Herkes Nerede ?

böyle paylaşım sitelerinde sadece meraklılar aktif olur genelde. hiç işine yaramayacak birşey bile olsa günde enaz bir kere acaba yeni ne varmış diye girenler ile gerçekten formda aktif olarak birşeyler paylaşmak isteyenler dışındakiler sadece işi düştüğünde uğrarlar. ne yazıktır ki o nadir uğradıklarında da işleri görülmediğinde en agresif ve sert eleştiriyi yapanlarda onlardır. daha önce bende benzer sitede yöneticilik görevi yapmıştım çok başıma geldi. ben kendi adıma günde birçok defa aralıklar ile giriyorum siteye.

böyle paylaşım sitelerinde sadece meraklılar aktif olur genelde. hiç işine yaramayacak birşey bile olsa günde enaz bir kere acaba yeni ne varmış diye girenler ile gerçekten formda aktif olarak birşeyler paylaşmak isteyenler dışındakiler sadece işi düştüğünde uğrarlar. ne yazıktır ki o nadir uğradıklarında da işleri görülmediğinde en agresif ve sert eleştiriyi yapanlarda onlardır. daha önce bende benzer sitede yöneticilik görevi yapmıştım çok başıma geldi. ben kendi adıma günde birçok defa aralıklar ile giriyorum siteye.
Dogru Tespit Hocam Olsun Biz Gene Paylasimlarimiza Devam Ederiz Begenen Begenir Begenmeyende Begenmez Saygida Kusur Olmadiktan Sonra Sorun Yok

Üyelerin %90'ı forumun tek amacını TV ve araçları olarak görüyor. Işini halleden çıkıp gidiyor. Bunlar dışında maalesef pek bir albenisi yok. Arkadaşların dediği gibi çeşitlilik az. Ben de bu sebepten dolayı vaktim oldukça farklı farklı konular paylaşmaya çalışıyorum.

Ayrıca bu konuda çok haklısın üstad, farklı konulara da yönelmek gerek . forumda çoğu üyenin haberi bile olmadığı her türden bölüm var.
Açıkçası çeşitlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sıcak fırsatları gerekli ve ilgi duyacağınız ürünleri paylaşıyoruz. Spor kategorisi açtık. Herkes kendi takımına özel paylaşım yapabiliyor. Sadece uygulama, liste, yayın değil teknoloji alanında da güzel bilgilerle donatmaya çalışıyoruz. Sizlerden de güzel paylaşımlar geliyor. Daha 1 yıl olmadan çeşitlilik güzel arttı, zamanla daha güzel olacağını umuyorum. Görüş ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz.

Örnek veriyim adama ihtıyacı olan
GÖLGE - İNAT - TVX - REC Bunların drıve dan orjınal halını bulup ındırdı. sonra telegram ve twitter kanalına uye oldugu vakıt burayla işi bitmiş oluyor bir durak gibi oluyor güvenilir ilk kaynak burdan ediniyor sonra apk ustunden ana linki bulunca olay bıtıyor ben 3 büyükler dışında ilk defa şans verdiğim apk -- TVX --- Gerçekten güzel emek var sürekli yeni apk deneyen biri değilim ama gercekten güzel hizmet umarım sunucu olayı daha stabil olur ligler baslayınca özellikle. + ben ligler bitince kullanmıyorum hiç apk sadece maç sezonu için.

Burayı dh ile mukayese etmemek lazım, yılların sitesi. Tost makinesinin bile uzmanı var 😂 Orayı da ayakta tutan ülke gündemi başlığı. Son bir kaç yılda çok lüzumsuz üyeler türedi, bıraktım.
Bence snt bir yıllık bir süre için gayet iyi durumda. Vurkaç ekibi olacaktır, kaçınılmaz ama tvbox alanın, almaya niyetlenenin yolu bir şekilde buraya düşecektir. Ben box aldığımda siteden haberim yoktu, ne yüklerim, naparım diye googledan araştırırken sinetech videolarına denk geldim, öylece keşfettim siteyi.

bu aralar taşınma telaşı var bende ev topluyorum ama yinede fırsat bulduğumda mesaj yazmaya formu ziyaret etmeye gayret ediyoruz buraları elimizden geldiğince nacizane birşeyler paşlaşmaya ve yorum yazmaya gayret ediyoruz

Açıkçası çeşitlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sıcak fırsatları gerekli ve ilgi duyacağınız ürünleri paylaşıyoruz. Spor kategorisi açtık. Herkes kendi takımına özel paylaşım yapabiliyor. Sadece uygulama, liste, yayın değil teknoloji alanında da güzel bilgilerle donatmaya çalışıyoruz. Sizlerden de güzel paylaşımlar geliyor. Daha 1 yıl olmadan çeşitlilik güzel arttı, zamanla daha güzel olacağını umuyorum. Görüş ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz.
1752879497471
"Herkes kendi takımına özel paylaşım yapabiliyor." derken biz bu takımlardan değiliz kardeşim, olmak zorunda da değiliz. Ayrıca Spor sadece futbol ve 4 (sözde) büyük takımdan da ibaret değildir. Kusura bakma ama bu konuda vizyonunuzu biraz genişletmenizi ümit ediyoruz..

başlığı görünce bizim forum bilime el attı sandım :)
ilk aklıma gelen Ünlü fizikçi Enrico Fermi'nin (fermi paradoksu) o meşhur sorusu mu acaba? oldu..

Evren çok büyük ve çok eski.
Yaşam için uygun koşullara sahip milyarlarca gezegen olmalı.
O hâlde, başka zeki yaşam formları varsa, şimdiye kadar bizimle bir şekilde temas kurmuş olmaları gerekirdi.
Ama hiçbir iz yok. O zaman... herkes nerede?

ilk aklıma gelen Ünlü fizikçi Enrico Fermi'nin (fermi paradoksu) o meşhur sorusu mu acaba? oldu..

O hâlde, başka zeki yaşam formları varsa, şimdiye kadar bizimle bir şekilde temas kurmuş olmaları gerekirdi.
16# mesajda 😊

Belki çoktan kurdular, belki 51. bölge çoktan aştı bunları, temas kurmuşlarsa bizden ileri teknolojilerde olabilirler ya da tam tersi bizden gerideler ve temas kuramıyorlar.. Bilemeyiz (şimdilik)

Geri