tıngırmıngır
Paylaşımcı
- Konular
- 17
Bazı sinema kanalları da açılmıyor, yeni liste için kontrol edebilir misiniz? ( Epic drama örneğin)Yeni URL Yi de paylaşırım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bazı sinema kanalları da açılmıyor, yeni liste için kontrol edebilir misiniz? ( Epic drama örneğin)Yeni URL Yi de paylaşırım![]()
Şu anda bende açıyor isterseniz tekrar kontrol edinizBazı sinema kanalları da açılmıyor, yeni liste için kontrol edebilir misiniz? ( Epic drama örneğin)
Şuan kontrol ettim ve Evet TRT spor hala duruyor ama bende açılıyor büyük ihtimalle VPN ile sizde de açılacaktırOndan açılmıyor muhtemelen
Edit: 11 adet mor 1 içerisinden 5 tanesi açılıyor ve TRT spor listede ama açılmıyor. Neden açılmıyor. Açılsın))
Teşekkürler, ancak vpn ile açıyor evetŞu anda bende açıyor isterseniz tekrar kontrol ediniz
Öncelikle eline, emeğine, gönlüne sağlık.Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?
Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.
Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.
Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.
Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.
Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim
Bazı arkadaşlar için eğer kısa URL çöker ise veya çalışmaz ise uzun URL yi alıp kullanabilirsiniz yada kopyalayıp başka bir kısaltma kullanabilirsiniz
Liste içeriği:
- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Merhabalar diziler maalesef ekli değil o yüzden açılmıyor lar daha doğrusu dizilere eklediğim URL bir internet sitesine yönlendiriyor bunu da televizo benzeri programlar açıyor yani kısacası diziler ekli değil Player aÖncelikle eline, emeğine, gönlüne sağlık.
Konuya fazla hakim olmadığım için anlamıyorum.
Ancak bu listede de mar.vel klasörü içinde yer alan dizilerin hiç biri çalışmıyor. Harici oynatıcı da açmayı denedim format desteklenmiyor hatası verdi. yardımcı olursan sevinirim.
Takipteyim.
En yakın zamanda yeni bir liste paylaşacağım o listede diz fi.m ve daha fazlası olacak şuan ki listeyi de sileceğim ve yeni listenin URL sini paylaşacağımMerhabalar diziler maalesef ekli değil o yüzden açılmıyor lar daha doğrusu dizilere eklediğim URL bir internet sitesine yönlendiriyor bunu da televizo benzeri programlar açıyor yani kısacası diziler ekli değil Player a
zaten url yi de paylasiyorumHocam tek kodda m3 olarka paylasırsan cahiller olarak direk yapıştırıp kullanılı 7/24 akitf olan
yakin zamanda gelecekMerhabalar aranıza yeni katıldım bana m3u lazım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim Austuryadan selamlar
Teşekkürleryakin zamanda gelecek
Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?
Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.
Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim
Bazı arkadaşlar için eğer kısa URL çöker ise veya çalışmaz ise uzun URL yi alıp kullanabilirsiniz yada kopyalayıp başka bir kısaltma kullanabilirsiniz
Liste içeriği:
- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar
Mor paket kanallar varmı varsa stabil calisiomuÖnce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?
Liste içeriği:
- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar
suan liste silindi yakinda yeni bir liste gelecek stabil lige birsey diyemem yayinlari ben saglamiyorum sadece yayinlari buluyorum ve m3u listeme ekliyorum bol alternatifli sekilde bozulan bir Kanak olursa en Yakin zamanda duzeltiyorumMor paket kanallar varmı varsa stabil calisiomu
Denedimde kekikakademinin aynısı farkı yoksuan liste silindi yakinda yeni bir liste gelecek stabil lige birsey diyemem yayinlari ben saglamiyorum sadece yayinlari buluyorum ve m3u listeme ekliyorum bol alternatifli sekilde bozulan bir Kanak olursa en Yakin zamanda duzeltiyorum