Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sen DUNDEN beri UGRASIYORSun SENDE ONAY YOK , DUNDEN BERI KOTU YORUMLR YAziyorsun PEKi 7000 KISI begeniyor Bir Siz MI begenmiyorsunuz ? size onay vermem verilmez de ? siz Yemegin Tadina bakmadan TUZLU diyen KISISINIZ , YAZZIKLAR OLSUN SIZEReklamdan girilmiyor.
Reklamdan girilmiyR
Reklamdan girilmiyor
SENDEN RICAM VAR KLAVYE ARKASINDA YAZMAK KOLAY bana OZELDEN yerini BILDIR ? VALLAHI BILLAHI ucaga ATLAYIP istedigin Yere gelecegim ? SENIN AMACIN NEEEEEE , Afacan15 onay ALMADIN DEYIN YETERRRR YA SEN KIMSINNNN de REKLAM DIYORSUN YAZDIM DEGILMI ? . . 3 SANIYE kurulumda Var REKLAM DEYIN , DNS YUZUNDEN ? SEN NE ISTIYORSUN DAHA , SEN BENIM PAYLASTIGIMA YORUM YAZMAAAAAAAAAReklamdan girilmiyor.
SANA ONAY DUN DEN BERI YOKTUR ? Ve OLMUYACAK DA ?Reklamdan girilmiyor.
Forum kurallarında her şey yazıyor, zahmet edip 2 dakika okursanız neden uyarıldığınızı anlardınız, çünkü muhtemelen neden uyarı aldığınızı dahi bilmiyorsunuz çünkü aynı kural ihlaline devam ediyorsunuz, üstelik yenileri ile beraber.Arkadaslar Onaylama Su an Durdurdum ADMIN arkadaslar su
Afacan15 sahisa bir sey Yapmadigi Surece ? ve ben ceza puan aliyor isem , onen gelip Adminler Susup Bir uyari vermiyorlar ise Ben de Kayit Formunu Dondurdum ? TA ki ADMINLER bu sahisa Afacan15 Uyari verene kadar ? EMEK sarfettim onay vermiyorum Deyin Boyle Oluyor ise ? ADMIN ARKADASLAR ? eger bana CEZA puani Veriyorsunuz ? ama boyle Kisileri uyarmiyorsunuz ? iste boyle baska insanlari sinir ederler ? bu 2 ci KEZ oluyor BU FORUMDA UYARI ALDIGINI ben OGRENMEDIGIM TAKDIRDE onay FORMU KAPALI KALACAK veya buradaki FORUM uyeleri TEPKI vermedigi SURECE UYELIK yapmiyorum ARTIKKKKK .....

Arkadaşlar DIKKAT! Bu apk nun yapımcısı bu forumdan yüklenen gelen kullanıcıları aktif etmeyecektir. Kendisinin selamıdır bu.
Iyi forumlar herkese