' ' Iptv Apk, Reklamsiz, Ve Tum externe playerler ile calisiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklamdan girilmiyor.
Sen DUNDEN beri UGRASIYORSun SENDE ONAY YOK , DUNDEN BERI KOTU YORUMLR YAziyorsun PEKi 7000 KISI begeniyor Bir Siz MI begenmiyorsunuz ? size onay vermem verilmez de ? siz Yemegin Tadina bakmadan TUZLU diyen KISISINIZ , YAZZIKLAR OLSUN SIZE

ADMIN arkadaslar ? lutfen Bu SAHIS KIM ISE bana PUAN ALIYORUM ama bu Afacan15 Kim ise LUTFEN ariya Girin , ben bu kisiye onay vermiyorum Deyin yazip Duracak mi ?

Reklamdan girilmiyR

Reklamdan girilmiyor
Reklamdan girilmiyor.
SENDEN RICAM VAR KLAVYE ARKASINDA YAZMAK KOLAY bana OZELDEN yerini BILDIR ? VALLAHI BILLAHI ucaga ATLAYIP istedigin Yere gelecegim ? SENIN AMACIN NEEEEEE , Afacan15 onay ALMADIN DEYIN YETERRRR YA SEN KIMSINNNN de REKLAM DIYORSUN YAZDIM DEGILMI ? . . 3 SANIYE kurulumda Var REKLAM DEYIN , DNS YUZUNDEN ? SEN NE ISTIYORSUN DAHA , SEN BENIM PAYLASTIGIMA YORUM YAZMAAAAAAAAA

Arkadaslar Onaylama Su an Durdurdum ADMIN arkadaslar su

Afacan15 sahisa bir sey Yapmadigi Surece ? ve ben ceza puan aliyor isem , onen gelip Adminler Susup Bir uyari vermiyorlar ise Ben de Kayit Formunu Dondurdum ? TA ki ADMINLER bu sahisa Afacan15 Uyari verene kadar ? EMEK sarfettim onay vermiyorum Deyin Boyle Oluyor ise ? ADMIN ARKADASLAR ? eger bana CEZA puani Veriyorsunuz ? ama boyle Kisileri uyarmiyorsunuz ? iste boyle baska insanlari sinir ederler ? bu 2 ci KEZ oluyor BU FORUMDA UYARI ALDIGINI ben OGRENMEDIGIM TAKDIRDE onay FORMU KAPALI KALACAK veya buradaki FORUM uyeleri TEPKI vermedigi SURECE UYELIK yapmiyorum ARTIKKKKK .....​

Arkadaslar Onaylama Su an Durdurdum ADMIN arkadaslar su

Afacan15 sahisa bir sey Yapmadigi Surece ? ve ben ceza puan aliyor isem , onen gelip Adminler Susup Bir uyari vermiyorlar ise Ben de Kayit Formunu Dondurdum ? TA ki ADMINLER bu sahisa Afacan15 Uyari verene kadar ? EMEK sarfettim onay vermiyorum Deyin Boyle Oluyor ise ? ADMIN ARKADASLAR ? eger bana CEZA puani Veriyorsunuz ? ama boyle Kisileri uyarmiyorsunuz ? iste boyle baska insanlari sinir ederler ? bu 2 ci KEZ oluyor BU FORUMDA UYARI ALDIGINI ben OGRENMEDIGIM TAKDIRDE onay FORMU KAPALI KALACAK veya buradaki FORUM uyeleri TEPKI vermedigi SURECE UYELIK yapmiyorum ARTIKKKKK .....​

Forum kurallarında her şey yazıyor, zahmet edip 2 dakika okursanız neden uyarıldığınızı anlardınız, çünkü muhtemelen neden uyarı aldığınızı dahi bilmiyorsunuz çünkü aynı kural ihlaline devam ediyorsunuz, üstelik yenileri ile beraber.

Başka birinin kuralları ihlal ettiğini düşünüyorsanız da "rapor" butonuna basarak şikayet etmeniz gerekiyor (kurallara aykırı bir şekilde rapor butonunu oyuncak etmek de yasak).

1763483507200

Sizi de birileri raporladığı için yaptığınız kural ihlallerini gördük ve gerekli uyarıyı (ki ceza puanını düşürerek, çünkü normal puandan ceza versek zaten banlanmıştınız ve evet bunlar da kurallar bölümünde yazıyor).

Kurallar mı? FORUM KURALLARI...

Kurallar yukarıda yazıyor. Peki merak ediyor musunuz? Ya da buraya kadar okudunuz mu bilmiyorum ama ihlal ettiğiniz, ihlal etmeye devam ettiğiniz ve şimdi tekrar uyarı alıp ceza puanı uygulanacak kurallarımız şunlar,

- Arka arkaya mesaj atmak.

18- Uygunsuz Davranışlar: Konu hortlatmak ve konuyu sürekli yukarı taşımak amacıyla arka arkaya mesaj (Flood) yasaktır. Eğer böyle bir mesaj fark ederseniz, raporlayabilirsiniz.

6- Yazı Biçimi
: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

Ve buyurun bu da raporlama kuralı,

8- Raporlama: Şikayet veya önerilerinizi “Raporla” butonuyla moderatörlere iletin. Gereksiz yere "uygulama çalışmıyor gibi" raporlar iletmeyin. Gereksiz raporlama ve bu özelliği meşgul etmek yasaktır.

Forumdaki konulara "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine, lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden açılmış bir konu ise raporun açıklama kısmına konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesaj yazanlar uyarılacaktır.

Forumda kimseye istisna yoktur, arka arkaya mesaj atmaya devam ederseniz yakında banlanırsınız.

Bu mesajı görünce de -yine- hırs yapmak yerine, kurallara uymayı (herkes gibi) denemelisiniz.

Ve aleykumselam.
Arkadaşlar DIKKAT! Bu apk nun yapımcısı bu forumdan yüklenen gelen kullanıcıları aktif etmeyecektir. Kendisinin selamıdır bu.

Iyi forumlar herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri