Hayatı Mor Paket olmadan anlamsız bulanlar , buraya

mor paket yüzünden forumdan medet bekliyenler kusura bakmayın gitsinler üye olsunlar burası teknik .donanım .yazılım forumu illegal borusu degil
O Teknik, Donanım ve Yazılım aslında hepsi Mor ve Ötesi için! :ROFLMAO:

mor paket yüzünden forumdan medet bekliyenler kusura bakmayın gitsinler üye olsunlar burası teknik .donanım .yazılım forumu illegal borusu degil
İllegal olan bir şey yok burası m3u listelerinin paylaşıldığı bi platform dediğiniz yayınlar da m3u listelerinin içinde olması gayet normal

Ayrıca 1 tane bile konunuzun olmaması da takdire şayan maşallah

CINE10 TV HAKKINDA burada da olduğu gibi sürekli abone olun demeniz bile kuşkulandırdı ben forum yetkilisi olsam seni çoktan şutlardım

CINE10 TV HAKKINDA burada da olduğu gibi sürekli abone olun demeniz bile kuşkulandırdı ben forum yetkilisi olsam seni çoktan şutlardım
Yazdığını görünce kişinin mesajlarına bir bakayım dedim:
1757317241634
"illegal yayının alıcısıda satıcısıda suçludur"(da ayrı bu arada kardeş)
diyip sonra da illegal yayın satanın dükkanının kapısında sıraya girmiş.
Sabah sabah iyi güldürdü :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Konu dışına çıkmak, tartışma çıkarabilecek üslupta konuşmak,
Onu bana değil mesajı atana sormanız lazım ayrıca her şeye muhalefet olmayı bırakın artık boş yorum yapıyorsunuz sadece
Alıntı yaptığınız o mesajı bu konu altında bana gösterin , anlayayım. Açtığım konu altında ilgisiz mesaj atıp bana boş yorum yapma demeniz ve uslübunuz hoş değil.

Son düzenleme:
Benim hiç spor kanallarıyla alakam yok 😂 ama neler dönüyormuş öğrenmiş olduk. İptv konusunda daha önceden pek bilgim yoktu forum sayesinde biraz öğrenmiş oldum. Box cihazı da alınca hangi programları kurmalı, neler kullanılır ister istemez insanın öğrenmesi gereken bazı bilgiler oluyor. Normal kanalları izliyorum zaten onun dışında box cihazında rectv, rbtv, cloudstream, onstream kurdum onlar yetiyor. Eski m3u listeleri zaten aktif bazı kanallar hariç işim olmuyor haberlere ve belgesellere bakıyorum. Normal kanalların m3ularıyla liste yapması o kadar da zor değil diye düşünüyorum.

Geri