Iptv Tools Geliştiriyorum

uyumlu mu degilmi bilmem ama tavsiye istiyosanız;
-stalker portal mac numaralı yayınları ekleyebilecegimiz bi kısım iptv hesabının bilgilerini (son kullanma tarihi-max baglantı sayısı vb vb)gorebilecegimiz bi kısım olursa cok hoş olur.
bu aklımda evet deneyeceğim yapabilir miyim bilmiyorum çünkü şuan elimde hazır portal ve mac adresi yok hesap bilgilerine gelecek olursak bunuda deneyeceğim sadece kafamda nasıl bir algoritma kurup kullanmam gerekiyor onu henüz bulamadım saatlerdir vpn bağlama işlemi ile uğraştığım için beynim durdu artık öneriniz için teşekkür ederim :)

Bence anlaşma sağlanmıştır. SQL konusu da büyütüldüğünün üzerine aslında daha basit mantık olarak PLC yada Mikroişlemciler gibi "ve" , "veya" sorgularıyla oluşuyor ne istediğini bilirsen cevap var yoksa süresiz :)

yayınla gönder kullanalım hiç değilse başta ben denerim , hocamın paylaştığı m3u (kekikakademi) tarzı dosyaları da deniyorum duruma göre kendimizde paylaşıyoruz. seninde patr0n IpTv Player için aynı şekilde olacağını düşünüyorum.

baktın sıkıldın oyun grafik geliştirmeyi yokla :)
abi yine de sql benim için bir baş belasıdır zamanında çok hatalar aldım çok yordu beni :D

sen kendi yazdıgın url leri içine alıp deneyebilirmiyiz malum tv boxta kopyala yapıştır yapamıyoruz

Arayüzü birazdaha geliştirirsen güzel olur. Hani derler ya yanarlı dönerli :)

Arayüzün Sfvip player'ı andırıyor

Arayüzü birazdaha geliştirirsen güzel olur. Hani derler ya yanarlı dönerli :)

Arayüzün Sfvip player'ı andırıyor
sfvip player bilmiyorum hocam ama bakarım ve şuan arayüzde güncelleme yapamam arayüzle oynamam demek bütün kodlarımı tek tek düzenlemem demek zaten program amacının dışında hareket etmeye başladı player olarak kodluyodum fakat şu an ipTv tools olarak dönüşüme soktum :)

ben uygulama geliştidiginde onla ilgili söyledim yanlız windows ta olmucak dimi

ben uygulama geliştidiginde onla ilgili söyledim yanlız windows ta olmucak dimi
sadece windows için kodluyorum program tam olarak iptv player olmaktan çıktı iptv araçları haline geldi içerisine farklı özellikler ekledim mesela benim konuda vermiş olduğum gibi elinizde iptv hesap m3u linklerinin topluca bir txt dosyası varsa bu dosyayı programla kontrol ederek çalışan linkleri ayıklayıp masaüstüne kaydetme vs vs bunları android tarafta yapmak zor

sadece windows için kodluyorum program tam olarak iptv player olmaktan çıktı iptv araçları haline geldi içerisine farklı özellikler ekledim mesela benim konuda vermiş olduğum gibi elinizde iptv hesap m3u linklerinin topluca bir txt dosyası varsa bu dosyayı programla kontrol ederek çalışan linkleri ayıklayıp masaüstüne kaydetme vs vs bunları android tarafta yapmak zor

Süper bir şey olacak belli

Süper bir şey olacak belli
ağırdan alarak geliştiriyorum kendim kullandığım özellikleri ekleyeceğim çünkü sadece iptv player olmaktan çıktı :D kendim burada linkleri paylaşırken toplu linklerin olduğu txt dosyasını bu programla ayıklayıp çalışanları masaüstüne yeni txt ile kaydediyorum burada paylaşıyorum o yüzden paylaşmış olduğum linklerin çalışmaması tam olarak benle alakalı değil çünkü kontrol ediyorum bi ara programı beta sürüm olarak paylaşabilirim :)

Öncelikle böyle güzel çalışma için çok teşekürler. Program nezaman denemeye başlayabiliriz denemeye başlarsak hataları test eder eksikleri yazarsak daha güzel birşey olur diye düşünüyorum sağlıcakla kalın

Öncelikle böyle güzel çalışma için çok teşekürler. Program nezaman denemeye başlayabiliriz denemeye başlarsak hataları test eder eksikleri yazarsak daha güzel birşey olur diye düşünüyorum sağlıcakla kalın
Hocam şu an kendim de hem yazıp hem test ediyorum vavoo ve bazı m3u linklerini vs açmıyo ona bi bakmam gerekiyor galiba uzantı desteklemiyo onu bi halledeyim ilerleyen zamanda beta olarak paylaşmayı düşünüyorum

hocam bu iptv programı indirme linkini göremedim.Saygılar
Geliştirme aşamasında olduğundan indirme bağlantısı vermiyor sadece görseller ile ilerlemeyi paylaşıyor. İçine sinen bir şekilde bittiğine inanırsa mutlaka paylaşır.

Geri