İlk Kullandığınız Akıllı Telefon Neydi?

@Sinetech Sizin ilk kullandığınız akıllı telefon neydi hocam?
Valla net marka model hatırlamıyorum ama, "akıllı" sayılabilecek ilk telefonumda java ile oyun, uygulama yükleyebiliyor, üzerindeki çıkarılabilir analog anteni ile direk karasal yayın yapan TV'leri izleyebiliyorduk :)

Ama sanırım şimdiki anlamdaki ilk akıllı telefonum iPhone 4 olması lazım. Bir kaç gün sonra HTC Sensation XE almıştım. Bir daha da iPhone kullanmadım.

Kutusundan beats audio kulaklık çıkan harika bir telefondu. Sonra çok uzun yıllar hep HTC aldım, 5'le beraber de One Plus kullanmaya başladım. Arada atladığım modeller oldu, şu an One Plus 12 kullanıyorum ve One Plus 15 Dubai'ye geldi, bir kaç gün içinde elime geçecek inşallah.

1763402380511

Valla net marka model hatırlamıyorum ama, "akıllı" sayılabilecek ilk telefonumda java ile oyun, uygulama yükleyebiliyor, üzerindeki çıkarılabilir analog anteni ile direk karasal yayın yapan TV'leri izleyebiliyorduk :)
Şu malum televizyon kanallarında satılan iXperia vb. markalardan olmasın?

Alcatelalcatel aklı olduğu kadar kulanmıştım ne kadar akıllı ise artık

Ben hiç telefon istemedim. Aranıp her an ulaşılma fikrini sevmiyordum. Hastalanınca sanırım yadak zoruyla telefon alınıp kullandırılan, yanına almayınca azar işiten nadir Türk çocuklarındandım. Akıllı diyebileceğimiz ilk GM4 idi. Çok uzun zaman kullandım. Ondan önce de akıllı yoktu zaten tuşlular vardı. Onu da yanıma almazsam evden çıkarken ya da aradıklarında açmazsam kıyamet kopuyordu.

Samsung Galaxy S4

Ekli dosyalar

• v2-65433-5_large.jpg
    v2-65433-5_large.jpg
    100.9 KB · Görüntüleme: 2
ilk cep telefonunu 1997 de kibrista gormustum eriksondu adamin telefonu bizim kiyi gozetleme timi ne gelmisti bu ne diye sorduk adam telefon demisti 20 kisilik takima verdigine verecegine pisman olmustu hepimiz sira ile tr yi aramistik o zamanlar kontur olayi yoktu

Iphone 2g 2007 model

2g 2007 model iphone

Geri