🔥🔥✅Herkese kolaylık sağlayan yeni uygulama - Unlinked

simurg

Üye
Konular
2
Arkadaşlar dün yabancı bir youtube kanalında gezinirken bir uygulama keşfettim ve özellikleri çok kullanışlı olduğunu gördüm, forumumuz için repo tasarlayıp kullanmak istedim. Sizlerlerde paylaşıyorum. Anlatım sonunda sürpriz kodumu paylaşıcam..
Kısaca uygulama kendi reponuzu oluşturmak ve bu repoyu kolay ulaşılır kılmak için tasarlanmış. Uygulamamızın adı Unlinked. site linkini birakıyorum.
Öncelikle tvnizin playstore marketinde arayın unlinked yazarak. bazı cihazlarda playstore da uygulama görüntüleniyor eğer yoksa markette Tv uygulamalarınızda her zaman kullanılan uygulama olan downloader var ise 234753 kodu ile tv nize kurabilir yada bıraktığım linkten telefona indirip apk dosyasını send files to tv ile tvye aktarıp kurabilirsiniz. Kurma işini sizin tercihinize bırakıyorum. Hangi yol kolayınıza geliyorsa.
yandaki linkten uygulama arayüzünü ve işleyişini izleyebilirsiniz.
uygulama indirme linki :

uygulama arayüzü çok basit. uygulamayı kurup açtığınızda sizden bir kütüphane kodu yazmanızı istiycek. size verdiğim kütüphane kodu ile kütüphaneye erişebileceksiniz. Kütüphanedeki bazı uygulamaların linklerini forumun malum drive reposundan aldım. yani o uygulamalar konusunda içimiz rahat olması için.

Kütüphane kodu: TVBOXAPP
bu kütüphane kodu ile hazırladığım repoya erişebileceksiniz. Sizden bir adet pin isteyecek. pin kodunu mesaj atarak isteyebilirsiniz. herhangi bir ücret vs talep etmiyorum. pin koymamın amacı uygulama çabuk patlamaması için. sonuçta uzun süreli ve rahat stabil kolay bir uygulama arayışındayız hepimiz. kimse uygulamanın patlamasını istemez. ✅

bu arada bahsettiğim yabancı kanalın kütüphane kodunu da isteyenler için buraya bırakıyorum göz atmak isteyen olabilir.

Yabancı kütüphane kodu : EMDYOUTUBE herhangi bir pin kodu yok.

✅ resimler kendi kütüphanemden değil. googledan ekledim. uygulamayı görün diye

1758980397586
1758980425160
1758980513802

Son düzenleme:
evetgüzel bir sistem. eskiden farklı bir isimle benzer program vardı. uygulama geliştiricilere ait kodlar olurdu o kodlar ile takip edilir ve uygulamalara ulaşılırdır bu sistemide bir süre kullanmıştım. uygulamaya ait kodların olduğu siteyi buraya yazmam uygun olmaz. kodlarıın içeriklerinde yassaklı yayaınlara ait ugyulamalar var. ama google dan isteyen bu kdolara ulaşabilir. nasıl kullanılacağı hususunda takılan olursa yardımcı olabilirm.

eline sağlık güzel bir çalışma olmuş

Belirttiğiz kod yada sitede belirtilen kodu giriyorum kabul etmiyor.
tam olarak anlayamadım site derken? unlinked adlı uygulamayı öncelikle telefona yada tv ye kurmanız gerekiyor. uygulama açılınca arayüz oldukça basit. kütüphane ekle kısmına gelip verdiğim kodu hepsi büyük harflerle olacak şekilde yazmanız gerekiyor. enter basınca sizden pin kodu isteyecek. pin kodunuda eğer mesaj atmıssanız zaten vermişimdir. o pin kodunu girerek giriş yapıcaksınız. sadece bu.

Bazi arkadaşlardan hata mesajı aldım. Giriş yapamadıklarını söylediler. Kendi mitv stick cihazımda denedim sorunsuz çalıştı. İlk kurulumdan sonra giriş yaptıktan sonra bir iki kez uygulamadan attı geri girdim onun dışında başka sorun çıkarmadı şu an sorunsuz indirmeler vs çalışıyor.
Aslında normal foto eklemiştim ama bazı uygulama isimleri göründüğü için sorun çıkabilir diye ekran görüntülerini blurlamayi tercih ettim.IMG 20250927 222456IMG 20250927 222536

Son düzenleme:
Pin kodu hatalı diyor sizde olduğu gibi açılmıyor. TVBOXAPP olarak yazdım. Parola kosmında hata veriyor.

Sorun yok.

Geri