Arkadaşlar dün yabancı bir youtube kanalında gezinirken bir uygulama keşfettim ve özellikleri çok kullanışlı olduğunu gördüm, forumumuz için repo tasarlayıp kullanmak istedim. Sizlerlerde paylaşıyorum. Anlatım sonunda sürpriz kodumu paylaşıcam..
Kısaca uygulama kendi reponuzu oluşturmak ve bu repoyu kolay ulaşılır kılmak için tasarlanmış. Uygulamamızın adı Unlinked. site linkini birakıyorum.
Öncelikle tvnizin playstore marketinde arayın unlinked yazarak. bazı cihazlarda playstore da uygulama görüntüleniyor eğer yoksa markette Tv uygulamalarınızda her zaman kullanılan uygulama olan downloader var ise 234753 kodu ile tv nize kurabilir yada bıraktığım linkten telefona indirip apk dosyasını send files to tv ile tvye aktarıp kurabilirsiniz. Kurma işini sizin tercihinize bırakıyorum. Hangi yol kolayınıza geliyorsa.
uygulama arayüzü çok basit. uygulamayı kurup açtığınızda sizden bir kütüphane kodu yazmanızı istiycek. size verdiğim kütüphane kodu ile kütüphaneye erişebileceksiniz. Kütüphanedeki bazı uygulamaların linklerini forumun malum drive reposundan aldım. yani o uygulamalar konusunda içimiz rahat olması için.

bu arada bahsettiğim yabancı kanalın kütüphane kodunu da isteyenler için buraya bırakıyorum göz atmak isteyen olabilir.
resimler kendi kütüphanemden değil. googledan ekledim. uygulamayı görün diye

Kısaca uygulama kendi reponuzu oluşturmak ve bu repoyu kolay ulaşılır kılmak için tasarlanmış. Uygulamamızın adı Unlinked. site linkini birakıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle tvnizin playstore marketinde arayın unlinked yazarak. bazı cihazlarda playstore da uygulama görüntüleniyor eğer yoksa markette Tv uygulamalarınızda her zaman kullanılan uygulama olan downloader var ise 234753 kodu ile tv nize kurabilir yada bıraktığım linkten telefona indirip apk dosyasını send files to tv ile tvye aktarıp kurabilirsiniz. Kurma işini sizin tercihinize bırakıyorum. Hangi yol kolayınıza geliyorsa.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yandaki linkten uygulama arayüzünü ve işleyişini izleyebilirsiniz.
uygulama indirme linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
uygulama arayüzü çok basit. uygulamayı kurup açtığınızda sizden bir kütüphane kodu yazmanızı istiycek. size verdiğim kütüphane kodu ile kütüphaneye erişebileceksiniz. Kütüphanedeki bazı uygulamaların linklerini forumun malum drive reposundan aldım. yani o uygulamalar konusunda içimiz rahat olması için.
bu kütüphane kodu ile hazırladığım repoya erişebileceksiniz. Sizden bir adet pin isteyecek. pin kodunu mesaj atarak isteyebilirsiniz. herhangi bir ücret vs talep etmiyorum. pin koymamın amacı uygulama çabuk patlamaması için. sonuçta uzun süreli ve rahat stabil kolay bir uygulama arayışındayız hepimiz. kimse uygulamanın patlamasını istemez.Kütüphane kodu: TVBOXAPP

bu arada bahsettiğim yabancı kanalın kütüphane kodunu da isteyenler için buraya bırakıyorum göz atmak isteyen olabilir.
Yabancı kütüphane kodu : EMDYOUTUBE herhangi bir pin kodu yok.

Son düzenleme: