Iptv Reklamsiz , Android Telefonlar , ve Android Box'lar , Stickler , icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turis

Üye
Konular
3
KUSURA BAKMAYIN ?

FORUMDA

nyzkvsgl Nickli kisi yüzünden Sildim​

BIRININ YÜZÜNDEN SILDIM PROGRAMI ?

KENDISI YAPARMIS DAHA IYISINI ,

o YAPSIN BIZ IZLIYELIM O ZAMAN ?

CAHILLER ILE BIR SEY ANLATMAK , COK ZOR ? ( BIR BEBEGE ? KONUSMA OGRETEBILIYORUZ ? AMA CAHILLERE BIR KELIME AKILLARINA SOKAMIYORUZ ) BUYURSUN KENDINISI YAPSIN ?

ve icinde Tüm Playerler icinde ile oynatma

-Vlc Player
-Wuffy Player
-Km Player
-Mx Player
-OPlayer
-Perfect Player
-Web Player
-Sistem ( Orriginal kendi player, )

Favori yapma kanallarinizi

bazi kanallar sistem player ile veya ortada cikan player ile calismiyabiliyor, menüde olan playerler indirme mevcut ,
istediginiz player ile oynatabilirsiniz, eger sistem player acmaz ise ,

Eklemeler otomatik olarak gün icinde eklenir , sizlere de yansir , eklenene kanallar ( playerleri önceden Kurmaniz Gerekir )

Ulusallar , Haber , Spor , Müzik , Belgesel , Film , Dini , Cocuk , Youtube , Full Radyo Türkiye , Mp3 Dinlemek, ( *** Sifreli )

Buradan indirebilirsiniz 1 -) - TurisTv-V4
2-) TurisTv-V4
3-) TurisTv-V4

DEGISMESI OLACAK BIR SEY VAR ISE YAZIN ? AMA KALP KIRICI OLMAYIN ? , her seyde emek vardir emeklere saygi duyalim
( Paylasmak en güzel seydir Bu Dünyada, )

Güle Güle Kullanin , eklemek istediginiz bir ek var ise yazabilirsiniz , elimden geleni yapmak isterim ,

(Tessekür butonu kullanirsaniz sevinirim)

Son düzenleme:
üzerinde biraz daha uğraşmam gerek sanırım player konusunda cok karışık sistem tek olsa daha kolay böyle Secim zor kanallar her seferinde baya geç acılıyor ve player sevmek gerek

üzerinde biraz daha uğraşmam gerek sanırım player konusunda cok karışık sistem tek olsa daha kolay böyle Secim zor kanallar her seferinde baya geç acılıyor ve player sevmek gerek
o sizin bileceginiz is , ? bilmem ama istediginiz player ile devam edebilirsiniz ,, eger biraz Playerlerde bilgin olsa, linkleri her player oynatmiyor ,
o yuzden o kadar player ekledim ,
ve ora yazdim , (eklemek istediginiz bir ek var ise yazabilirsiniz)

yani sizin gibi Cok kisi yazar ise , EN COK kullanilan playeri Birakabilirim ,
herkesin tercihi Bir Player Vardir ,

UNUTMAYIN KOLAY DEGIL BUTUN LINKLERI CALISTIRMAK ?

bunu bilen bir ustaya da sorabilirsiniz,,

( begenmediniz ise mecbur degilsiniz kullanmaya, silebilirsiniz )

Gec Alilmasi Sizin internet hizinizdan , ona da bir an once bakabilirsiniz kendi internetinzin yavas olmadindan kanallar yavas acar !!!

degis

Çizgi filim Kanal şifresi nedir

Arkadaslar Dün Paylastigim APK icin özur diliyorum, (Spor Kanallari icin , )

Android telefon , ve Android Boxlar, Stickler icin , bir APK hazirladim , Kanallara Reklamsiz bakabilirsiniz ,

ve icinde Tüm Playerler icinde ile oynatma

-Vlc Player
-Wuffy Player
-Km Player
-Mx Player
-OPlayer
-Perfect Player
-Web Player
-Sistem ( Orriginal kendi player, )

Favori yapma kanallarinizi

bazi kanallar sistem player ile veya ortada cikan player ile calismiyabiliyor, menüde olan playerler indirme mevcut ,
istediginiz player ile oynatabilirsiniz, eger sistem player acmaz ise ,

Eklemeler otomatik olarak gün icinde eklenir , sizlere de yansir , eklenene kanallar ( playerleri önceden Kurmaniz Gerekir )

Ulusallar , Haber , Spor , Müzik , Belgesel , Film , Dini , Cocuk , Youtube , Full Radyo Türkiye , Mp3 Dinlemek, ( *** Sifreli )

Buradan indirebilirsiniz 1 -) -
2-)
3-)

DEGISMESI OLACAK BIR SEY VAR ISE YAZIN ? AMA KALP KIRICI OLMAYIN ? , her seyde emek vardir emeklere saygi duyalim
( Paylasmak en güzel seydir Bu Dünyada, )

Güle Güle Kullanin , eklemek istediginiz bir ek var ise yazabilirsiniz , elimden geleni yapmak isterim ,

(Tessekür butonu kullanirsaniz sevinirim)
Şifre nedir

Kapsamli bir program olmuş. Emeğinize sağlık. Ama kanallarda çeşitlilik lazim. Guncel diziler, spor belgesel kanalları gibi. Trt1 açılmadı. Yine de gelistirilirse cok iyi olacak gibi duruyor.

Kapsamli bir program olmuş. Emeğinize sağlık. Ama kanallarda çeşitlilik lazim. Guncel diziler, spor belgesel kanalları gibi. Trt1 açılmadı. Yine de gelistirilirse cok iyi olacak gibi duruyor.
2 Tane Trt Var 2 si de aciliyor bende ? spor ise yasakli oldugu icin , kaldirdim ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri