Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam selamlar miboxta nasıl kullanırız bunlarıBu tarz uygulamalari kullanmayin. huhu.to oha.to kool.to devam. Tavsiyem vodafone fiber.
next box'ta vavoo rokkr dezor watched ile denedim calismadi sildim. Macbook m1 brave tarayıcı kablonet 25 mb vpn'siz donmuyor 5 senedir kullanıyorumhocam selamlar miboxta nasıl kullanırız bunları
Bu tarz uygulamalari cok kurdum. Gpik,golge,anka,bilgin,hyrox hepsi ya reklam koydu ya patladi. Ben kuruyorum bir yamugunda direk siliyorum. Artik reklam koymayan ve patlamayan vavoo istiyoruz yoruldum.Tikir tikir calisiyor gbik andoroid boxta reklamsiz
Altarnatif olarak kurdum zaten ama hic reklam cikmiyor vavoo zaten cogu akp da gomulu artik ama oda stabil olmuyor ya agiz tadi vermiyor bu tur apk lar zaten randiman vermez mac icin kesinlikle mu3 yada mac olarak izleyeceksinBu tarz uygulamalari cok kurdum. Gpik,golge,anka,bilgin,hyrox hepsi ya reklam koydu ya patladi. Ben kuruyorum bir yamugunda direk siliyorum. Artik reklam koymayan ve patlamayan vavoo istiyoruz yoruldum.
Ben 5 senedir huhu.to kullaniyorum hic sikinti yasamadim. M3u ile ugrasamam.Altarnatif olarak kurdum zaten ama hic reklam cikmiyor vavoo zaten cogu akp da gomulu artik ama oda stabil olmuyor ya agiz tadi vermiyor bu tur apk lar zaten randiman vermez mac icin kesinlikle mu3 yada mac olarak izleyeceksin
Yok ben kablonet kullaniyorum. Vodafone guvenilir. huhu.to'ya ilk girerken mutlaka kaliteli vpn kullanmak lazim. Hic bir ucretsiz kaliteli vpn güvenilir degil o yuzden oneriyorumWodofon bu yonden iyi diyorsun o zaman iyi seyirler