Herkes Nerede ?

M3u ve apk larına ulaşamıyolar bence site trafiğini bu yavaşlattı bence.site adındaki drive danda kaldırılmış i..at vb paylaşımlar.

Selamlar

Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda lakin; tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
17.681 kişi nerede ? bilen varsa yazsın. :)
Esenlikler kardeşim.
Çok haklısınız!
Görüş ve eleştiri:
ama bunun bir nedeni de: tamamen yetkisiz, hikmeti kendinden menkul, külliyen cahil, ne dediğini lafının nereye gittiğini sonuçlarının nereye varabileceğini (consequences) umursamadan yırtık dondan çıkar gib her `be o ke` a, forum kurallarının nöbetçi bekçisiymiş gibi' atlayıp, 'yapıcı' eleştiri yaptığını varsayan bir kaç zavallı herbokolog meczup yüzünden artık caymış olanlar yüzünden olmasın?
Öneri:
Forum düzen ve kuralları konusundaki denetleme yetkilerinin 'sadece kurucu ve/ya yetkililerce' yapılması için gerekli ek düzen ve kuralların bir an önce yapılıp hayata geçirilmesinin sağlanması!
Herhangi bir konuda şikayet edecek veya rahatsızlık duyabileceklerin bunları sadece yönetimin seçip belirleyeceği bir 'yetkiliye' aktarılmasını varsa bir 'durum', uyarı ve çözümünün de yalnız bu yetkili tafından gerçekleştirimesi!
Saygı ve sevgi ile.

Son düzenleme:
buraya kalabalığı toplayan konular malum konulardı. gelenlerin bir çoğu tüketiciydi. geliyorlardı istediklerini alıp gidiyorlardı. şimdi arz olmayınca talepte olmuyor. Forumda bir çok konu var teknolojiden astronomi bilgilerine fakat bunlara ilgi gösteren grup sınırlı. ben seviyorum bu forumu ,ben buradayım, her gün mutlaka belirli zaman geçiriyorum. bilgim dahilinde katkı sağlamaya da çalışıyorum. Tüm emeği geçen arkadaşlara da paylaşımları için teşekkür ediyorum

bence bir şeyler yapılmalı zaten bazi kisiler bu tip agız dalaşı gibi muhabetleri girmiyor yada girmek istemiyor sessiz sadece izliyor yada kendi kendine konularda çözüm ariyor defalarca konuyu açan kişinin ne demek istedigini yada ne anlatmak istedigini okuyup kendi kendine çözmeye çalışıyor çünkü bilmedigi konuyu veya merak ettigi konuyu soran kişilerin ne derece cevap verdigini herkes görüyor ama şikayet etmek değil neyse saygılar

Reis sana tatil yokmu Atam izindeyiz 🏖️
Herkese iyi forumlar. Bu arada belirtme ihtiyacı duydum, "Atam izindeyiz" cümlesinin bu şekilde sulandırılmasını yanlış buluyorum. Yüce milletimiz için bir kurtuluş kapısı açan, insanlarımızı kula kulluktan kurtarıp birey yapan ve hala O'ndan başka kurtuluş çaremiz olmayan Ulu Önderimizin izinde olmak, O'nu ve ilkelerini takip edebilmek şereftir. İsteyen sever ve sahip çıkar, istemeyen tabii ki sevmeyebilir. Fakat O'nun izinde gidenlerle küçültücü bir şekilde dalga geçmek, hele ki bu günlerde kimsenin haddine değildir. Tekrar iyi forumlar diliyorum.

Son düzenleme:
buraya kalabalığı toplayan konular malum konulardı. gelenlerin bir çoğu tüketiciydi. geliyorlardı istediklerini alıp gidiyorlardı. şimdi arz olmayınca talepte olmuyor. Forumda bir çok konu var teknolojiden astronomi bilgilerine fakat bunlara ilgi gösteren grup sınırlı. ben seviyorum bu forumu ,ben buradayım, her gün mutlaka belirli zaman geçiriyorum. bilgim dahilinde katkı sağlamaya da çalışıyorum. Tüm emeği geçen arkadaşlara da paylaşımları için teşekkür ediyorum
kabalık etmek istemem ve yannışta anlama kardeşim tüketiciler ilerde üretici olur sende zamanında tükettin şimdi üretici olmuşsun ve tebrikte ediyoruz insanlar hobi sever senin hobin teknolojiden astronomi bi diğerinin hobisi farklı bilgi olmasa çoğalma olmaz demek bilgi vardiki çağaldı

Son düzenleme:
Buradayım, Burayı bırakıp gitmek öyle kolay değil, yeni sayılırım fakat sizlerin sayesinde çok şey öğrendim, hepinizden Allah razı olsun

Buradayız tekkan kardeşim daima

Biraz dinlenme modundaydım arkadaşlar kaçırdığım mesajlar varsa kusura bakmayın. Herkes tekrar hoş gelmiş.

Buradayım bir yere gittiğim yok, benim herkesin aradığı listelerle zaten işim yoktu.
İlgi duyduğum bir çok alan olduğu için açıkçası bir eksiklik hissetmedim, Klasik Rock müzik ve Blues müziği çok severim güne bir Rock müzik bırak bölümü bile forumdan ayrılmamam için bir neden oluşturuyor.
Ayrıca linux ,Windows ve android dünyası üzerine yeni gelişmeler teknik bilgilerin paylaşımları beni yeterince tatmin ediyor etliye sütlüye karışmadan sadece forumun ne yöne doğru evrildiğini izliyorum.

👁️

Bu forumda artık paylaşım olmayacaksa uygulama uretilmiyorsa amacını kaybetmiş demektir çünkü YouTube da tanıdık geldik. Kimse aktif olamayacaksa o yasak bu yasak deniyorsa ayrılmayı dusunuyorum. Eğer sohbet muhabbet derseniz sinetech adına telegram açarsanız daha iyi olur bence
edit:
Şu an forumda düzenleme yapılıyor hocam, bir yere ayrılmayın bence.

Son düzenleme:
Birazcik Gulelim İstedim.Saygilarimla.

@tekkan doktor acile lütfennn

doktor yokki hemşirler nabsınnn :oops:

☝️ buradayız dostum, yoklamada yok yazma.

Geri