Milyoncubaba
Üye
- Konular
- 4
Bir süredir mx10s tv box umda inat box uygulaması açmıyor fakat pro uygulaması çalışıyor. Bir çok defa indirip denedim olmadı. Sorun nedir ? Yardım rica ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Malesef aynı sorun devam ediyor. Birsey engelliyor ama çözemedim çalışıyordu son zamanlarda çalışmamaya başladıhttps://forum.sinetech.tr/redirect?...paWZrcjg0dS8lMjVDNCUyNUIwbmF0Qk9YLjd6L2ZpbGU=
Uygulamayı silip bunu bir dener misin? Zip şifresi: forumsinetech
Uygulamayı açtığın gibi beyaz ekran gelip kapanıyorsa uygulama izinlerini kaldırmış olabilir misinMalesef aynı sorun devam ediyor. Birsey engelliyor ama çözemedim çalışıyordu son zamanlarda çalışmamaya başladı
İzinsiz hiçbir şey yok ekranda yuvarlak dönüyor öyle kalıyor çözemedim kaç tane apk indirdim değişemedi diğer hersey açıyorUygulamayı açtığın gibi beyaz ekran gelip kapanıyorsa uygulama izinlerini kaldırmış olabilir misin
box çalışıyor sorunsuz box box da çalışıyorİnat box çalışmıyor olabilir mi ? Box sürümünü telefonda denediniz mi çalışıyor mu birde ona bakın
Aynen fazla kasmadım golge puu falan var ama en iyi menü inat boxtaÇalışmıyorsa çok da inat etmemek lazım![]()
Cihaz mx10s babam almis diğer uygulamalar çalışıyor sadece bu açmıyor. Daha önce açıyordu bi süredir açmıyorBurada paylaşılan inat box ve daha önce başka yerde paylaşılan inat Box,
bende hem mi box ta hemde Telefonda çalışıyor,
Box cihazınızdan olabilir![]()
O değil de siboş hanım, merhaba ben sizinle tanışmayı çok istiyorum, eğer sizin için uygunsa birer kadeh şalgam içebiler miyiz????Google Play protect
zararlı uygulama görüyor olabilir ki,
Bu konu hakkında bazı Telegram gruplarında açıklaması yapılmıştı...
Premium Apk paylaşımı yapan bir Telegram grubu var oradan çok şey kullandık ve bilgilendirildik...
hepsine teşekkür ediyorum buradan.
Benim versiyon gelmez gibi hocam beklemeyin derim