patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Merhaba değerli forum üyeleri ( yaşım 24 forumda yaşıtım veya büyüklerim çoğunlukla olduğu için
) abilerim , kardeşlerim kendi çapımda bir iptv player geliştiriyorum fakat şu an ekleyecek daha fazla bir şey aklıma gelmiyor sizden öneri almak istiyorum bu yüzden buraya geldim daha neler ekleyebilirim fikirlere açığım önerilerinizi esirgemeyin şimdiden öneride bulunan herkese teşekkürler.
ραтя0и
Bu görüntüde ki alan ana menü m3u Dosyası Seç butonu eğer bilgisayarınızda m3u dosyası varsa bu buton ile onu seçerek dosya içeriğini üstteki kutucuğa çeker yani kanal listesini çeker
Listeyi Temizle seçeneği adından anlaşıldığı üzere üstte bulunan kanal listesini temizler
Random url çek butonu rastgele m3u url çeker ve buton üstünde bulunan kutucuğa yazar
Urlden çek butonu kutucuğa yazılan m3u urlden kanal listesini çeker ve üstteki kanalların bulunduğu kutucuğa koyar.
Merak edenler için son hali altta ki görseldekiler gibidir.

Bu altta ki görselde ise araçlar kısmı yer alıyor görüldüğü üzere xtream code m3u url çevirme aracı ekledim
sağda ki pencerede ise apk uygulamasında vermiş olduğum linkleri buradan görüntüleyip kopyalayıp kullanılabilir
Güncelle butonu m3u linklerini günceller yeni link eklendiyse otomatik çeker zaten uygulama her başladığında güncel linkleri otomatik çekiyor

Güncelleme
Programın amacı tamamen değişmiş durumda iptv player olmaktan çıktı iptv araçları oldu
İçine gün geçtikçe iptv için kullanmış olduğum programlarımın bir kaçını entegre etmeyi düşünüyorum xtream bilgilerini m3u url yapmayı eklemiştim az önce ise m3u linkinden direkt m3u dosyasını indirip masaüstüne kaydetmeyi sağlayan bir kod ekledim diğer programlarımın da bir kaçını bu şekilde buna entegre edip hepsini tek bir çatı altında toplayacağım sizi de bilgilendirmek istedim saygılar iyi forumlar..

Programın amacı tamamen değişmiş durumda iptv player olmaktan çıktı iptv araçları oldu

ραтя0и
Son düzenleme: