Hyrox ve Gpik reklam kapalı izlenmiyor artık yeni sürümlere güncelleme sonrası reklamları kapatın diyor

neos11

Üye
Konular
12
Bu uygulama sahipleri lütfen eski haline uygulamaları getirin sevgi ve saygılar.

Bu tarz uygulamalari kullanmayin. huhu.to oha.to kool.to devam. Tavsiyem vodafone fiber.

hocam selamlar miboxta nasıl kullanırız bunları
next box'ta vavoo rokkr dezor watched ile denedim calismadi sildim. Macbook m1 brave tarayıcı kablonet 25 mb vpn'siz donmuyor 5 senedir kullanıyorum

Son düzenleme:
Bu tarz uygulamalari cok kurdum. Gpik,golge,anka,bilgin,hyrox hepsi ya reklam koydu ya patladi. Ben kuruyorum bir yamugunda direk siliyorum. Artik reklam koymayan ve patlamayan vavoo istiyoruz yoruldum.
Altarnatif olarak kurdum zaten ama hic reklam cikmiyor vavoo zaten cogu akp da gomulu artik ama oda stabil olmuyor ya agiz tadi vermiyor bu tur apk lar zaten randiman vermez mac icin kesinlikle mu3 yada mac olarak izleyeceksin

Altarnatif olarak kurdum zaten ama hic reklam cikmiyor vavoo zaten cogu akp da gomulu artik ama oda stabil olmuyor ya agiz tadi vermiyor bu tur apk lar zaten randiman vermez mac icin kesinlikle mu3 yada mac olarak izleyeceksin
Ben 5 senedir huhu.to kullaniyorum hic sikinti yasamadim. M3u ile ugrasamam.

Konuyu görüntüleyenler

Geri