Hoş geldin 2026!

Ablam sevinçli oluyor böyle günlerde ulaşım ücretsiz diye ama şimdi gidemez bir yere. Donar. Belki manyaklık edip gidebilir. Bilmiyorum. Ben eve mahkum yine. bir Mubi'miz olsa da izlesek :)
Mubi evet güzel ben de beğeniyorum

• Beğen
Tepkiler: ENS
Bizim de kutladığımız bir şey yok üstad. :) Bize kar yağsın, Anamız Babamız yanımızda olsun yeter.
Aynen sağlık sıhhat, aile olsun. Gerisi hikaye. Ama 80'lerin yılbaşları ile 90'ların yışbaşları kutlanırdı. Milenyum deyip cılkını çıkarttılar. Sevmiyorum. Ben kendi doğum günümü kutlamam bir kere.
Mubi evet güzel ben de beğeniyorum
Olsa da izlesek diyorum zaten. Yok.

Aynen sağlık sıhhat, aile olsun. Gerisi hikaye. Ama 80'lerin yılbaşları ile 90'ların yışbaşları kutlanırdı. Milenyum deyip cılkını çıkarttılar. Sevmiyorum. Ben kendi doğum günümü kutlamam bir kere.

Olsa da izlesek diyorum zaten. Yok.
Oda doğru 😄😄

Herkese hayırlı, sağlıklı ve güzel yıllar diliyorum Allah ettiğiniz ve edeceğiniz duaları şimdiden kabul etsin güzel bir yıl geçiririz inşallah abiler, kardeşler.

Sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu ve herşeyden önemlisi huzurlu bir yıl daha geçirmenizi dilerim

2026'nın sağlık, adalet, umut, mutluluk ve hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum.

Geri