İnsanlar neden iPhone kullanıyor?

Valla ben de gaza gelip gencken kizlara artistik olsun diye iphone almistim bir senede bir kere kisa mesafeden yere dustu cami catladi garantiye almadilar sattim. 20 sene samsung kullandim. Her zaman hesaplarimda cok ciddi paralar oldu hic guvenlik sorunu yasamadim.

Almam da aldırmam da zevk meselesi ben poco kullanıyorum 2 bin e kaçak almıştım hala canavar 12 metre den beton zemine kaflama çakıldı telefon şuan bakın hala kullanıyorum poco x3 ucuz ama kaliteli telefon yapmışlar Benim kadar bir cihazı zorlayan hor kullanan bir insan tanımıyorum tesisat ustası olduğum için sürekli yüksek te boru tamiri yapıyorum düşüyor ıslanıyor başına herşey giriyor hiçbir şey olmuyo en ağır oyunları en ağır uygulamalar da performans olarak son model ile yarışır bir cihaz pil 🔋 performansı iyi ses Micrifon hoparlör kalitesi iyi canlı ses veriyor çalışmaz hale gelene kadar da asla telefon almam alırsam yine tercih poco yada Xiaomi cihaz güvenilirlik bakımından güvenli mi ne kadar güvenli bilmem fakir adamın telefonu olduğu için kuruma için çok bir şeyi olmayan için idealdir iPhone para tuzağı ve Zengin işi cihazlar

xiaomi'de de aynı işlemci var. şu an pazarda baya aktifler. her alışveriş merkezinde mağazaları var.
Bende Xiaomi Poco x3 Pro 5G var 2 sene önce aldım ve çok güzel çalışıyor çok memnunum 100mp kamerası var ve bana yetiyor şarjı baya uzun dayanıyor ve çok hızlı çalışıyor 💪 zamanında 300€ aldım

Arkadaşlar standart bir iphone kullanıcına sorun ik söyleceği şey güvenliktir , bu da apple in satış pazarlama tekniğinin iyi çalıştığını gösterir. ayrıca güvenli cihaz diye birşey yoktur açığı bulunmakta zorlanılan cihazlar vardır
apple in senede kaç tane güvenlik açığı tespit edildiğini biliyormusunuz ?
ben de bilmiyorum!
ama şunu biliyorum ki bu açıkları bulan kişilere verecek milyar dolarları var. son kullanıcılar bunların hangisinden etkileniyor ? Hiç!! haberleri bile olmuyor .
tek bir üründen bu kadar yüksek kar elde eden başka bir firma varsa 'beri gelsin' sırf güvenli diye (göreceli) bir cihaza nispeten yakın cihazların 2 katı vermek bana sahsen ters .!sonuçta 'Nasa' da çalışmıyoruz.
Ve alan kullanan herkes başımızın taçıdır..

ek olarak: iphone 0 dan 7 ye kadar iphone kullanıcısıyım , eee o zaman diye soru sormayın..:)

Saygılar.

Son düzenleme:
Bende Xiaomi Poco x3 Pro 5G var 2 sene önce aldım ve çok güzel çalışıyor çok memnunum 100mp kamerası var ve bana yetiyor şarjı baya uzun dayanıyor ve çok hızlı çalışıyor 💪 zamanında 300€ aldım
Poco x3 NFC var bende hala canavar başına az çok neler geldi yazım aşağılara

Apple onlara zengin ve varlıklı imajı veriyor. Aplle ne kadar güvenli deselerde en çok patlatılan yer orası yıllardır huawei ve android kullanırım sorun yaşamadım. Hemde açık kaynak kodlu her şey yüklenebiliyor.
Bende Xiaomi den önce Huawei kullanıyor dum 1 sene iyi gidiyor sonra yavaşlıyor kasıyor o yüzden Xiaomi ye geçtim ve çok memnunum 🤪

Valla ben de gaza gelip gencken kizlara artistik olsun diye iphone almistim bir senede bir kere kisa mesafeden yere dustu cami catladi garantiye almadilar sattim. 20 sene samsung kullandim. Her zaman hesaplarimda cok ciddi paralar oldu hic guvenlik sorunu yasamadim.
Aynen iPhone öyle bir dezavantajı da var benim arkadaşlarım da aynı sorunu yaşadılar 😵‍💫

Almam da aldırmam da zevk meselesi ben poco kullanıyorum 2 bin e kaçak almıştım hala canavar 12 metre den beton zemine kaflama çakıldı telefon şuan bakın hala kullanıyorum poco x3 ucuz ama kaliteli telefon yapmışlar Benim kadar bir cihazı zorlayan hor kullanan bir insan tanımıyorum tesisat ustası olduğum için sürekli yüksek te boru tamiri yapıyorum düşüyor ıslanıyor başına herşey giriyor hiçbir şey olmuyo en ağır oyunları en ağır uygulamalar da performans olarak son model ile yarışır bir cihaz pil 🔋 performansı iyi ses Micrifon hoparlör kalitesi iyi canlı ses veriyor çalışmaz hale gelene kadar da asla telefon almam alırsam yine tercih poco yada Xiaomi cihaz güvenilirlik bakımından güvenli mi ne kadar güvenli bilmem fakir adamın telefonu olduğu için kuruma için çok bir şeyi olmayan için idealdir iPhone para tuzağı ve Zengin işi cihazlar
Bende bir üst modeli var ve aynı fikirdeyim hem ucuz hem çok iyi

Huawei Nova 10 aldım , 2. Senesi dolacak hiç sorun yaşamadım
Doğrudur Huawei da kötü değil tabiki fiyata göre değişir ben hep çok ucuza aldığım için o sorunu yaşadım diyelim biraz daha fazla para verdim ve çok memnunum bundan sonraki telefonum da Xiaomi olacak büyük ihtimalle

Doğrudur Huawei da kötü değil tabiki fiyata göre değişir ben hep çok ucuza aldığım için o sorunu yaşadım diyelim biraz daha fazla para verdim ve çok memnunum bundan sonraki telefonum da Xiaomi olacak büyük ihtimalle
Kime tavsiye etsem memnun ve şaşkın oluyor poco nun amirali ve orta segmenti gerçekten manyak tek sorun kamera performansı pek iyi değil poco lar da ama amiral gemisi hiç denemedim iyi kamera var diyorlar diğer yönleri ile sağlam telefonlar Xiaomi diyebiliriz bu cihazlar için reklamında telefon ile ceviz kıran Çinliler i görünce hadi len demiştim çok yoğun bir araştırma sonucunda aldık yine alırsam Xiaomi alırım yada poco

Ben neden vazgeç miyorum lan X7 çıkmış ama x3 hala manyak bu telefonu acaba yanlışlıkla mı üretildi x3 x7 den daha iyi puan filan hikaye amiral gemisi yapar Ken gel bunu biz Orta sekment yapalım diye mi karar vermişler bu şahin doğan a uçak motoru takmak gibi bir şey amiral gemisi işlemcisi ni x3 e takmış adamlar Screenshot 2025 03 22 17 10 45 920 comandroidchromeScreenshot 2025 03 22 17 12 07 700 comandroidchrome

Konuyu görüntüleyenler

Geri