tekkan
Paylaşımcı
- Konular
- 57
Buna sevindim üstadGaliba oldu bu iş. Teşekkür ederim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Buna sevindim üstadGaliba oldu bu iş. Teşekkür ederim.
Cevabin icin tesekkurler benimde fazla bilgim yok ama tahminimBu konuda inanın hiç bilgim-deneyimim yok, hiç iptv satın almadım daha önce . burada paylaşılanların da birer gerçek sahibi olduğunu unutmayın , hesap sahibi izlerken sizin izleyeyemeniz gayet normal bir durum. yani 1 hesabı sadece 1 kişi kullanabilir.
Haklısınız ben de yoruluyorum bazen .Cevabin icin tesekkurler benimde fazla bilgim yok ama tahminim
Zaten crack olan linkleri paylasiyorlar baskalarin oldugunu zannetmiyorum sadece verilen hemen kesiliyor o sacma geldi gercigi onemide yok insan ugrasmaktan yoruluyor
Bu konuda hallettim , yaptım dedim ama bir ilave bilgiye daha ihtiyacım var.Hızlı bir cevap vereyim , xtream kodunun elinizde m3u uzantılı linki varsa , tarayıcıya yapıştırıp listeyi indirin , .m3u >.txt yapın sonra bir not defteri ile düzenleiyin ekleme>çıkarma sonra .m3u yapıp kapatın.
vlc simgesi olan dosyaya sağ tıklayın , özelliklerden dosyanın m3u uzantılı olduğunu göreceksiniz. Dosyanız ismini herhangi bir' .uzantı 'eklemeden değiştirin . dosyayı tv box vs. taşıyın , televizo'u açın 'm3u' ekle bölümün deBu konuda hallettim , yaptım dedim ama bir ilave bilgiye daha ihtiyacım var.
m3u uzantılı linki tarayıcıya yapıştırıp ve listeyi bilgisayarda masa üstüne indirdim , not defteri olarak açtım, içinden bir şeyleri sildim ve son olarak yine m3u yaptım kaydettim. Ama o hala masa üstünde VLC formatında duruyor , onu nasıl m3u yazılı linke çevireceğim yada o VLC nin içinden , neresinden adresi nasıl m3u olarak (bunun gibi :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.) alacağım ve Televizo'ya ekleyeceğim?
Düzenlediğiniz dosyayı bu şekilde link çevirmek için bir yere upload etmeniz gerekiyor ve örneğin github, dropbox gibi yerlere sonra link olarak kullanabilirsiniz bunu bilmiyorsanız düzenlediğiniz m3u dosyasını direkt alıp kullanmak istediğiniz player içinden ekleyin @tekkan zaten anlatmış ne yapacağınızı ona göre yapın çalışır.Bu konuda hallettim , yaptım dedim ama bir ilave bilgiye daha ihtiyacım var.
m3u uzantılı linki tarayıcıya yapıştırıp ve listeyi bilgisayarda masa üstüne indirdim , not defteri olarak açtım, içinden bir şeyleri sildim ve son olarak yine m3u yaptım kaydettim. Ama o hala masa üstünde VLC formatında duruyor , onu nasıl m3u yazılı linke çevireceğim yada o VLC nin içinden , neresinden adresi nasıl m3u olarak (bunun gibi :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.) alacağım ve Televizo'ya ekleyeceğim?
Tam @patr0n yetiş yazacaktım sen geldin bu kadar olur.Düzenlediğiniz dosyayı bu şekilde link çevirmek için bir yere upload etmeniz gerekiyor ve örneğin github, dropbox gibi yerlere sonra link olarak kullanabilirsiniz bunu bilmiyorsanız düzenlediğiniz m3u dosyasını direkt alıp kullanmak istediğiniz player içinden ekleyin @tekkan zaten anlatmış ne yapacağınızı ona göre yapın çalışır.
Üstadım , teşekkür ederim. Ben 3-4 gün sonra eve gidince bunu deneyeceğim. Ve sonucu seninle paylaşacağım. Ama dosyanın ismini niye değiştiriyoruz ?vlc simgesi olan dosyaya sağ tıklayın , özelliklerden dosyanın m3u uzantılı olduğunu göreceksiniz. Dosyanız ismini herhangi bir' .uzantı 'eklemeden değiştirin . dosyayı tv box vs. taşıyın , televizo'u açın 'm3u' ekle bölümün de
3.satır da ' ya da dosya ekleyin'e tıklayın yolu gösterin ,m3u dosyasını bulun ekleyin ve kaydedin .
Dosyanın ismi ne olarak kayıtlı?Üstadım , teşekkür ederim. Ben 3-4 gün sonra eve gidince bunu deneyeceğim. Ve sonucu seninle paylaşacağım. Ama dosyanın ismini niye değiştiriyoruz ?
tv_channels_Kax7PUbqGgUEDosyanın ismi ne olarak kayıtlı?
Bende böyle tahmin ettiğim içintv_channels_Kax7PUbqGgUE
@patr0n ve sana teşekkür ederim. Şu anda elimdeki telefondaki Televizo 'da m3u ve xtream dan başka bir yer , yani 3. seçenek yok. 3-4 gün sonra evde tvbox da deneyip sonucu bildireceğim. İyi geceler dilerim herkese.Bende böyle tahmin ettiğim içinÖrn: Limitsiz liste , Sadece ulusal-spor vs.. gibi değiştirmenizi önerdim.
Ayrıca sizin mesajınız da ve @patr0n un dediği gibi kısa link'e çevirmenize gerek yok belirttiğiniz üzere televizo da kullanacaksanız kısa-link yada ayıkladığınız paket m3u. aynı listeyi gösterecektir.
3. bir seçenek yok evet . 2 seçenekten biri olan 'm3u' olan yere hem bunu örn:@patr0n ve sana teşekkür ederim. Şu anda elimdeki telefondaki Televizo 'da m3u ve xtream dan başka bir yer , yani 3. seçenek yok. 3-4 gün sonra evde tvbox da deneyip sonucu bildireceğim. İyi geceler dilerim herkese.
Sayenizde hallettim.3. bir seçenek yok evet . 2 seçenekten biri olan 'm3u' olan yere hem bunu örn:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
hemde ayıkladığınız dosya.m3u aynı yere eklenmektedir. diğeri de xtream zaten.
Geri başa döndükSayenizde hallettim.
Bu hazırladığım dosyayı bilgisayardan telefonuma whatsapp 'dan attım. Telefonumdaki whatsapp'da gönderdiğim dosyaya tıklayınca bana "Şununla aç" seçeneğini sundu. Televizo'yu seçtim ve açtım.
Sadece tek bir problem var bütün liste "Tüm kanallar" 'ın altında. Haber , spor , belgesel ... diye bölümler yok.
Esasında listenin en baştaki 15 klasöründe hiç dokunmadan yabancı ülkelerin başladığı yerden itibaren ilerisini sildim.Geri başa döndüklisteyi düzenlerken kategorileri de silmiş olabilirsiniz.
Listeyi Whatsapp'tan göndermeyi devredışı bıraksın, Tekkan!Geri başa döndüklisteyi düzenlerken kategorileri de silmiş olabilirsiniz.