Bu donmalar filan nedir ? Ben anlamadım.tam inceleme videoları gelmeden hiçbiri alınmamalı bence.Hiremco Magic'in kanal değişimi ile ilgili bir video çektim.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bu donmalar filan nedir ? Ben anlamadım.tam inceleme videoları gelmeden hiçbiri alınmamalı bence.Hiremco Magic'in kanal değişimi ile ilgili bir video çektim.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
e2 linuxlerden neden böyle bir ürün gelsin. Zaten e2 lerde tuner dahili oluyor sorun çıkarmıyor . Linux açık kodlu.Android lisanslı ürünlerde google tuner istemediği için lisanslı cihazlarfa tuner olmuyor. İşlemcilerde tunera geliştirme yapmadığı için bir kısır döngü var.Her iki cihazla ilgili veriler ve sorunları okuyunca; e2 cihaz üreticilerinden böyle bir tuner işi gelse müthiş olur. Özellikle dokun kanal geçişleri, dokun ıptv kanal geçişleri olacağı için talep çok olacaktır.
Yıllardır büyük ihtyaç olan tuner meselesi bu şekilde usb tunerlarla çözüldü. Eleştiri yapmak kolay. Eski işlemcili hibrit boxlara mahkumiyet bitti. Bu iki cihazdada sorun yok. Türksat uydu geçişinde kanalları pd deperleri doğru yapa madığı için ( türksat yayın kanalını açın nasıl tipler çalıştığını görün ) yayınlarda tp geçişlerinde donma kasmalar olabiliyor.Bu donmalar filan nedir ? Ben anlamadım.tam inceleme videoları gelmeden hiçbiri alınmamalı bence.
Matrix pro nun ilk çıkanında tuner sorunlu diyorsun olabilir ama yazılımı bu Türkiye deki ekip hiç oralı olmadı. Kanal listesi ekranda iken numara tuşları çalışmaz mı ? Ya bilmeden numara tuşlayıp kanal aça aça bulucan yada listede aradığını bulana kadar aşağı yukarı dolaşacan. Yıl 2023 te bu ufacıcık ama büyük sorun olan bu duruma bile çözüm bulmadılar. Listede kanal arama yaparken kumandanın pilleri işte bu sebeplerden bitiyor.Tv android ise olur . Tv nin yazılımı androidmi. Değilse olmaz . O zaman tunerl içinde olan hibrit android box alıp kullanabilirsiniz buna gerek yok.
Yazılım yükleme usb girişine hub baglanınca çalışıyorsa ve Usb hub prof seri tipinde ise rahatça çalışır ve dediğim gibi usb port yazılım atma portu olan direkt işlemciye baglı olan kullanılmalı.Diğer usb ler zaten 1 usb olanda dahil (yazılım usb portu hariç )hub entegreyle çalışıyor.Bazı modellerdede yazılım usb portu da b-hub entegreye kodalanan da var.Bazı modellerde ana chipsetin 3 usb girişide direkt kullanabiliyor oda şansa.Mibox kullanıyorum malumumuz tek USB var. Ben USB çoğaltıcı ile aynı anda maus ve gerektiğinde flash bellek kullanabiliyorum bu çoğaltıcıda. Acaba boş bir slota bunuda bağlasam sorun olurmu? Ne bileyim çakışma çalışmama vs.
Çoğaltıcıda aynı anda maus-flash bellek ve birde bu cihaz olduğunu varsayarsak.