tıngırmıngır
Paylaşımcı
- Konular
- 24
Şu an TRT1 i izleyin
07 Eylül 2025 saat: 17:00
07 Eylül 2025 saat: 17:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
O Teknik, Donanım ve Yazılım aslında hepsi Mor ve Ötesi için!mor paket yüzünden forumdan medet bekliyenler kusura bakmayın gitsinler üye olsunlar burası teknik .donanım .yazılım forumu illegal borusu degil
İllegal olan bir şey yok burası m3u listelerinin paylaşıldığı bi platform dediğiniz yayınlar da m3u listelerinin içinde olması gayet normalmor paket yüzünden forumdan medet bekliyenler kusura bakmayın gitsinler üye olsunlar burası teknik .donanım .yazılım forumu illegal borusu degil
Yazdığını görünce kişinin mesajlarına bir bakayım dedim:CINE10 TV HAKKINDA burada da olduğu gibi sürekli abone olun demeniz bile kuşkulandırdı ben forum yetkilisi olsam seni çoktan şutlardım
Bu konu ile ilgisi nedir bu mesajın?CINE10 TV HAKKINDA burada da olduğu gibi sürekli abone olun demeniz bile kuşkulandırdı ben forum yetkilisi olsam seni çoktan şutlardım
Onu bana değil mesajı atana sormanız lazım ayrıca her şeye muhalefet olmayı bırakın artık boş yorum yapıyorsunuz sadeceBu konu ile ilgisi nedir bu mesajın?
Alıntı yaptığınız o mesajı bu konu altında bana gösterin , anlayayım. Açtığım konu altında ilgisiz mesaj atıp bana boş yorum yapma demeniz ve uslübunuz hoş değil.Onu bana değil mesajı atana sormanız lazım ayrıca her şeye muhalefet olmayı bırakın artık boş yorum yapıyorsunuz sadece