Öneri Hava faresi. Mac mini'de çalışır ücretsiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nivin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nivin

Paylaşımcı
Puan 38
Çözümler 0
@nivin
logo
Hava Faresi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Resim 1

Resim 2

Resim 3

Resim 4

AirMouse'a Başlarken
AirMouse'u kurmak ve iOS cihazınızı bilgisayarınıza bağlamak için şu adımları izleyin. Ayrıntılı talimatlar ve görsel yardımcılarla kurulum ve bağlantı sürecinde size rehberlik edeceğiz.

IOS Uygulamasını İndirin​

AirMouse uygulamasını iOS App Store'dan indirerek başlayın. ‘AirMouse’ u arayın ve uygulamayı cihazınıza yükleyin.

Masaüstü Uygulamasını yükleyin​

Windows Kurulumu​

Windows sürümünü indirin ve yükleyiciyi çalıştırın. Windows SmartScreen bir uyarı gösteriyorsa, bu yeni uygulamalar için normaldir. Devam etmek için 'Daha fazla bilgi' ve ardından 'Yine de çalıştır' seçeneğini tıklayın. Windows SmartScreen uyarıları hakkında daha fazla ayrıntı için SSS bölümümüze bakın.

macos Kurulumu​

MacOS sürümünü indirin ve.dmg dosyasını açın. Uygulamayı Uygulamalar klasörünüze sürükleyin. Kurulum sırasında Erişilebilirlik izinleri vermeniz gerekir. Gerekli macOS izinleri hakkında ayrıntılı bilgi için SSS bölümümüze bakın.

Cihazlarınızı Bağlayın​

IOS cihazınızı bilgisayarınıza iki şekilde bağlayabilirsiniz:

Cihaz Bulucu Kullanımı​

Masaüstü uygulaması çalışırken, varlığını otomatik olarak yayınlar. iOS cihazınızda AirMouse uygulamasını açın ve 'Cihazları Bul'a dokunun. Bilgisayarınız listede görünmelidir.

Adım 1

→

Adım 2

→

Son Adım

Manuel IP Bağlantısı​

Alternatif olarak, bilgisayarınızın IP adresini girerek manuel olarak bağlanabilirsiniz. IOS uygulamasında, ‘Manually Bağlan’ a dokunun ve önceki adımda bulduğunuz IP adresini girin.

Adım 1

→

Adım 2

→

Son Adım

Bilgisayarınızın IP Adresini Bulun​

Bağlanmak için bilgisayarınızın IP adresine ihtiyacınız olacak. İşte nasıl bulacağınız:

Windows​

Sistem tepsisindeki AirMouse simgesine sağ tıklayın ve 'Aç' seçeneğini seçin. IP adresi pencerede görüntülenecektir.

Adım 1
→
Adım 2
→Son Adım

macOS​

Menü çubuğundaki AirMouse simgesini tıklayın. IP adresi açılır menüde görüntülenecektir.

Adım 1
→
Son Adım

Hangi iOS sürümü ve cihazı gereklidir?▼

Bir bilgisayara birden fazla telefon bağlayabilir miyim?▼

Ağ gereksinimleri ve sınırlamaları nelerdir?▼

Uygulama herhangi bir veri topluyor mu?▼

Bağlantıyı kaybedersem ne olur?▼

AirMouse'u herkese açık Wi-Fi'de kullanabilir miyim?▼

Windows SmartScreen uygulamayı engelliyor Bu güvenli mi?▼

MacOS'ta hangi izinlere ihtiyaç vardır?▼

AirMouse'um çalışmıyor. Ne yapmalıyım▼

Daha Fazla Yardıma mı ihtiyacınız var?​

Ek sorularınız varsa veya daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa destek ekibimiz yardım etmek için burada.

Bize şu adresten ulaşın:[email protected]

Son düzenleme:
Tv box'ı her açtığınızda ağır konuştuğunuzu biliyorum. Bu uygulama tam size göre.

TV box'ın donanımsal açılış gecikmesiyle (CPU/eMMC okuma hızı veya işletim sistemi boot süresiyle) telefona yüklenen bir kablosuz çevre birimi uygulamasının uzaktan yakından hiçbir teknik bağı yoktur. Donanım darboğazını yazılımsal bir fare uygulamasıyla çözmeye çalışmak, bilgisayarınız yavaş açılıyor diye klavyeyi değiştirmeye benziyor; teknik cehaletinle forumda yine vizyonunu konuşturmuşsun.

Tv box'ı her açtığınızda ağır konuştuğunuzu biliyorum. Bu uygulama tam size göre.

Şöyle düzenleyebilirsin başlığı ve içeriği TV Box'ınızın orijinal kumandasıyla menülerde gezinmek ve yazmak işkence gibi yavaş. Bu uygulama/araç sayesinde telefonunuzu veya cihazınızı bir fare (air mouse) gibi kullanarak her şeyi çok daha hızlı ve pratik yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Şöyle düzenleyebilirsin başlığı ve içeriği TV Box'ınızın orijinal kumandasıyla menülerde gezinmek ve yazmak işkence gibi yavaş. Bu uygulama/araç sayesinde telefonunuzu veya cihazınızı bir fare (air mouse) gibi kullanarak her şeyi çok daha hızlı ve pratik yapabilirsiniz
Cevap vermedim hala ısrarla yazıyorsun. "Mac mini'de çalışır"

Hocam paylaştığınız uygulamalara biraz daha detay ekleseniz neye yaradığını ve fotoğraflarını koysanız bu şekilde konunuz kapanabilir millet neyi indirdiğini bilmiyor

Hocam paylaştığınız uygulamalara biraz daha detay ekleseniz neye yaradığını ve fotoğraflarını koysanız bu şekilde konunuz kapanabilir millet neyi indirdiğini bilmiyor
linkte cok detayli anlatmis.

Son düzenleme:
Detaylar linkte. Brave’de sag tiklayip cevirin

Linkteki detaylar biraz da burada olsa iyi olur,ne dersiniz? Lütfen kurallara uyalım, aksi halde konu kapanabilir,uyarı alabilirsiniz.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir. Sadece ekran görüntüsü paylaşmak, başka forumların ekran görüntüleri ile konu açmak yasaktır.

Linkteki detaylar biraz da burada olsa iyi olur,ne dersiniz? Lütfen kurallara uyalım, aksi halde konu kapanabilir,uyarı alabilirsiniz.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir. Sadece ekran görüntüsü paylaşmak, başka forumların ekran görüntüleri ile konu açmak yasaktır.
Patron beceremedim konuyu kilitler misin? Birde konu işletim sistemiyle ilgili değil direk uygulama. Ios, macos ve windows'ta çalışıyor. Mini bilgisayarlar için geliştirilmiş. Normal bilgisayarda da kullanılır ama saçma olur. Tv box'lar'da işlemci kötü, bu gelişmiş tv box olan mini bilgisayar için.

Son düzenleme:
Hocam linke tiklayacaksak burda konusu niye varki mesela beni farklı bir siteye yonlendirmeyeceginin garantisi var mı?
Saçmalıyorsun. linke tıklamadan linki al virus total'de tara. açıklama yapıp virüslü link'te gönderebilirdim. neyse zaten artık başka konu açmayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri