İnternetler kesilebilir

Arkadaşlar,
Herkesin dini ve politik görüşüne saygı duyuyoruz. Ama bu görüşler çerçevesinde çıkan tartışmalar ile birbirimizi kırmayalım. Konuyu da başka yöne saptırmayalım. Konu dahilinde konuşalım lütfen.

Konu başlığı konusu en net açıklaması GÜNEŞ PATLAMALARI her zaman olan durumdur. Yapılacak sabotajları güneş patlamalarıyla bahane bulma durunudur. Elektrik ve internet kesilmeleri hacklenmedir ve devam edecektir. Bankalara saldırılar artacaktır. Doğa olayları ile bağlantısı asla yoktur.

Evet, elbette O'nun dediği olur. Ama O da insana akıl vermiş. Düşünmek, araştırmak, öğrenmek de bize düşüyor değil mi?
Doğru, kader Ondandır. Ama bu dünyada olup bitenleri anlamaya çalışmak da bizim sorumluluğumuz. Yoksa neden akıl verilmiş olsun?
O zaman her şeyi böyle açıklarsak, bilim niye var, neden öğreniyoruz? Güneş niye doğuyor desem, ‘Allah öyle dedi’ deyip geçelim mi?
Ayrıca onun yarattığı evrenin işleyişini anlamak bana O’na daha çok hayranlık duyuruyor.
Haklısın reis . ALLAH'ın verdiği akılla küçük bir hesaplama yaptım .1000km/sn x60=60.000x60=3.600.000 Güneşin bize uzaklığı yuvarlak hesap 150.000.000 km 150.000.000/3.600.000 = 41 saat gibi yapıyor. Bu haber ne zaman yayınladı bilmiyorum ama, anlaşılan vaktimiz daralıyor. Keşke interneti depolayıp bu tür durumlarda kullanacağımız bir teknoloji olsaydı. TESLA yaşasaydı kesin bir çözüm bulurdu. :)

Güneş’te meydana gelen 8.2 büyüklüğündeki jeomanyetik fırtına, an itibarıyla Dünya’ya ulaştı.

📌Bu gece İstanbul’da kuzey ışıkları görülebilir. (Hava Forum)
Ek bilgi eklenmiştir.

Haklısın reis . ALLAH'ın verdiği akılla küçük bir hesaplama yaptım .1000km/sn x60=60.000x60=3.600.000 Güneşin bize uzaklığı yuvarlak hesap 150.000.000 km 150.000.000/3.600.000 = 41 saat gibi yapıyor. Bu haber ne zaman yayınladı bilmiyorum ama, anlaşılan vaktimiz daralıyor. Keşke interneti depolayıp bu tür durumlarda kullanacağımız bir teknoloji olsaydı. TESLA yaşasaydı kesin bir çözüm bulurdu. :)
Hah bak oluyor işte :) Ama yazılanlardan çıkan sonuçlar sadece olasılık, o yüzden korkmana gerek yok kesilmez hemen iptivin :D

Hah bak oluyor işte :) Ama yazılanlardan çıkan sonuçlar sadece olasılık, o yüzden korkmana gerek yok kesilmez hemen iptivin :D
Reis ilk senden alıntı yaptığım mesajda net bir şekilde yazdım zaten ''Panik yapmaya gerek yok '' diye. Olasılık dahilinde olduğunu gayet iyi bilmekteyiz. Ayrıca benim hayatım ''iptv'' den ibaretmiş gibi laf söylemen pek hoş olmamış. Konu başlığında benim internetimden bahsedilmemiş .Kişisel yorum yapmaya gerek yok bence.

Reis ilk senden alıntı yaptığım mesajda net bir şekilde yazdım zaten ''Panik yapmaya gerek yok '' diye. Olasılık dahilinde olduğunu gayet iyi bilmekteyiz. Ayrıca benim hayatım ''iptv'' den ibaretmiş gibi laf söylemen pek hoş olmamış. Konu başlığında benim internetimden bahsedilmemiş .Kişisel yorum yapmaya gerek yok bence.
Latife yapıyoruz azizim, gül cemalinde bir buse vuku bulmasıydı söz, beyhude alınganlık etme ;)

Bu gece bence İstanbul'da olmak vardı. o kuzey ışıkları haricinde bence bir aksiliği olmayacak

Konulara bilimsel bir şekilde yaklaşalım lütfen, olaylara gökten inme dogmaların hurafeleriyle yapılan açıklamalar nenelerimiz zamanında kaldı!
Bilimsel yaklaşıyorum hurafelere inanmıyorum ayrıca bilim dediğiniz dediğimiz şey kesin doğru değildir her geçen gün üzerine koyan bir yapıdır. Bu gün bilimsel diye söylediğiniz çalışma bir kaç sene sonra bomboş alaşağı olmuş çalışma olabilir.

Aklım zekam çok ileridir burada kısa yazılarla belki yanlış iifade ediyor gibi anlayan olabilir saygı duyarım . Aklım ile sorgularım. İnançkyımdır fakat kapanarak namaz kılarak oruç tutarak sonrası çalarak hak yiyerek iiftira atarak utanmadan müslümanım diyenlerin karşısında olan bireyimdir. Sümerler ve İslamiyet arası bağlantıyada hakim biriyim merak etmeyin.

Konu başlığında ki mevzuda şu an azmış kötülükle beslenen dünyanın hakimi olduğunu ve olma çabasındaki küreselcikerin yaptıkları salgınları, depremleri, avrupayı karıştırma planı elektrik iletişim kominikasyon kesme vb girişimleri DOĞAL DEĞİL diyorum insan eliyle yapılan durumlar. Güneş patlamalarına bağlama yalanlarınada inanmıyorum.

Güneş patlamalları her zaman oldu oluyor bize bir zararı olmadı ve olmayacak . Dünya ısınıyor diyorlarlar hayır yüzyıllardır DÖNEMSEL OLARAK ısınma olur soğur, kuraklık olur sonra bolluk bu evrenin kendi DÖNGÜSÜ . Rahat olun

Antep'e gelirmi bu ışıklar gece çatıya çıkacağım . bilgisi olan paylaşsın :)
Sanmam, konum itibariyle uzak kalıyor, oradan görünürse Egeden de rahatlıkla görünebilir. imkan olsa atla uçağa akşama git Edirne'ye diyor Şeytan.

Sanmam, konum itibariyle uzak kalıyor, oradan görünürse Egeden de rahatlıkla görünebilir. imkan olsa atla uçağa akşama git Edirneye diyor Şeytan.
Ben yine de teleskop'umu alıp çıkarım çatıya. kaç gün sürecek bu olay acaba ?

Kardeş, karşıdan bakınca laf sokmuşum gibi görünmüş, evet hoş olmamış ama forum genel olarak tv , iptv buna ağırlıklı üzerine olduğu için öyle bir cümle kurdum, fikirler illa ki tartışılabilir ama şahsa yönelik laf söylemek tabii ki hoş olmaz kusura bakma bu konuda.

Bilimsel yaklaşıyorum hurafelere inanmıyorum ayrıca bilim dediğiniz dediğimiz şey kesin doğru değildir her geçen gün üzerine koyan bir yapıdır. Bu gün bilimsel diye söylediğiniz çalışma bir kaç sene sonra bomboş alaşağı olmuş çalışma olabilir.

Aklım zekam çok ileridir burada kısa yazılarla belki yanlış iifade ediyor gibi anlayan olabilir saygı duyarım . Aklım ile sorgularım. İnançkyımdır fakat kapanarak namaz kılarak oruç tutarak sonrası çalarak hak yiyerek iiftira atarak utanmadan müslümanım diyenlerin karşısında olan bireyimdir. Sümerler ve İslamiyet arası bağlantıyada hakim biriyim merak etmeyin.

Konu başlığında ki mevzuda şu an azmış kötülükle beslenen dünyanın hakimi olduğunu ve olma çabasındaki küreselcikerin yaptıkları salgınları, depremleri, avrupayı karıştırma planı elektrik iletişim kominikasyon kesme vb girişimleri DOĞAL DEĞİL diyorum insan eliyle yapılan durumlar. Güneş patlamalarına bağlama yalanlarınada inanmıyorum.
Baştan yanlış anlaşılarak devamında konu haddinden fazla ayrı noktalara dağılarak alakasız yerlere geldik. Din mevzusu ayrı bir konu ve tartışılması da forum kurallarına aykırıymış, zaten tartışsak da ele bir şey geçmez bence kapatsak daha yerinde olur , "gökten inme doğma" derken dine değil ama doğa olaylarına şeytan vs gibi şeylere bağlanılmasına atıfta bulunmuştum.

Geri