İndirme Kotası Aşıldı Uyarısı!!

sözel

Üye
Konular
1
Merhaba.Drivedan bir apk indirmek istedim.Fakat indirme limit aşıldığı için indiremezsiniz uyarısı veriyor.Gün içinde farklı zamanlarda denedim fakat hep aynı uyarıyı verdi.Bu uygulamayı indirmek için ne yapmalıyım?

google hesabınla giriş yapıp dene sorun çözülecektir.

Arkadaşlar şu an bu sorun bende var bu güne kadar yoktu google hesaplarımda açık yani drive girince profilim gözüküyor sorun nedir anlamadım başka gmail hesabıylada girdim sorun çözülmedi inattv pro indirip güncelleme yapmak istem inmedi inattv pro açılmıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu an bu sorun bende var bu güne kadar yoktu google hesaplarımda açık yani drive girince profilim gözüküyor sorun nedir anlamadım başka gmail hesabıylada girdim sorun çözülmedi inattv pro indirip güncelleme yapmak istem inmedi inattv pro açılmıyor
Son yayınladığım videodaki dosya 1.9 GB ve çok fazla indirildi ve oturumu açık olanlarda bile indirme yapılamıyormuş, ben o dosyalar için alternatif paylaştım video altında ama Google, drive kullanımlarında engeller çıkarmaya başladı. Başka bir çözüm bulmak şart oldu.

Son yayınladığım videodaki dosya 1.9 GB ve çok fazla indirildi ve oturumu açık olanlarda bile indirme yapılamıyormuş, ben o dosyalar için alternatif paylaştım video altında ama Google, drive kullanımlarında engeller çıkarmaya başladı. Başka bir çözüm bulmak şart oldu.
Merhaba hocam,
Hostingte eğer bandwith sınırı yok ise
depo yada arsiv subdomaini olarak
php file browser deneyebilirsiniz

Merhaba hocam,
Hostingte eğer bandwith sınırı yok ise
depo yada arsiv subdomaini olarak
php file browser deneyebilirsiniz
Dostum malum sebeplerden dolayı bu dosyaları domain altında paylaşamayız, mutlaka dosya paylaşım sitelerinde paylaşmamız gerekiyor.

Merhaba. Kolay gelsin. Tarayıcılardan sinetech drive adresine giremiyorum. Adresi doğru yazıyorum olmuyor. Giriş yapamıyorum

Merhaba. Kolay gelsin. Tarayıcılardan sinetech drive adresine giremiyorum. Adresi doğru yazıyorum olmuyor. Giriş yapamıyorum
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Hocam bu mesajınızdan sorunun bende olmadığını anlıyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım çünkü çok anlamama ama drivedeki dosyaları burada paylaşamıyormusunuz

Dostum malum sebeplerden dolayı bu dosyaları domain altında paylaşamayız, mutlaka dosya paylaşım sitelerinde paylaşmamız gerekiyor.
hmm evet şimdi hatırladım bazı apklar yüzünden.
free hosting veren siteler var.
onlar üzerinde file browser kullansanız sorun olur mu ki?

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Jioshere den denedim şimdi bir parça açtı. Yalnız bu tarayıcı sürümü artık desteklenmiyor. Lütfen desteklenen bir tarayıcıya geçiş yapın diye uyarıveriyor

Jioshere den denedim şimdi bir parça açtı. Yalnız bu tarayıcı sürümü artık desteklenmiyor. Lütfen desteklenen bir tarayıcıya geçiş yapın diye uyarıveriyor
Tarayıcı değiştirip deneyin.

Geri