Esenlikler kardeşim.Selamlar
Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda lakin; tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
17.681 kişi nerede ? bilen varsa yazsın.![]()
Herkese iyi forumlar. Bu arada belirtme ihtiyacı duydum, "Atam izindeyiz" cümlesinin bu şekilde sulandırılmasını yanlış buluyorum. Yüce milletimiz için bir kurtuluş kapısı açan, insanlarımızı kula kulluktan kurtarıp birey yapan ve hala O'ndan başka kurtuluş çaremiz olmayan Ulu Önderimizin izinde olmak, O'nu ve ilkelerini takip edebilmek şereftir. İsteyen sever ve sahip çıkar, istemeyen tabii ki sevmeyebilir. Fakat O'nun izinde gidenlerle küçültücü bir şekilde dalga geçmek, hele ki bu günlerde kimsenin haddine değildir. Tekrar iyi forumlar diliyorum.Reis sana tatil yokmu Atam izindeyiz![]()
kabalık etmek istemem ve yannışta anlama kardeşim tüketiciler ilerde üretici olur sende zamanında tükettin şimdi üretici olmuşsun ve tebrikte ediyoruz insanlar hobi sever senin hobin teknolojiden astronomi bi diğerinin hobisi farklı bilgi olmasa çoğalma olmaz demek bilgi vardiki çağaldıburaya kalabalığı toplayan konular malum konulardı. gelenlerin bir çoğu tüketiciydi. geliyorlardı istediklerini alıp gidiyorlardı. şimdi arz olmayınca talepte olmuyor. Forumda bir çok konu var teknolojiden astronomi bilgilerine fakat bunlara ilgi gösteren grup sınırlı. ben seviyorum bu forumu ,ben buradayım, her gün mutlaka belirli zaman geçiriyorum. bilgim dahilinde katkı sağlamaya da çalışıyorum. Tüm emeği geçen arkadaşlara da paylaşımları için teşekkür ediyorum
Eyvallah hemşo .Buradayız tekkan kardeşim daima
Sen de hoş geldin reis, hep buralarda olursun inşallah.şimdilik buralardayız
edit:Bu forumda artık paylaşım olmayacaksa uygulama uretilmiyorsa amacını kaybetmiş demektir çünkü YouTube da tanıdık geldik. Kimse aktif olamayacaksa o yasak bu yasak deniyorsa ayrılmayı dusunuyorum. Eğer sohbet muhabbet derseniz sinetech adına telegram açarsanız daha iyi olur bence