Yardım Homatics Box R 4K Plus HAKKINDA BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR

Konular
10
Homatics Box R 4K Plus Hakkında

Ürünün fiyatı: 4.389,00 TL
Taksit Seçeneği: 1.463,00 TL x 3 Ay

Ürün, üzerinden "Fullsat" adlı satıcı firması aracılığıyla sipariş ettim. Bu alışverişi, aracılığıyla öğrendim ve ürünü satın almaya karar verdim.

Ürün Hakkında:
Ürünle ilgili herhangi bir sorunum bulunmamaktadır ve piyasadaki rakiplerine kıyasla oldukça kaliteli bir ürün. Fakat, yalnızca satıcı firma konusunda kararsızım. Bu nedenle, özellikle PTTAVM sağlayıcısı ile daha önce alışveriş yapmış olanlardan geri bildirim almak istiyorum.

Eğer deneyimleriniz kötü yöndeyse veya firma ile ilgili herhangi bir olumsuz durum yaşadıysanız, lütfen yorumlarınızı benimle paylaşın. Kargomu ve siparişimi, sağlayıcı firmanın güvenilirliği hakkında daha fazla bilgi edindikten sonra iade etmeyi düşünüyorum.

Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

aynı ürünü aynı satıcı hepsiburadada 4667tl satıyor satıcı 9,6 almış siz neden süpelendiniz

allah pişman etmesin
bende bunu aldım dağıtımda şuan gelecek bakalım
Hayırlı olsun. Yeni cihazınız gerçekten harika. Artık tüm kanalları izleyebilir ve istediğiniz içeriklere kolayca erişebilirsiniz. Ayrıca, Dune paketinde özel bir uygulama bulunuyor. Bu uygulamaya, abonelik bilgilerinizi girerek giriş yapabilir ve tüm içeriği sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Eğer abonelik dışı bir seçenek arıyorsanız, Cloudstream uygulaması mükemmel bir alternatif. Uygulamayı kurduktan sonra, kumandadaki roket simgesini kullanarak doğrudan Cloudstream üzerinden içerik izleyebilirsiniz.

Keyifli seyirler!

Hayırlı olsun. Yeni cihazınız gerçekten harika. Artık tüm kanalları izleyebilir ve istediğiniz içeriklere kolayca erişebilirsiniz. Ayrıca, Dune paketinde özel bir uygulama bulunuyor. Bu uygulamaya, abonelik bilgilerinizi girerek giriş yapabilir ve tüm içeriği sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Eğer abonelik dışı bir seçenek arıyorsanız, Cloudstream uygulaması mükemmel bir alternatif. Uygulamayı kurduktan sonra, kumandadaki roket simgesini kullanarak doğrudan Cloudstream üzerinden içerik izleyebilirsiniz.

Keyifli seyirler!
teşekkür ederim sizede inşallah

Evet, site komisyonları satıcı fiyatlarını çok etkiliyor. Bazıları devlete ödeyeceği KDV tutarını da satıcıya mal ettiği için ilgili kategoride sergilediği ürün için %.. komisyon + vergi olarak kesinti yapıyor. Ayrıca satıcıya hemen ödeme yapmayıp ayın belirli zamanlarında ödeme yapıyor. Böyle olunca da satıcılar fiyatlandırmayı ona göre yapabiliyor. Büyük ölçekli satıcılarla yarışmak da zor olabiliyor çünkü aylık ciro miktarı çok olan az olana göre daha düşük komisyon ödüyor. Yani çok satanı pazaryeri daha çok koruyor ve örneğin kategorisindeki %15 komisyon olan ürünü herkes bu oranda öderken cirosu çok olan %10-%5 gibi ödüyor böylece daha düşük fiyata satıp müşteri çekebilirken rekabet de zorlaşıyor. Biz de bakınca bu da çok pahalıya satıyor diğeri bu bu fiyata satarken diyoruz. Yüksek fiyattan satıp daha çok kar hayali kuranlar dışında aslında durumun sebebi bu.

Farklı pazaryerlerinde aynı satıcının farklı yorumları da olabiliyor tabi aynı satıcıysa; aynı isim değilse sadece. Böyle durumda arama motoru araştırması sizi firmanın kendi sitesine ya da bilgilerine ulaştırabilir. Böylece emin olabilirsiniz.

Hayır hiçbir iptv veya vod hediye verilmiyor. İşin esprisi ürünün arkasında duran sürekli güncelleme veren cihaz olması

cihazı bende sipariş ettim.henüz elime geçmedi.benim öğrenmek istediğim bu cihazla free ip tv veriliyor mu?bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim.hoşçakalın.
Cihaz ucuz zaten.5 bini geçen fiyatlarınıda gördüm.Ayrıca iptv ucuz degilki artik hediye verilebilecek.Kendisi yapıyorsa o işi ancak öyle verebilir.

Homatics Box R 4K Plus Hakkında

Ürünün fiyatı: 4.389,00 TL
Taksit Seçeneği: 1.463,00 TL x 3 Ay

Ürün, üzerinden "Fullsat" adlı satıcı firması aracılığıyla sipariş ettim. Bu alışverişi, aracılığıyla öğrendim ve ürünü satın almaya karar verdim.

Ürün Hakkında:
Ürünle ilgili herhangi bir sorunum bulunmamaktadır ve piyasadaki rakiplerine kıyasla oldukça kaliteli bir ürün. Fakat, yalnızca satıcı firma konusunda kararsızım. Bu nedenle, özellikle PTTAVM sağlayıcısı ile daha önce alışveriş yapmış olanlardan geri bildirim almak istiyorum.

Eğer deneyimleriniz kötü yöndeyse veya firma ile ilgili herhangi bir olumsuz durum yaşadıysanız, lütfen yorumlarınızı benimle paylaşın. Kargomu ve siparişimi, sağlayıcı firmanın güvenilirliği hakkında daha fazla bilgi edindikten sonra iade etmeyi düşünüyorum.

Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Pttavm en kötü site bir kez alışveriş yapayım dedim 3 binliralık bir alet sipariş ettim bir ay ne gönderen ne cevap veren oldu bir sürü yazışmam sonucu ürünün fiyatını 500tl yükseltim siparişimi iptal ettiler satıcı o yaptı diyor pttavm fiyat farkını hediye çeki verelim diyor. Lanet olsun sizin işinize dedim almadım. Aslında tüketici haklarına başvursam suçlu olacaktılar ama uğraşmaya değmez di . Birdaha asla oradan birşey almam sorumlu bulmak imkansız

PTT avm yi kullanacaklar mutlaka, satıcı ile önceden irtibat kurmalı, bazı ürünler aşırı ucuz oluyor ve satıcı o ürünü ptt de sattığını unutuyor, ürün ellerinde varsa, o zaman sipariş verilmeli, ben şahsen ptt bedava verse ordan almam.

ben şahsen biraz magaza dan almaya daha sıcak bakıyorum kendi resmi sitesi dışında teknolji ürünü alıyorsak kendi garantisi olmalı atıyorum next start 4k veya mi box bunları kendi garantisi ile satılıyosa almaktan yana olurum yada satıcı amazon trendyol filan kendiyse bu cihaz sanırım garantili yetkili satıcısı da yok burda o yüzden bana risk gibi geliyor

hometics 4k 4x32 plus gold olanı android 11 sürümüne sabitlenmis güncelle almayan hatasız sürümdür google lisanlı store veya harici her uygulama kurulabilen sorunsuz cihazdır

hometics 4k 4x32 plus gold olanı android 11 sürümüne sabitlenmis güncelle almayan hatasız sürümdür google lisanlı store veya harici her uygulama kurulabilen sorunsuz cihazdır
Sabitleme neden birde homatics 4k 2/32. Android 11 de neden bunlar güncellenmiyor

Geri