İnat box sorunu

Konular
4
Bir süredir mx10s tv box umda inat box uygulaması açmıyor fakat pro uygulaması çalışıyor. Bir çok defa indirip denedim olmadı. Sorun nedir ? Yardım rica ediyorum

Uygulamayı açtığın gibi beyaz ekran gelip kapanıyorsa uygulama izinlerini kaldırmış olabilir misin
İzinsiz hiçbir şey yok ekranda yuvarlak dönüyor öyle kalıyor çözemedim kaç tane apk indirdim değişemedi diğer hersey açıyor

VPN açıksa ÇALIŞMAZ,VPN KAPALI MI BİR DE ONA BAKIN

İnat box çalışmıyor olabilir mi ? Box sürümünü telefonda denediniz mi çalışıyor mu birde ona bakın

Burada paylaşılan inat box ve daha önce başka yerde paylaşılan inat Box,
bende hem mi box ta hemde Telefonda çalışıyor,
Box cihazınızdan olabilir 🙆
Cihaz mx10s babam almis diğer uygulamalar çalışıyor sadece bu açmıyor. Daha önce açıyordu bi süredir açmıyor

cihazda olanı sil burdaki orjinali yüzlerce fake sitesi var artık bu da orj twitter adresi ve şuan box sürümü çalışıyor reklamsız istiyosan da burda modlanmışı vardı çalışan forumda arayıp bulabilirisin

Google Play protect
zararlı uygulama görüyor olabilir ki,
Bu konu hakkında bazı Telegram gruplarında açıklaması yapılmıştı...
Premium Apk paylaşımı yapan bir Telegram grubu var oradan çok şey kullandık ve bilgilendirildik...
hepsine teşekkür ediyorum buradan.
O değil de siboş hanım, merhaba ben sizinle tanışmayı çok istiyorum, eğer sizin için uygunsa birer kadeh şalgam içebiler miyiz????
Hamdibey! Tamam siz beyaz listedesiniz artık, spam listesinden çıkarıldınız. Nickinizi değiştirin lütfen milletin aklı karışmasın!

Olta moduna girip balık tutamayanlardan mısınız diyor resmen.

Aynı sorun bende'de var pro açılıyor box açılmıyor sanırım cihaz tv box değilde telefonmuş gibi varsayıyor ve açılmıyor ama telefonda denediğimde inat box açılıyordu bilmiyorum hocam en iyisi proyu kullanın ben öyle yapıyorum.

Yeni güncelleme yayınlandı, buradan da deneyebilirsiniz

nedir inat da son durum inat bu alemin en eskisidir çalışmasa bile cihazda en başta durmalı

Geri