İlk Kullandığınız Akıllı Telefon Neydi?

isimbulamajim

Paylaşımcı
Konular
114
İlk kullandığınız akıllı telefon neydi?

Benim ilk kullandığım akıllı telefon Android 2.3 ile gelen Samsung Ace idi. 3 yıl boyunca kullandım. 158 MB hafızası çileden çıkartsada cihaz yeterli geliyordu.

Son düzenleme:
1763389426388

2007'de akıllı telefon almak nasıl hissetiriyordu hocam? Türkiye için bayağı lüks. Bizimkiler 2015'te daha Samsung Corby alıyordu.
Üstad o zamanlar bunu yurtdışından bir arkadaşım getirmişti. 2. eldi. Sonra 2008 di yanlış hatırlamıyorsam, Turkcell zorla Blacberry 9000 ile İphone 3g vermişti. O zamanlarda da yüksek paralardı ama, bugün ki gibi astronomik değildi.

Üstad o zamanlar bunu yurtdışından bir arkadaşım getirmişti. 2. eldi. Sonra 2008 di yanlış hatırlamıyorsam, Turkcell zorla Blacberry 9000 ile İphone 3g vermişti. O zamanlarda da yüksek paralardı ama, bugün ki gibi astronomik değildi.
Sadece 130 Euro'muş. İlk akıllı telefonlardan birisini bukadar ucuza satmaları şaşırttı.

800px-Nokia_6600.jpg

Sadece 130 Euro'muş. İlk akıllı telefonlardan birisini bukadar ucuza satmaları şaşırttı.
Hatta benim cihazın üzerinde T-mobil ya da Orange ibaresi vardı, tam hatırlamıyorum. Operatörden alınmıştı. Ben de çok komik bir fiyata almıştım.

Hatta benim cihazın üzerinde T-mobil ya da Orange ibaresi vardı, tam hatırlamıyorum. Operatörden alınmıştı. Ben de çok komik bir fiyata almıştım.
O dönemler operatörler arasında çok fena telefon savaşları vardı. Mesela Android tarafında bazı operatörler telefona Android güncellemesi yayınlamama, Wi-Fi'sını zorla kaldırttırma gibi şeyler yapıyorlardı. Allah'tan bizim operatörlerin aklına gelmemiş.

Valla yaş net ortaya çıkacak
Hatta bundan önce de vardı bir model ama onun adını da hatırlamıyorum.Bunu cem Özer reklamlarında oynamıştı neredeyse Hz İsa ile karşılıklı kullandık gibi oldu Milat bununla başladı bizde

Ekli dosyalar

• 2f8f6ebf-aace-e311-a7bb-14feb5cc13c9.jpg
    2f8f6ebf-aace-e311-a7bb-14feb5cc13c9.jpg
    16.5 KB · Görüntüleme: 1
LG Optimus Me P350

Android 2.2 (Froyo)

Qualcomm MSM7227 Snapdragon S1

140MB RAM ;)

1763393287291

İlk aşık olduğum telefon da buydu. 2010 da almıştım.

Htc dream

Htcg1

Ve yine 2010, tHE legend HD2/ Dünyada en çok custom rom düzenlenmiş cihaz olabilir.

Pr htc hd2 f

HTC hep zamanın ötesinde modeller üretmiştir. Saygıyla anıyoruz. :)

Son düzenleme:
Hocam sizde ne kadar nadir telefon varsa kullanmışsınız. HTC Dream çok iyiydi.
Ben htc aşığıydım. Sağlam bir iphone kullanıcısı olsam da, 2. telefon olarak her zaman HTC telefonum olurdu.
En son htc telefonum 2015 m8. Ondan sonra telefon kullanmayı bıraktım zaten.

Efsane M8

One

Akıllı telefon olarak hatırlamıyorum ilk tuşlu renkli telefonum 6600

Cep telefonu ne ki öncesinde taşınabilir araç telefonu vardı 0522.... :D

İlk telefonum 3310IMG 4906

Nokia 603
symbian belle işletim sistemiyle çalışıyordu.
kendi marketinden bazı uygulamalar ve oyunlar yükleniyordu.Bu telefonun en beğendiğim yanı gps tabanlı navigasyonuydu.en basit köy yollarını bile neredeyse hatasız takip edebiliyordun.

Geri