Arkadaşlar merhaba internetteki kopma sorunum bitmedi 15 günde 2 kez geldiler ve iss den ölçüm yapıp sorun yok dediler ve gündüzleri normalken gece sıfıra düşüyor ip adresi değiştirsem sorunu çözermi ve en iyi ip adresi hangisidir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Gündüzleri sorun yok ama geceleri mi oluyor ? Birde hangi iss kullanıyorsunhzVc220-g3u modemin modeli modem değişikliği yapsam sorun gidermi bilmiyorum
Türkiye'de üzerinde durulmayan bir gerçek var,şirketler ve halk hizmet amaçlı değil kar amaçlı hareket ediyor dolayısı ile nekadar hız verirse versin vasat bir modemin elinde heba oluyor çünkü şirket sayfasında bir sürü modem sergiler ve kalitesine göre aidatlarını belirler vatandaş ucuzunu tercih ettiğinde kar ettiğini sanır eğer bilinçli bir tüketici iseniz bilmelisinizki ben bu modemi tercih ettiğimde araya bir router koymalıyım derseniz şirket size hangi modemi bağlarsa bağlasın sorun yaşamazsınız bunu bende tecrübe ile öğrendim.Misal,ben Kablonet kullanıyorum modeme 6 metre uzaklıkta arada bir duvar var En pahalı TvBox'ım donuyor, PC me en kaliteli dahili Wifi taktığım halde bir çizgide kaldı hiç telaşa gerek yok bir router işibitirdi.İspatını iki görüntü ile kanıtlıyorum.router alırkende kapasitesini bilmek gerekir yoksa yine başarısız kalırsınız.Arkadaşlar merhaba internetteki kopma sorunum bitmedi 15 günde 2 kez geldiler ve iss den ölçüm yapıp sorun yok dediler ve gündüzleri normalken gece sıfıra düşüyor ip adresi değiştirsem sorunu çözermi ve en iyi ip adresi hangisidir?
Forumda benzer bir kaç başlık açılmıştı, hepsinde de operatör telekomdu, ilginç. Modemleri ya da sistemlerinde bir sıkıntı var sanırımSadece geceleri oluyor turktelekom kullanıyorum
Hat değerleriniz iyi değilse bu modem oldukça kötü performans veriyor özelliklede uzun süreli açık kaldığı dönemlerde çok fazla sayıda crc hata sayılarına ulaşıyor.Vc220-g3u modemin modeli modem değişikliği yapsam sorun gidermi bilmiyorum