Sitede bir çok başlıkta M3U listeleri var bunlardan kopyalayıp yada indirip IPTV Playerde ki ilgili yere M3U url linkini yazacaksın yada yapıştıracaksın hepsi bu kadar.Teşekkürler indirdim ama kanal link ni nerede acaba bulamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sitede bir çok başlıkta M3U listeleri var bunlardan kopyalayıp yada indirip IPTV Playerde ki ilgili yere M3U url linkini yazacaksın yada yapıştıracaksın hepsi bu kadar.Teşekkürler indirdim ama kanal link ni nerede acaba bulamadım
İyi günlerde kullanınprogram gayet güzel teşekkürler
Canlı sıralama sadece A-Z'ye Z-A'ya yapabiliyoruz Kanal Kanal yapamıyoruz.Canlı kanallarında sıralama düzenlemesi yapabiliyormuyuz?
Canlı sıralama sadece A-Z'ye Z-A'ya yapabiliyoruz Kanal Kanal yapamıyoruz.
Bu şimdi hiç olmadı amaCanlı sıralama sadece A-Z'ye Z-A'ya yapabiliyoruz Kanal Kanal yapamıyoruz.
Bu tür Mod'lanmış Full'lenmiş App'lere güncelleme yapmayın "Çarşıya pirince giderken evdeki bulgurdan da olabilirsiniz."Teşekkürler emeğine sağlık güzel uygulama fakat birşey dikkatimi çekti iboproapp.com adresinden playlist güncellerken inactive diyor ve bitiş tarihi 21-01-2025 7 günlük kullanım galiba. Adresler çok uzun olunca girmesi zor oluyor diye bilgisayardan yapıyordum. 7 gün sonra elle gireceğiz sanırım. Tamamen kapanmaz inşallah
Kardeşim APK'mi çalışıyor mu? iş görüyor mu? ismi cismi benzerlikleri farketmez değil mi?Orjinali Shamel tv. Copy paste Bi apk.
Orjinali varken çakmasını kullanmak tercih meselesi tabi. Ben bilgilendirme amaçlı dedim. Bir de biri yazmış siteden link yükleme 7 günlük sonrası manuel diye. Orjinalinde öyle bir sınırlama yok.Kardeşim APK'mi çalışıyor mu? iş görüyor mu? ismi cismi benzerlikleri farketmez değil mi?
Kardeş hiç bir güncelleme yapmadım. Sadece tarih dikkatimi çekti sorayım dedim. Teşekkürler.Bu tür Mod'lanmış Full'lenmiş App'lere güncelleme yapmayın "Çarşıya pirince giderken evdeki bulgurdan da olabilirsiniz."![]()
![]()
APP limitsiz ömür boyu lisanslıdır sizin aldığınız uyarıyı güncelleme yaptığınız zaman verirKardeş hiç bir güncelleme yapmadım. Sadece tarih dikkatimi çekti sorayım dedim. Teşekkürler.
TeşekkürlerSitede bir çok başlıkta M3U listeleri var bunlardan kopyalayıp yada indirip IPTV Playerde ki ilgili yere M3U url linkini yazacaksın yada yapıştıracaksın hepsi bu kadar.
Rica ederimTeşekkürler
öve öve bitiremediğin program xtream ve televizo da açılan liste bunda hiçbir kanalı göstermedi.. program senin se işe yaramaz başkasının programı ise hata edersin.. kusura bakma ama bi işe yaramaz...HIZLI VE GÜÇLÜ IPTV PLAYER:
Ibo Pro Player Açıklaması
Hızlı bir şekilde m3u çalma listenizi yükleyecek ve en sevdiğiniz kanalları herhangi bir aksaklık olmadan oynatacak profesyonel ve hızlı bir m3u oynatıcısıdır
Android akıllı TV'ler, akıllı telefonlar ve tabletler için çalışan bir m3u akış oynatıcısı olan Ibo Pro Player ile tanışın. Gelişmiş bir m3u akış oynatıcısı, basit kullanıcı arayüzü ve gelişmiş m3u oynatıcı kontrolleriyle, TV şovlarının, filmlerin, sporların veya beğendiğiniz her şeyin keyfini çıkarmanın daha akıllı ve kolay yoludur.
Özellikle Ibo Pro Player 4k dahil tüm ekran çözünürlüklerini desteklediğinden.Ibo Pro Player'A ÇALMA LİSTELERİ EKLEYİN Hızlı m3u akışı için optimize edilmiş olan android oynatıcımız, m3u çalma listelerinizi kolayca yükleyecektir. İçeriğinizi, benzer m3u oynatıcı m3u uygulamalarında bulabileceğiniz gecikmeler veya olağan aksaklıklar olmadan en yüksek kalitede izleyin.
Ibo Pro Player ÖZELLİKLERİ: - m3u URL'lerini veya çalma listelerini yayınlamak için kolay işlem - basit kullanıcı arayüzü - Ibo Pro Player, Android TV'lerin, akıllı telefonların, Android çubuklarının ve Android kutularının tüm ekran çözünürlüklerini destekler. - filmler ve diziler için yayın tarihini, içeriği, oyuncuları, fragmanı, derecelendirmeleri görün - kanalları ve filmleri/dizileri favorilere ekleyin - MX, VLC oynatıcısını ve Hızlı Akışı destekler - filmlerde ve dizilerde dilleri seçin - filmlerde ve dizilerde altyazıları seçin – ve ebeveyn kontrolü.
M3U AKIŞ OYNATICIMIZI NASIL KULLANIRSINIZ: - Bir m3u URL'si veya çalma listesi ekleyerek sınırsız TV keyfini yaşarsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 2809Ekli dosyayı görüntüle 2810
Ekli dosyayı görüntüle 2811Ekli dosyayı görüntüle 2812
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim yanlış yorum yapıyorsun Her M3U listesi Dosyası her IPTV player'de çalışacak diye bir kural yok Benmin kullandığım IPTV player'de çalışan listeler var çalışmayan listeler var mevcut listelerimi çalıştıramayan IPTV Playerler var ŞİMDİ KİMİ SUÇLAYACAĞIZ.öve öve bitiremediğin program xtream ve televizo da açılan liste bunda hiçbir kanalı göstermedi.. program senin se işe yaramaz başkasının programı ise hata edersin.. kusura bakma ama bi işe yaramaz...
Bende de 10 gün sonrası 7 euro tek cihaz lisanslı görünüyor. Bugün kurdum ve sık sık donuyor ne yazık ki...Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın uygulama ömür boyu lisanslı limitsizdir. Bu kopma gibi tekleme tekrarlama gibi durumlar bende de zaman zaman oluyor ilginçtir bazı m3u listelerde olmuyor gibi bazan hiç olmuyor bazan da tekrarlayarak oluyor ve sonra kesiliyor. Bugün 45 dakika kadar Haberleri izledim hiç teleme olmadı APP'nin 3.9 ve 4.0 sürümleri var onları araştırıyorum full limitsiz ömür boyu lisanslı olanlarını henüz bulamadım bulursam konuya ekleyecegim belki bu sürümlerde bu gibi sorunlar yoktur