Hoş geldin 2026!

Graveworm

Paylaşımcı
Konular
31
Merhaba dostlar!

Bu foruma katılalı neredeyse bir ay oldu ve kısa sürede buranın sadece bir teknoloji platformu olmadığını, gerçekten paylaşımın ve samimiyetin olduğu bir ortam olduğunu fark ettim. Bilgi veren, yardımcı olan, fikirlerini açıkça paylaşan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Özellikle bana şans veren @Sinetech hocama ve, foruma ilk katıldığımda, sorularıma samimi verdiği cevaplar için @Adnan K. Hocama çok teşekkür ederim!

Yeni bir yıla girerken hepimizin farklı planları, hayalleri, beklentileri var. Umarım 2026 hepimiz için sağlık, huzur ve bol bol güzel gelişmelerle dolu bir yıl olur. Forumumuzun daha da büyüdüğü, daha aktif, daha keyifli bir platform haline geldiği bir yıl olmasını diliyorum.

Burada olmak gerçekten güzel. Yeni yılda da birlikte öğrenmeye, tartışmaya ve güzel paylaşımlar yapmaya devam ederiz umarım. Şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun! 🎉

Sevgiyle, saygıyla…

Reis @tekkan karpostallık havada biz soğuna çekiyoruz🥶🌧️☔

eskişehirde olmama rağmen kar yağmayan bölgesindeyim dağlarda biraz var ilçede yok hala hasret kaldık her açıdan teknoloji yatrım genişleme büyüme öğrenme açısından bereketli bir yıl olmasını dilerim huzurla ve umutla...

eskişehirde olmama rağmen kar yağmayan bölgesindeyim dağlarda biraz var ilçede yok hala hasret kaldık her açıdan teknoloji yatrım genişleme büyüme öğrenme açısından bereketli bir yıl olmasını dilerim huzurla ve umutla...

Hocam ben de öyle durumdayım. Bartın'dayım, bütün köylere yağmış, araba falan giremiyor. Merkezde tık yok. Şimdi biraz biraz yağmaya başladı işte.

Valla hiç kutlamıyorum Aynı
Hatta Ocak 1 de ruhum daralır nedense

Ablam sevinçli oluyor böyle günlerde ulaşım ücretsiz diye ama şimdi gidemez bir yere. Donar. Belki manyaklık edip gidebilir. Bilmiyorum. Ben eve mahkum yine. bir Mubi'miz olsa da izlesek :)

Geri