Öneri İnat BOX V14.0 Reklamsız

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
Forumda bir arkadaş paylaşmıştı ama forumu bulamadım lazım olanlar burdan indirebilir
Link hata veriyor Google a yapıştırıp indirebilirsiniz

Onlarca kişi virüslü diye raporlamış, dosya linki kaldırıldı -admin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumda bir arkadaş paylaşmıştı ama forumu bulamadım lazım olanlar burdan indirebilir

Kod:
https://dosya.co/z5g903q84sjp/İnat_BOX_14.0_(REKLAMSIZ).apk.html
Link hata veriyor Google

Kod:
https://dosya.co/z5g903q84sjp/İnat_BOX_14.0_(REKLAMSIZ).apk.html
Bu Link inat box un kendi sitesinemi ait bilmiyorum ama bende virus bildirisi verdi.Cünkü ben daha garanti oldugu icin apk dosyalarini önce bilgisayara indiriyorum Win11 virus buldugu icin bana dosyayi indirtmedi Bence cep telefonlariniza indirmeyin.

Bu Link inat box un kendi sitesinemi ait bilmiyorum ama bende virus bildirisi verdi.Cünkü ben daha garanti oldugu icin apk dosyalarini önce bilgisayara indiriyorum Win11 virus buldugu icin bana dosyayi indirtmedi Bence cep telefonlariniza indirmeyin.
Belirttiğim gibi bana ait değil zaten ama Bende herhangi bir virüs uyarısı vermedi telefonda

indirdim ama virüslü eset kaldırıyor indirileni...yinede tesekkürler...
valla bende forumda görüp paylaştım abi kusura bakma. modlamayı ogrensem yapmaya çalışacağım ama zor gibi 😀

Modlu kullanmak lazım. Reklam olmamalı. ( Dns ikinci yöntem... )

Evet Virus var maalesef...

Bu Modlu Inat TV Box'u indirmeyin Arkadaşlar, virüslü uygulama bu ve sadece Banka bilgilerinizi çalma amaçlı. Yükleyenlerin bu APK yı silmesini tavsiye ediyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-21-22-48-41-890_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    Screenshot_2025-01-21-22-48-41-890_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    736.3 KB · Görüntüleme: 97
Inat box hâlâ çalışıyor mu? Bende ve arkadaşlarımda bağlantı hatası veriyor girişte. Yurtdı

Inat box hâlâ çalışıyor mu? Bende ve arkadaşlarımda bağlantı hatası veriyor girişte. Yurtdı
Güncelleme geldi yüklemediyseniz ondandır.

inattv26.rest adresinden yenisini indirip kurun.

Güncelleme geldi yüklemediyseniz ondandır.

inattv26.rest adresinden yenisini indirip kurun.
Az önce buldum ben de , teşekkürler. Twitterdaki paylaşımın altına sahte yazan olmuş. Bi anda neden linkler ve telegram adresleri değişti acaba , bir sıkıntı mı var.

Az önce buldum ben de , teşekkürler. Twitterdaki paylaşımın altına sahte yazan olmuş. Bi anda neden linkler ve telegram adresleri değişti acaba , bir sıkıntı mı var.
Telegramı bilmiyorum ama oradan indirilen farklı bir uygulama gibi duruyor.
Ben çok öncesinden kurduğum uygulama içindeki apk adresi neyse oradan kuruyorum hep. Orada ayrıca sadece X adresi var hiç telegram falan görmedim şimdiye kadar.

Telegramı bilmiyorum ama oradan indirilen farklı bir uygulama gibi duruyor.
Ben çok öncesinden kurduğum uygulama içindeki apk adresi neyse oradan kuruyorum hep. Orada ayrıca sadece X adresi var hiç telegram falan görmedim şimdiye kadar.
Sitede ve twitterda telegram linki var. Ben de hep uygulama içinden takip ediyordum fakat tv box uygulaması açılmadığı için yeni linki bulamamıştım. Telefona kurmuyorum uygulamayı.

Sitede ve twitterda telegram linki var. Ben de hep uygulama içinden takip ediyordum fakat tv box uygulaması açılmadığı için yeni linki bulamamıştım. Telefona kurmuyorum uygulamayı.
Doğru diyorsunuzdur mutlaka. Ben hem telefona hem de android box'a kurup kullanıyorum ve dediğim gibi telegram hakkında bilgim yok sadece forumda gördüğümü hatırlıyorum telegramdakinin farklı olduğu söyleniyordu. Yani kesin olarak bildiğim birşey değil. Telegram kullanmadığım için de ne dersem yalan olacak mutlaka.

Sadece gördüklerime göre size birşeyler ilettim :) Neyse siz sorunu hallettiniz zaten yenisini kurarak.

İyi eğlenceler (y)

her zaman soylerim en guvendiginiz kisi bile modlasa kesinlikle modlu apk kullanmayin cunku ici acilan apk artik pi olmustur her sey yapilmaya musaittir her turlu bilgi hesap vs vs ucar gider haberiniz olmaz malesef ark niyetli insanlar daha cok yillardir bu islerle ugrasirim ayni tezgahi sensi tv derby tv onlarada yaptilar serefli olanlar modladi pisligini apk sahipleri cekti siz anladiniz ne demek istedigimi

Konuyu görüntüleyenler

Geri