Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hiç apple ürünüm olmadı, fikrim yok yani ama bu işe yarar mı?Elimde bir telefon var , sahibi yeni iphone aldı yine aynı hesabı kullanıyor ama bana verdiği eski telefon üzerinden bir türlü eski hesabı kaldıramadık, bilginiz var mı? Kaldırıp yeni hesap kurmak istiyorum...
pc denve telefondan iphone bul'u kapatıp deneyiniz olmazsa
faturası ile Apple müşteri hizmetlerinden yardım isteyebilirsiniz
Deneyelim bakalım bunlarıHiç apple ürünüm olmadı, fikrim yok yani ama bu işe yarar mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
denemekte fayda var. Amam aktardıktan sonra mail adresini silmek için mutlaka iphone bul kapatılmalıHiç apple ürünüm olmadı, fikrim yok yani ama bu işe yarar mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
onu biliyoruz da , sahibi epey uğraştı artık uğraşamam dedibir de icloud şifresini bilmeniz gerekiyor
Selam hocam ben o telefonu ikinci telefon gibi kullaniyorum ve guzel hesap kaldirma ise şoyleElimde bir telefon var , sahibi yeni iphone aldı yine aynı hesabı kullanıyor ama bana verdiği eski telefon üzerinden bir türlü eski hesabı kaldıramadık, bilginiz var mı? Kaldırıp yeni hesap kurmak istiyorum...
Ad telefon numarası ve e posta tıklayınSelam hocam ben o telefonu ikinci telefon gibi kullaniyorum ve guzel hesap kaldirma ise şoyle
Ayarlar
İlk çıkana tıklayın
Ad telefon numarası ve e posta tıklayın
E posta ve telefon numaraları
Düzenle ve - işaretine tiklayin
Bu kadar başka bir şey olursa burdayım
Sahibini tanıyorsanız ulaşın ve kaldırın hesabıAd telefon numarası ve e posta tıklayın
Tıkladım parola sordu sahibine ulaşmak lazım yine![]()
Hocam direk ayarlardan telefonu sıfirlayin parola hesap herşey gideekElimde bir telefon var , sahibi yeni iphone aldı yine aynı hesabı kullanıyor ama bana verdiği eski telefon üzerinden bir türlü eski hesabı kaldıramadık, bilginiz var mı? Kaldırıp yeni hesap kurmak istiyorum...
tfl tekrar kurub aktif etmen icin ayni noktaya gelirsin icloud hesap ister...........Hocam direk ayarlardan telefonu sıfirlayin parola hesap herşey gideek