Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O nasıl yapılıyor?
Yani imzanıza ekleyebilirsiniz ama imzada direkt link görünmüyor o yüzden zor ama görsel ekleyip ona link verebilirsiniz ilk mesaja yönlendirmek için.

Mobilden girişte imza görülemediği için pek kullanışlı olmayacaktır.

O yüzden tek önerim şu olabilir:
Bir mesaja yazdıktan sonra sonraki mesajları yazarken aynı cümleleri tekrar tekrar yazmaktansa önceki mesajınızdan kopyala yapıştır ile mesajınıza ilave yaparsınız.

Zahmetli bir iş evet ama buna rağmen hala "link nerede, URL nerede" diye soran olursa görmezden gelin artık başa çıkamazsınız demektir.

Forumda şöyle birşey yapılırsa adminler tarafından tabi ki hem sizi hem de birçok konuyu kaçırmamak adına;

Konulara ait her sayfanın en üstünde konunun ilk mesajı sabit kalır. Yani 1. saydadaki ilk mesaj ile 15. saydadaki ilk mesaj aynı olur. Böylece ilk sayfaya git, şu mesaja bak demek yerine "Sayfayı yukarı kaydırın görürsünüz" diyebilirsiniz.

Yani imzanıza ekleyebilirsiniz ama imzada direkt link görünmüyor o yüzden zor ama görsel ekleyip ona link verebilirsiniz ilk mesaja yönlendirmek için.

Mobilden girişte imza görülemediği için pek kullanışlı olmayacaktır.

O yüzden tek önerim şu olabilir:
Bir mesaja yazdıktan sonra sonraki mesajları yazarken aynı cümleleri tekrar tekrar yazmaktansa önceki mesajınızdan kopyala yapıştır ile mesajınıza ilave yaparsınız.

Zahmetli bir iş evet ama buna rağmen hala "link nerede, URL nerede" diye soran olursa görmezden gelin artık başa çıkamazsınız demektir.

Forumda şöyle birşey yapılırsa adminler tarafından tabi ki hem sizi hem de birçok konuyu kaçırmamak adına;

Konulara ait her sayfanın en üstünde konunun ilk mesajı sabit kalır. Yani 1. saydadaki ilk mesaj ile 15. saydadaki ilk mesaj aynı olur. Böylece ilk sayfaya git, şu mesaja bak demek yerine "Sayfayı yukarı kaydırın görürsünüz" diyebilirsiniz.
Valla genellikle artık mesaj yazarken ilk mesajı cevapla şeklinde yazıyorum insanlar aslında sadece işaret lediğim mesaja tıklaması gerekecek ama yok neyse bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum...

Çözüm tam olarak bulmak zor...

Valla genellikle artık mesaj yazarken ilk mesajı cevapla şeklinde yazıyorum insanlar aslında sadece işaret lediğim mesaja tıklaması gerekecek ama yok neyse bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum...

Çözüm tam olarak bulmak zor...
Bir talepte bulundum size bahsettiğim konuyla ilgili. Olursa işinizi biraz daha kolaylaştırır umarım.

Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir ve sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim

şu an listedeki tüm kanallar vpnsiz çalışıyor ancak bu durum 3-5 gün sürüyor. sonrasında ise vpn ile bile çalışmayabiliyor. rutin bi hal aldı ama çare yok,sayende yeniledikçe ekliyoruz.

sadece belgesel ve spor kanallarını içeren bi liste yaptım arkadaşım verdikleriyle dileyen buyursun.

Ekli dosyalar

• FAVORİ.m3u
    54.1 KB · Görüntüleme: 272
hocam ilk 3 kanal dona dona ilerliyordu 5 incisi donmuş diğer beinsportslarda açılmıyordu

şu an listedeki tüm kanallar vpnsiz çalışıyor ancak bu durum 3-5 gün sürüyor. sonrasında ise vpn ile bile çalışmayabiliyor. rutin bi hal aldı ama çare yok,sayende yeniledikçe ekliyoruz.
Bu dediğiniz şey normal birşey maalesef yayınlar bazı kanallar için 7/24 vermek imkansız bazı kanallar ise hiç bozulmuyor bazıları da ayda bir ama dediğiniz gibi ben her am aktif/çalışır halde tutmaya çalışıyorum Listeyi

hocam ilk 3 kanal dona dona ilerliyordu 5 incisi donmuş diğer beinsportslarda açılmıyordu
Evet kontrol ettim dediğiniz kanallar donuyor ve çalışmıyor ama diğer alternatifel çoğunlukla çalışıyor, büyük ihtimalle VPN ile denemeniz gerekecek. Ileriki günlerde bütün mor lari tekrar dan güncellerim, en geç ligler başladığında. Mor kanallari bol alternatifli tutuyorum, böylece VPN siz çalışan kanallar oluyor ve vpn ile çalışan kanallar oluyor, herkes istediğinden izleyebiliyor.

Yeni Liste hazır sadece bir kaç düzenleme yapmam gerek (bazı kanallar calismiyor onları düzeltip ekleyeceğim buraya)

Aşağıdaki URL Yi kullanabilirsiniz şimdilik kısa URL en yakın zamanda ekleyeceğim ve çalışmayan kanalları düzelteceğim

Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir

Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)

Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim

Güzel paylaṣim emeyine sğlik baṣarinizin de
vamini dileeim güzel caliṣiyo takilma donma yok teṣekkürler

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar bana çalışan Youtube M3u8 url lazim, herhangi bir kanal olsun farketmez. Bildiğim bütün url çöktü. yani kanal id değil sadece URL ön kısım.

Örneğin

#EXTINF:0, Güldür Güldür

URL sinin ön kısmı - ÇALIŞMIYOR.

Çalışan URL var mı?

Hocam sadece donmayan t7/24 açık türksat kanalları paketi m3 listesi var mı peki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri