rolls_royce
Üye
- Konular
- 10
Homatics Box R 4K Plus Hakkında
Ürünün fiyatı: 4.389,00 TL
Taksit Seçeneği: 1.463,00 TL x 3 Ay
Ürün,
Ürün Hakkında:
Ürünle ilgili herhangi bir sorunum bulunmamaktadır ve piyasadaki rakiplerine kıyasla oldukça kaliteli bir ürün. Fakat, yalnızca satıcı firma konusunda kararsızım. Bu nedenle, özellikle PTTAVM sağlayıcısı ile daha önce alışveriş yapmış olanlardan geri bildirim almak istiyorum.
Eğer deneyimleriniz kötü yöndeyse veya firma ile ilgili herhangi bir olumsuz durum yaşadıysanız, lütfen yorumlarınızı benimle paylaşın. Kargomu ve siparişimi, sağlayıcı firmanın güvenilirliği hakkında daha fazla bilgi edindikten sonra iade etmeyi düşünüyorum.
Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Ürünün fiyatı: 4.389,00 TL
Taksit Seçeneği: 1.463,00 TL x 3 Ay
Ürün,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
üzerinden "Fullsat" adlı satıcı firması aracılığıyla sipariş ettim. Bu alışverişi,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
aracılığıyla öğrendim ve ürünü satın almaya karar verdim.Ürün Hakkında:
Ürünle ilgili herhangi bir sorunum bulunmamaktadır ve piyasadaki rakiplerine kıyasla oldukça kaliteli bir ürün. Fakat, yalnızca satıcı firma konusunda kararsızım. Bu nedenle, özellikle PTTAVM sağlayıcısı ile daha önce alışveriş yapmış olanlardan geri bildirim almak istiyorum.
Eğer deneyimleriniz kötü yöndeyse veya firma ile ilgili herhangi bir olumsuz durum yaşadıysanız, lütfen yorumlarınızı benimle paylaşın. Kargomu ve siparişimi, sağlayıcı firmanın güvenilirliği hakkında daha fazla bilgi edindikten sonra iade etmeyi düşünüyorum.
Geri bildirimlerinizi bekliyorum.