IPTV Özel Kategori

1000 kişilik değil, insanlarla dalga geçmeyin. Hem PC'de hem de telefon'da aynı anda açınca donmaya başladı.
Arkadaşımız ne güzel paylaşım yapıyor insanlar ile dalga geçmiyor sizde donunca bu sonucamı vardınız kullandığınız program ve İnternetin sizde dahil kimsenin suçu yok paylaşanın var öglemi bu kafayla giderseniz yakında paylaşan kalmaz.

Arkadaşımız ne güzel paylaşım yapıyor insanlar ile dalga geçmiyor sizde donunca bu sonucamı vardınız kullandığınız program ve İnternetin sizde dahil kimsenin suçu yok paylaşanın var öglemi bu kafayla giderseniz yakında paylaşan kalmaz.
haklısın kardeş insanlar buldu bunuyor

İnternetim 100mgbit. ayırca yıllardır bu işleri takip ediyorum. 1000 kişilik olanı da gördüm ama burada değil. Bilip bilmeden konuşsan sensin. Linki hem telefona hem PC'ye kur bakalım ve aynı anda ac ve bir iki dakika sabret; donuyor mu, donmuyor mu kendi gözünle görürsün. İstersen birine mobil birini de ev interneti le girersin'' internet bağlansıtısı düşük'' tezinin de çürüdüğünü kendi gözlerinle görürsün. Ayrıca kimsenin emeğine de saygısızlık ettiğimiz yok ama insanları doğru bilgilendirsinler.

mrba androidtvde linki kopyalayamıyorum rica etsem m3u dosya olarak yayınlayabilir misin

Vestelde şuan yok
Burası çok şokomelli DİKKAT !! Firma ile bir bağlantım yok. Kendimde Vestel 43" bir cihaz kullanmaktayım. Vestellerde Tuner rf çıkış ve şase dönüşünde topraklama değeri çok yüksek çıkıyor. Zayıf akım tarafında kabul edilebilir değer max 4,3 volttur. zaten 5 volt ile bir dünya cihaz şarj olmakta ve çalışmakta. Vestel TV kullanmakta iseniz ve ekranda karıncalanmaya benzer atlamalar veya ip tv de ekran gel git problemi yaşıyorsanız.
1-) Eğer biliyorsunuz ki yoksa kesinlikle yapmayın. O prizde nötr topraklaması kullanın.

2-) Ev müstakil veya az katlı bir bina ise kendi topraklamanızı binadan ayırım birazda espirili sarı - yeşil kablonuzu kesip topraklama kazığı çakınız.

Ben bunu vestel ile uzun bir arge sonucu kabul ettirip kendilerinden de konu ile alakalı mail aldım. Elimizde bulunan cihazlar ile ilgili bu enflasyon lu zamanda değiştirme fikri olmayanlar lütfen dikkat etsin.

Geri