DM attim sizeŞifre nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
DM attim sizeŞifre nedir
DM attim sizeŞifre alabilir miyim
DM attim size
Dm attim sizeŞifre nedir
Şifre nedir
Dm attim size
Şifre.nedir
hayir sifre *** icin istiyorlar ,Uygulama Sifre İlemi Giriliyor Herkes Sifre İstiyorda.
bunda kızacak bişey yok sende olmayan bilgi var bende merak etme biz biraz kolaylık olsun dedik asıl sen oynatacak linkler bul tek playerle sende bilgi az Dünya kadar tek playerle oynayan link var sen acemisin heralde bulamıyono sizin bileceginiz is , ? bilmem ama istediginiz player ile devam edebilirsiniz ,, eger biraz Playerlerde bilgin olsa, linkleri her player oynatmiyor ,
o yuzden o kadar player ekledim ,
ve ora yazdim , (eklemek istediginiz bir ek var ise yazabilirsiniz)
yani sizin gibi Cok kisi yazar ise , EN COK kullanilan playeri Birakabilirim ,
herkesin tercihi Bir Player Vardir ,
UNUTMAYIN KOLAY DEGIL BUTUN LINKLERI CALISTIRMAK ?
bunu bilen bir ustaya da sorabilirsiniz,,
( begenmediniz ise mecbur degilsiniz kullanmaya, silebilirsiniz )
Gec Alilmasi Sizin internet hizinizdan , ona da bir an once bakabilirsiniz kendi internetinzin yavas olmadindan kanallar yavas acar !!!
degis
Şifre nedir?
Benim Evimde BUTUN KANALLAR YAYIN YAPIP Calismiyor TV kanalari , kusura bakma, eger SENJN GIBI CAHIL BIRI BOYLE SORU soruyor ise , daha 40 firin ekmek yemen lazim , CAHIL , , UCRETLI yapar isem , 1 playerden bende calistirrim , ama SANA BOYLE IYILIK OLMAZ ? en iyisi varya kendin bul kendin yap YER YAAAAA ,bunda kızacak bişey yok sende olmayan bilgi var bende merak etme biz biraz kolaylık olsun dedik asıl sen oynatacak linkler bul tek playerle sende bilgi az Dünya kadar tek playerle oynayan link var sen acemisin heralde bulamıyon
benim zaten var senin kinede ihtiyacım yok benim amac senin apknı sana faydası olsun diye yaymak cahillik sende ben yıllardır kendi APK mı kullanıyorum zaten sen anca böyle millete şifre dahıtırsın neyse senle uğraşmıycam bak işineBenim Evimde Calismiyor TV kanalari , kusura bakma, eger SENJN GIBI CAHIL BIRI BOYLE SORU soruyor ise , daha 40 firin ekmek yemen lazim , CAHIL , , UCRETLI yapar isem , 1 playerden bende calistirrim , ama SANA BOYLE IYILIK OLMAZ ? en iyisi varya kendin bul kendin yap YER YAAAAA ,
CAHIL CAHIL konusup LAF OLSUN GIBI bir de DENEMEDEN ETMEDEN
PLAYER NE OLDUGUNU BILMEZ ? KURMASINI BILMEZ bir de HESAP YAPIYOR AMA NE GUZEL OLACAK BILIYOR MUSUN SENIN bu CAHILLIGIN YUZUNDEN ?
SILMEYE KARAR VERDIM , SENIN GIBI BOYLE CAHILLER olduktan sonra YOLA CIKILMAZ ,
ILK ONCE FORUM KURALLARINI OGREN ? DUN YAYIN YAPTIGIM APK ENGELLENDI ? EGER BU KADARINI BILMEN YETER ? ? NEDENI SEN SORUSTUR O ZAMAN ? ZATEN APK YA SENIN ISMINI EKLEDIM ? MILLET GORSUN KI ? NE CAHIL INSANLAR BILIP BILMEDEN KONUSUP DURUYORLAR ? BILIP BILMEDEN ? BEN CAHILLER ILE TARTISMAK ISTEMEM SEN GIT KENDI ISINE BAK ASLANIMbenim zaten var senin kinede ihtiyacım yok benim amac senin apknı sana faydası olsun diye yaymak cahillik sende ben yıllardır kendi APK mı kullanıyorum zaten sen anca böyle millete şifre dahıtırsın neyse senle uğraşmıycam bak işine
başkasıyla karıştırdın galiba ben değilim şifre isteyen senin zaten kapatmaya niyetin varmış ben bahane oldum sen başkasına kızıp bana sardın ama yanlış kişiyim senle benim işim olmaz senin gibilerlede uğraşmam sana kolay gelsin bana cahil diyorsunda sen daha cahilsin nerde nesıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun bura mahalle kahvesi değil sen orda yap kavganı bura seni bozar kardeşimILK ONCE FORUM KURALLARINI OGREN ? DUN YAYIN YAPTIGIM APK ENGELLENDI ? EGER BU KADARINI BILMEN YETER ? ? NEDENI SEN SORUSTUR O ZAMAN ? ZATEN APK YA SENIN ISMINI EKLEDIM ? MILLET GORSUN KI ? NE CAHIL INSANLAR BILIP BILMEDEN KONUSUP DURUYORLAR ? BILIP BILMEDEN ? BEN CAHILLER ILE TARTISMAK ISTEMEM SEN GIT KENDI ISINE BAK ASLANIM
ILK DAKIKA SIFRE ISTEYEN DE SEN OLDUN DM DEN MESAJ ATIP DA ?
SENIN YASIN TUTMAZ SIFRE ICIN KOCUM ? YURU SEN BASKA KAPIYA