Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı kullandığım siteler herhalde Türkiye de engelleniyor o yüzden bazı kanallar sadece VPN ile çalışabilir maalesef

Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.

Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.

Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.
Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.

Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim

Bazı arkadaşlar için eğer kısa URL çöker ise veya çalışmaz ise uzun URL yi alıp kullanabilirsiniz yada kopyalayıp başka bir kısaltma kullanabilirsiniz

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Öncelikle eline, emeğine, gönlüne sağlık.
Konuya fazla hakim olmadığım için anlamıyorum.
Ancak bu listede de mar.vel klasörü içinde yer alan dizilerin hiç biri çalışmıyor. Harici oynatıcı da açmayı denedim format desteklenmiyor hatası verdi. yardımcı olursan sevinirim.
Takipteyim.

Son düzenleme:
Öncelikle eline, emeğine, gönlüne sağlık.
Konuya fazla hakim olmadığım için anlamıyorum.
Ancak bu listede de mar.vel klasörü içinde yer alan dizilerin hiç biri çalışmıyor. Harici oynatıcı da açmayı denedim format desteklenmiyor hatası verdi. yardımcı olursan sevinirim.
Takipteyim.
Merhabalar diziler maalesef ekli değil o yüzden açılmıyor lar daha doğrusu dizilere eklediğim URL bir internet sitesine yönlendiriyor bunu da televizo benzeri programlar açıyor yani kısacası diziler ekli değil Player a

Merhabalar diziler maalesef ekli değil o yüzden açılmıyor lar daha doğrusu dizilere eklediğim URL bir internet sitesine yönlendiriyor bunu da televizo benzeri programlar açıyor yani kısacası diziler ekli değil Player a
En yakın zamanda yeni bir liste paylaşacağım o listede diz fi.m ve daha fazlası olacak şuan ki listeyi de sileceğim ve yeni listenin URL sini paylaşacağım

emeğinize takdir ediyorum saygılarımı en içden dileklerimle sunuyorum takipdeyiz her daim EMEĞE SAYGI

Hocam tek kodda m3 olarka paylasırsan cahiller olarak direk yapıştırıp kullanılı 7/24 akitf olan

Merhabalar aranıza yeni katıldım bana m3u lazım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim Austuryadan selamlar

Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.

Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim

Bazı arkadaşlar için eğer kısa URL çöker ise veya çalışmaz ise uzun URL yi alıp kullanabilirsiniz yada kopyalayıp başka bir kısaltma kullanabilirsiniz

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Mor paket kanallar varmı varsa stabil calisiomu

suan liste silindi yakinda yeni bir liste gelecek stabil lige birsey diyemem yayinlari ben saglamiyorum sadece yayinlari buluyorum ve m3u listeme ekliyorum bol alternatifli sekilde bozulan bir Kanak olursa en Yakin zamanda duzeltiyorum
Denedimde kekikakademinin aynısı farkı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri