Öneri IPTV Oynatıcılara M3U & Xtream Codes Ekleme & Kurulum

Hızlı bir cevap vereyim , xtream kodunun elinizde m3u uzantılı linki varsa , tarayıcıya yapıştırıp listeyi indirin , .m3u >.txt yapın sonra bir not defteri ile düzenleiyin ekleme>çıkarma sonra .m3u yapıp kapatın.

Yani dosyayı m3u olarak gönderirsiniz , pakette ne varsa liste de o görünür.

İkinci bir yöntem örn: Televizo yedekleme-geri yükleme. uygulamada tüm ayarlarınızı yapın ,listelerinizi istediğiniz gibi düzenleyin (bölge-kategori-kanal gizleme vs.) yedeğinizi alın ve gördermek istediğiniz kişiye gönderin .(Aynı player şart) yedeği tekrar yüklediğinizde, tüm ayar-düzen kanal listeleri dahil aynı şekilde olacaktır.

Saygılar.

Son düzenleme:
Iptv olarak denedim olmadi bos dönüyor malasef (Bide burdan nezaman iptv kullanma ismi sifresi bulsam cok sürmede kapaliyor bana yardimci olacak biri varmi

Iptv olarak denedim olmadi bos dönüyor malasef (Bide burdan nezaman iptv kullanma ismi sifresi bulsam cok sürmede kapaliyor bana yardimci olacak biri varmi
Hangi adresi denediniz boş dönüyor ?

Nette bulduğun tüm linler kısa bir süre sonra çalışmaz olur en sağlıklısı bildiğin güvendiğin birinden veya çevrendeki tv servislerinden satın almak

Nette bulduğun tüm linler kısa bir süre sonra çalışmaz olur en sağlıklısı bildiğin güvendiğin birinden veya çevrendeki tv servislerinden satın almak
Onun da pek garantisi olduğunu sanmıyorum :)

O yüzden güvenilir veya tanıdığın birinden almak gerek
Burada ve diğer yerlerde paylaşılan hesapların sahipleri de güvenilir tanıdık bi yerden almıştır kim bilir ;)

Bizim gençliğimizde sopcast, vuplayer vs vardı. Uygulama çalışınca, ekranın sağ tarafında trend kanallar çıkardı, tıklayıp izlerdik. P2P mantığı ile çalıştığı için, kullanan arttıkça kaliteli seyir olurdu. Tek sorun, o zamanlar bitrate baya düşüktü.

Bizim gençliğimizde sopcast, vuplayer vs vardı. Uygulama çalışınca, ekranın sağ tarafında trend kanallar çıkardı, tıklayıp izlerdik. P2P mantığı ile çalıştığı için, kullanan arttıkça kaliteli seyir olurdu. Tek sorun, o zamanlar bitrate baya düşüktü.
Hey gidi günler.

emeğinize sağlık çok faydalı bir paylaşım olmuş

http://iptvserver.com:8080 Bunu denedim simdi geri tv de calisti ama hep takilma var biraz izliyon donuyor (bu siteden hangi iptv kaydettiysem yada kötü calisiyor yada iyi calisirsa kapatiyorlar oda oyun geliyor bana
O link konu anlatımında kullanılan örnek link dir geçerliliği yoktur , bu konu başlığı altında iptv paylaşımı yapılmamaktadır.

Gardas satin aldiklarimda da rezillik yasadim sadece bulduklarimiz oyun gibi geliyor veriyorlar deneme gibi sonra hemen kapatiyorlar

Gardas satin aldiklarimda da rezillik yasadim sadece bulduklarimiz oyun gibi geliyor veriyorlar deneme gibi sonra hemen kapatiyorlar
Bu konuda inanın hiç bilgim-deneyimim yok, hiç iptv satın almadım daha önce . burada paylaşılanların da birer gerçek sahibi olduğunu unutmayın , hesap sahibi izlerken sizin izleyeyemeniz gayet normal bir durum. yani 1 hesabı sadece 1 kişi kullanabilir.

Hızlı bir cevap vereyim , xtream kodunun elinizde m3u uzantılı linki varsa , tarayıcıya yapıştırıp listeyi indirin , .m3u >.txt yapın sonra bir not defteri ile düzenleiyin ekleme>çıkarma sonra .m3u yapıp kapatın.
Galiba oldu bu iş. Teşekkür ederim.

Geri