Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İşte bu yüzden forumları seviyorumgoogle hesabınla giriş yapıp dene sorun çözülecektir.
Daha çok katıl aramıza daha çok şey öğren, hoş geldinİşte bu yüzden forumları seviyorumBir şey daha öğrenmiş oldum.Girince indirebildim.Teşekkür ederim.
Son yayınladığım videodaki dosya 1.9 GB ve çok fazla indirildi ve oturumu açık olanlarda bile indirme yapılamıyormuş, ben o dosyalar için alternatif paylaştım video altında ama Google, drive kullanımlarında engeller çıkarmaya başladı. Başka bir çözüm bulmak şart oldu.Arkadaşlar şu an bu sorun bende var bu güne kadar yoktu google hesaplarımda açık yani drive girince profilim gözüküyor sorun nedir anlamadım başka gmail hesabıylada girdim sorun çözülmedi inattv pro indirip güncelleme yapmak istem inmedi inattv pro açılmıyor
Merhaba hocam,Son yayınladığım videodaki dosya 1.9 GB ve çok fazla indirildi ve oturumu açık olanlarda bile indirme yapılamıyormuş, ben o dosyalar için alternatif paylaştım video altında ama Google, drive kullanımlarında engeller çıkarmaya başladı. Başka bir çözüm bulmak şart oldu.
Dostum malum sebeplerden dolayı bu dosyaları domain altında paylaşamayız, mutlaka dosya paylaşım sitelerinde paylaşmamız gerekiyor.Merhaba hocam,
Hostingte eğer bandwith sınırı yok ise
depo yada arsiv subdomaini olarak
php file browser deneyebilirsiniz
Merhaba. Kolay gelsin. Tarayıcılardan sinetech drive adresine giremiyorum. Adresi doğru yazıyorum olmuyor. Giriş yapamıyorumSon yayınladığım videodaki dosya 1.9 GB ve çok fazla indirildi ve oturumu açık olanlarda bile indirme yapılamıyormuş, ben o dosyalar için alternatif paylaştım video altında ama Google, drive kullanımlarında engeller çıkarmaya başladı. Başka bir çözüm bulmak şart oldu.
Merhaba. Kolay gelsin. Tarayıcılardan sinetech drive adresine giremiyorum. Adresi doğru yazıyorum olmuyor. Giriş yapamıyorum
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Son yayınladığım videodaki dosya 1.9 GB ve çok fazla indirildi ve oturumu açık olanlarda bile indirme yapılamıyormuş, ben o dosyalar için alternatif paylaştım video altında ama Google, drive kullanımlarında engeller çıkarmaya başladı. Başka bir çözüm bulmak şart oldu.
Hocam bu mesajınızdan sorunun bende olmadığını anlıyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım çünkü çok anlamama ama drivedeki dosyaları burada paylaşamıyormusunuzSon yayınladığım videodaki dosya 1.9 GB ve çok fazla indirildi ve oturumu açık olanlarda bile indirme yapılamıyormuş, ben o dosyalar için alternatif paylaştım video altında ama Google, drive kullanımlarında engeller çıkarmaya başladı. Başka bir çözüm bulmak şart oldu.
hmm evet şimdi hatırladım bazı apklar yüzünden.Dostum malum sebeplerden dolayı bu dosyaları domain altında paylaşamayız, mutlaka dosya paylaşım sitelerinde paylaşmamız gerekiyor.
Hocam bu mesajınızdan sorunun bende olmadığını anlıyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım çünkü bu dosyaları burada paylaşamıyormusunuz
Jioshere den denedim şimdi bir parça açtı. Yalnız bu tarayıcı sürümü artık desteklenmiyor. Lütfen desteklenen bir tarayıcıya geçiş yapın diye uyarıveriyorKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Tarayıcı değiştirip deneyin.Jioshere den denedim şimdi bir parça açtı. Yalnız bu tarayıcı sürümü artık desteklenmiyor. Lütfen desteklenen bir tarayıcıya geçiş yapın diye uyarıveriyor
Tv bro açmıyor şu an. Altus 43" Google tv televizyonda deniyorumTarayıcı değiştirip deneyin.