IPTV Özel Kategori

Abi ben şimdi forumda tv box önerilerini okudum herkes kendi cihazını önermiş, işin ilginç yanı çoğunluğun kullanmış olduğu bir cihazda yok bunu çok kişi kullanıyor deyipte alayım 😑 Senin önerin hangisi olur ? Evde ki tv philips 55 pus 7805
Box işi karışık ne için kullanacağın çok onemli. Ben sadece Tv izlicem mor kanallara giricem diyorsan çok uçmadan piyasadaki en ucuz cihazı bile alabilirsin. Mi cihaari başarılı fakat ben bir türlü sevemedim. Bende tv+ lite, tivo ve next var ucude her türlü işimi görüyor açıkçası.
Bunu dışında ben kol bağlayıp oyunda oynarım diyorsan o zaman Nvidia bakabilirsin.

Yok abi benim amacım maçları izliyim , diğer ücretli platformların dizi filmlerini açıyım yeter

arkadaşlar ben yeniyim evde beko ve samsung akıllı tv var bir de z8 aldım üçretli veya üçretsiz ip tv hizmeti veya m3u arıyorum. kekik ve forumdaki listeleri yükledim ama cogu kanal çalışmadı veya donarak çalışıyor tv mate pro var. neklentim... yabancı platform dizileri filimler ve belgeseller mac senede 2 cımbom fener ... özetle bıreylr ogrenebılecegım zevle seyredecegım kaliteli şeyler arıyorum... belkide boyle bırsey yok ama arıyorum ıste :)

ssıptv sorunundan kurtulmanın bence en kesin çözümü box veya stick almak. Ben öyle yaptım çok rahatladım

Abi ben şimdi forumda tv box önerilerini okudum herkes kendi cihazını önermiş, işin ilginç yanı çoğunluğun kullanmış olduğu bir cihazda yok bunu çok kişi kullanıyor deyipte alayım 😑 Senin önerin hangisi olur ? Evde ki tv philips 55 pus 7805
Çoğunluğun kullandığı cihaz mi box.Malzeme kalitesi,performans ve fiyatıylada öne çıkıyor.Hangisini alacağınıza siz karar vereceksiniz ama hangisini almamam gerekir diyorsanız amazon fire sticki tek geçerim.Heleki yeni başlayanlar için kâbus gibi bir cihaz.Türkçede olmuyor.

Samsung smart tv için m3u listesi girebilecegimiz uygulama var mıdır acaba ?
açık kaynak kodlu kendi kullandığım program
Samsung tv nin kendi marketinde smarters pro olarak aratın.
Bunun yanında ios/pc/mac/android içinde sürümleri mevcut aklınızda bulunsun.

Konuyu görüntüleyenler

Geri