Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denedimde kekikakademinin aynısı farkı yok
Dediğim gibi ben yayın sağlamıyor ben bulduğum bir kaç siteden yayınları alıyorum ve listeme ekliyorum bazen Forum daki M3u lardan da kanal alıyorum Listeyi de ilk kurduğumda kekik den biraz bakarak yaptım çünkü kendim liste yapmayı bilmiyordum şuan da aynı sistemde yeni bir liste yapıyorum ve an yakın zamanda da paylaşacağım

Dediğim gibi ben yayın sağlamıyor ben bulduğum bir kaç siteden yayınları alıyorum ve listeme ekliyorum bazen Forum daki M3u lardan da kanal alıyorum Listeyi de ilk kurduğumda kekik den biraz bakarak yaptım çünkü kendim liste yapmayı bilmiyordum şuan da aynı sistemde yeni bir liste yapıyorum ve an yakın zamanda da paylaşacağım
Bazı kanalların da sadece VPN ile açılma sebebi bu çünkü bazı kullandığım siteler Türkiye den ulaşamıyor yine de elimden geldiğince iyi çalışan bir liste yapmaya çalışıyorum

Bazı kanalların da sadece VPN ile açılma sebebi bu çünkü bazı kullandığım siteler Türkiye den ulaşamıyor yine de elimden geldiğince iyi çalışan bir liste yapmaya çalışıyorum
Açık söylemem gerekirse ben zaten bu işlerden çok anlayan biri değilim, sadece bir kaç şeye baktım ve anladığım kadarıyla da iyi bir liste oluşturdum (kendi fikrim) ve onu da stabil tutuyor İdim. Şuan da dediğim gibi yeni bir liste oluşturuyorum. Yeni listede Türkiye den açılmayan Kanal keşfeden olursa lütfen buraya yazın, o kanallara alternatif bir kanal daha ekleyeyim böylece VPN kullanmak istemeyen lerde o kanalları izleyebilsinler.

mükemmel olmuş elinize sağlık tıkır tıkır çalışıyor takipteyiz saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri