tool-m3utest-uygulamasi.902/@Latte kusura bakma uygulama yapımcısını işaretlemiş sin daha yeni gördüm
TR VPN ile kombine kullanmayı deneyeceğim olmaz ise sizden tekrar Rica edeceğim denemenizi ve failed yazanları bana iletmenizi tabi vaktiniz varsa tekrardan yardımın için teşekkür ederim @Lattehttps://forum.sinetech.tr/konu/android-iptv-tool-m3utest-uygulamasi.902/
Konu buydu. Bağlantı adresi de var.
Benim istediğim üzerine geliştirme de yapmıştı uygulamada.
Yani bence işinize yarar ama kendi bağlantınız ile sizde VPN olmadan açılanları da çalışıyor gösterebilir. Fakat kanal hiç çalışmıyorsa en azından sizin bağlantınızla bile çalışmayanları listeler
Rica ederim. Emeğinize ciddi saygım var.TR VPN ile kombine kullanmayı deneyeceğim olmaz ise sizden tekrar Rica edeceğim denemenizi ve failed yazanları bana iletmenizi tabi vaktiniz varsa tekrardan yardımın için teşekkür ederim @Latte![]()
@Latte bir kaç deneme yaptım hiç bir zaman senin gönderdiğin resim kadar fazla rakam çıkmadı Rica etsem yarın öğle saatlerinde listeyi tekrar dan test edebilir misin? alternatifi olan kanallar ve film dizi gibi şeylerin haricinde çalışmayan diğer kanalları yazabilir misin?Ben birkaç dakika toparlayıp çalışmayanları not etmeye çalışayım sizin için.
Ama önce siz de test etin Uygulama ile. Eğer aynı sayıda çalışmayan gösteriyorsa aynı kanalları göreceğiz demektir. Sizde farklı sayıda çalışmayan çıkartırsa işte o zaman ben not etmeye çalışırım.
Ben çalışmıyor diye gösterdiklerini tek tek kontrol ettim bile.@Latte bir kaç deneme yaptım hiç bir zaman senin gönderdiğin resim kadar fazla rakam çıkmadı Rica etsem yarın öğle saatlerinde listeyi tekrar dan test edebilir misin? alternatifi olan kanallar ve film dizi gibi şeylerin haricinde çalışmayan diğer kanalları yazabilir misin?
Ben çalışmıyor diye gösterdiklerini tek tek kontrol ettim bile.
Spor kanalları için bir yorum yapamam. Belki yayın zamanı devreye giriyorlardır. O yüzden tamamen iptal diyemem.
Ayrıca aynı isimde birden fazla kanal varsa birini favorilere ekleyince diğerlerini de ekliyor. Linkleri de aynı sanırım birçoğunun. Yani mor kanallar için geçerli bu söylediğim.
Aynı isimde olup çalışmayanların yanında çalışanlar da var.
Ekran fotoğraflarını ekliyorum favorilerin. Bunlar uygulamada çalışmıyor görünüp benim kontrol ettikten sonra da çalışmadığını gördüklerim.
Ekli dosyayı görüntüle 2032Ekli dosyayı görüntüle 2033
Ekli dosyayı görüntüle 2034Ekli dosyayı görüntüle 2035Ekli dosyayı görüntüle 2036
Rica ederim, size de kolay gelsinYardımın için teşekkür ederim baya uğraşmışsın emeğine sağlık![]()