Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İlk makinem Amiga500 idi. İlave 512 MB ramlı ve monitörlü. Ondan ayrılmak çok zor olmuştu hala çok üzülürüm.
Bu da seneler önce servet ödeyip aldığım makine. Arkadaşım kredi çekip araba almıştı bende kredi çekip bu makineyi almıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 957
486 DX-2 50 benim ilk bilgisayarımdı. 90 lı yıllar.. 210 MB HDD- 4GB RAM – ki o zamanlar çoğu arkadaşımda 1 yada 2MB ram var.. Nasıl seviniyoruz. Ders çalışıacz bahanesi ile oyun oynmak için hatrı sayılır bir para vererek almıştık.. Ama eve gelip kurduğumda ve ilk oyunumu (Simon of the Sorcerer) açtığımdaki mutluluğun tarifi yok.. Şu an gençlerin bu hazzı aldığını sanmıyorum. Gece kalkıp bakıp yatardım o denli yaniCem yılmazın dediği gibi teknoloji hayatımıza giriyor bazı haraketler yerini değiştiriyor buna bağlı olarak sanırım duygularda köreliyor
Saygılar ..
Evet bilgisayar fuarı vardı oradan almıştık fuar bitiminde teslim ettiler eve , bir de çalıştırıp gittilerO zamanlar ha diyincede bilgisayar alınamıyordu. Ön sipariş veriyordun sıra bekliyordun. O makinaların kokusu bile farklıydı
170MB'yi (170GB) olarakİlk makinem Amiga500 idi. İlave 512 MB ramlı ve monitörlü. Ondan ayrılmak çok zor olmuştu hala çok üzülürüm.
Bu da seneler önce servet ödeyip aldığım makine. Arkadaşım kredi çekip araba almıştı bende kredi çekip bu makineyi almıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 957
O zamanlar 500 $ kadar vermiştik bilgisayarlara , o parayı saklasak şimdi araba alır mıydık170MB'yi (170GB) olarak
4MB'yi de (4GB) olarak anlamışım...
Sonra yılına baktım 93. Kafam allak bullak oldu. Nasıl olur diye?
Ama değişmeyen tek şey Dolar$ Hala çok iyi para.
Öküz alırdık o parayla, öküz.O zamanlar 500 $ kadar vermiştik bilgisayarlara , o parayı saklasak şimdi araba alır mıydık![]()