Yardım iphone 6s üzerinden hesap kaldırma ???

dehakan7

Müdavim
Konular
344
Elimde bir telefon var , sahibi yeni iphone aldı yine aynı hesabı kullanıyor ama bana verdiği eski telefon üzerinden bir türlü eski hesabı kaldıramadık, bilginiz var mı? Kaldırıp yeni hesap kurmak istiyorum...

pc denve telefondan iphone bul'u kapatıp deneyiniz olmazsa
faturası ile Apple müşteri hizmetlerinden yardım isteyebilirsiniz

Elimde bir telefon var , sahibi yeni iphone aldı yine aynı hesabı kullanıyor ama bana verdiği eski telefon üzerinden bir türlü eski hesabı kaldıramadık, bilginiz var mı? Kaldırıp yeni hesap kurmak istiyorum...
Hiç apple ürünüm olmadı, fikrim yok yani ama bu işe yarar mı?

pc denve telefondan iphone bul'u kapatıp deneyiniz olmazsa
faturası ile Apple müşteri hizmetlerinden yardım isteyebilirsiniz
Hiç apple ürünüm olmadı, fikrim yok yani ama bu işe yarar mı?

Deneyelim bakalım bunları ;)

Daha pratik illegal çözümler arıyorum aslında, veren kişide ben karışmam modunda benimde apple bilgim yok çok...

bir yerde kişisel bilgisi açık onu kapatmadan kapanmaz.
cihaz iphonu bul ve kapatmadığı kişisel bilgisi sizde kalan telefonda görünür.
Allah göstermesin telefonu bir yerde unutur ya da çalınırsa elinizde bulunan telefonda sizin yerinizi gösterir. bu da sizin için risktir.

Selam hocam ben o telefonu ikinci telefon gibi kullaniyorum ve guzel hesap kaldirma ise şoyle
Ayarlar
İlk çıkana tıklayın
Ad telefon numarası ve e posta tıklayın
E posta ve telefon numaraları
Düzenle ve - işaretine tiklayin
Bu kadar başka bir şey olursa burdayım

Selam hocam ben o telefonu ikinci telefon gibi kullaniyorum ve guzel hesap kaldirma ise şoyle
Ayarlar
İlk çıkana tıklayın
E posta ve telefon numaraları
Düzenle ve - işaretine tiklayin
Bu kadar başka bir şey olursa burdayım

Tıkladım parola sordu sahibine ulaşmak lazım yine :)

ben iki sefer iphone satim önce tlf icloud hesabimdan cikis yaptim. tlf tüm sifirladim gönderdim hesap cikisi yapilmamis iphone tlf kullanilamaz cöp ekran sifresi unutulursa o sorun degil reset atarsin.. aldigin kisi cikis yapmali yapamiyorsa o iste bir is var.

Hocam direk ayarlardan telefonu sıfirlayin parola hesap herşey gideek

Evet şimdilik çözüm yok eski hesap duruyor hala.

Konuyu görüntüleyenler

Geri