Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dogru Tespit Hocam Olsun Biz Gene Paylasimlarimiza Devam Ederiz Begenen Begenir Begenmeyende Begenmez Saygida Kusur Olmadiktan Sonra Sorun Yokböyle paylaşım sitelerinde sadece meraklılar aktif olur genelde. hiç işine yaramayacak birşey bile olsa günde enaz bir kere acaba yeni ne varmış diye girenler ile gerçekten formda aktif olarak birşeyler paylaşmak isteyenler dışındakiler sadece işi düştüğünde uğrarlar. ne yazıktır ki o nadir uğradıklarında da işleri görülmediğinde en agresif ve sert eleştiriyi yapanlarda onlardır. daha önce bende benzer sitede yöneticilik görevi yapmıştım çok başıma geldi. ben kendi adıma günde birçok defa aralıklar ile giriyorum siteye.
Doğru.Belki kullanıcı sayısı düşmüş olurMuhtemelen üye olup sonrasında burayı unutanlar çoktur.Bir yoklama alınsa fena olmaz hani
Açıkçası çeşitlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sıcak fırsatları gerekli ve ilgi duyacağınız ürünleri paylaşıyoruz. Spor kategorisi açtık. Herkes kendi takımına özel paylaşım yapabiliyor. Sadece uygulama, liste, yayın değil teknoloji alanında da güzel bilgilerle donatmaya çalışıyoruz. Sizlerden de güzel paylaşımlar geliyor. Daha 1 yıl olmadan çeşitlilik güzel arttı, zamanla daha güzel olacağını umuyorum. Görüş ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz.Ayrıca bu konuda çok haklısın üstad, farklı konulara da yönelmek gerek . forumda çoğu üyenin haberi bile olmadığı her türden bölüm var.
yok yaaaa dünyevi işlerr şükürEvet yoktun reis hoş geldin. Bir yaramazlık yoktu inşallah.
Açıkçası çeşitlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sıcak fırsatları gerekli ve ilgi duyacağınız ürünleri paylaşıyoruz. Spor kategorisi açtık. Herkes kendi takımına özel paylaşım yapabiliyor. Sadece uygulama, liste, yayın değil teknoloji alanında da güzel bilgilerle donatmaya çalışıyoruz. Sizlerden de güzel paylaşımlar geliyor. Daha 1 yıl olmadan çeşitlilik güzel arttı, zamanla daha güzel olacağını umuyorum. Görüş ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz.
16# mesajdabaşlığı görünce bizim forum bilime el attı sandım
ilk aklıma gelen Ünlü fizikçi Enrico Fermi'nin (fermi paradoksu) o meşhur sorusu mu acaba? oldu..
Evren çok büyük ve çok eski.
Yaşam için uygun koşullara sahip milyarlarca gezegen olmalı.
O hâlde, başka zeki yaşam formları varsa, şimdiye kadar bizimle bir şekilde temas kurmuş olmaları gerekirdi.
Ama hiçbir iz yok. O zaman... herkes nerede?
Belki çoktan kurdular, belki 51. bölge çoktan aştı bunları, temas kurmuşlarsa bizden ileri teknolojilerde olabilirler ya da tam tersi bizden gerideler ve temas kuramıyorlar.. Bilemeyiz (şimdilik)başlığı görünce bizim forum bilime el attı sandım
ilk aklıma gelen Ünlü fizikçi Enrico Fermi'nin (fermi paradoksu) o meşhur sorusu mu acaba? oldu..
Evren çok büyük ve çok eski.
Yaşam için uygun koşullara sahip milyarlarca gezegen olmalı.
O hâlde, başka zeki yaşam formları varsa, şimdiye kadar bizimle bir şekilde temas kurmuş olmaları gerekirdi.
Ama hiçbir iz yok. O zaman... herkes nerede?