Hangi Gsm Opratörüne Geçmeliyim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rtaras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rtaras

Üye
Puan 9
Çözümler 0
@rtaras
Merhabalar Forumdaşlar;
Vodafone'da taahhüt sürenin sonuna 1 ay kaldı. Bu süre zarfinda bulunduğum ev konumumda şaka değil gerçek Max 4.00 Mbps download hızı ile yılı kapattım. Kocaeli bölgesinde merkez hariç Gebze'de aşırı sorun var. Sizce hangi operatöre geçmeliyim? Yıl sonunda Turkcell Türk Telekom kampanya yapar mı ? Fatura tutarım 500-600 olan bir tarife yüksek GB en önemliside 5G de sorun oluşturmayacak hangi operatöre geçmeliyim, görüşleriniz için teşekkürler

Pahalı Olsun - Ama Kaliteli Olsun Dersen Turkcell

Orta Dengeli Olsun Dersen Vodafone

Türk Telekom Tavsiye Etmem Tarifeleri Ucuz Ama Kalite Yok

Benim düşünçem vodafon

Vodafone'dan dayım şuan bir daha tövbe 4 mpbs hız 5G lideriyiz diyorlar 😀😀

Merhabalar Forumdaşlar;
Vodafone'da taahhüt sürenin sonuna 1 ay kaldı. Bu süre zarfinda bulunduğum ev konumumda şaka değil gerçek Max 4.00 Mbps download hızı ile yılı kapattım. Kocaeli bölgesinde merkez hariç Gebze'de aşırı sorun var. Sizce hangi operatöre geçmeliyim? Yıl sonunda Turkcell Türk Telekom kampanya yapar mı ? Fatura tutarım 500-600 olan bir tarife yüksek GB en önemliside 5G de sorun oluşturmayacak hangi operatöre geçmeliyim, görüşleriniz için teşekkürler
Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyin,aksi taktirde konu kapanır ve uyarı alırsınız.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Benimde 50 gün filan kalmış , arayışlardayım ;)

Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyin,aksi taktirde konu kapanır ve uyarı alırsınız.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Başlığı guncelledim sorun var mı suan

Merhabalar Forumdaşlar;
Türkcele fecmeni ravsiye ederim ama türkcelde sinirsiz sosyal medya yok

NetGSM fiyatları fena değil sıkıntı yaşayan oldu mu , alt yapı türkcell diyor ?

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Alt yapı kullananların yapısını kullandığı operatörlerin veremediği servisi nasıl iyileştirip verebiliyor durumu kafayı yoran unsur.
Fiyat bazına göre geçiş altyapı kullananların düzgün servis kalitesine bana göre ulaşamacak seviyedir.

Henüz hiçbiri 5g olarak iyileşebilmiş değil.
Türkceli 10 yıl kullandım yeni sözleşmede neredeyse 2 katı fiyata geçiş seçeneği sundu.Evde hat çekim 1 seviyesinde idi.Vodafona yarı fiyatın altına geçiş yaptım.Evde hat çekim 3 seviyesinde bana yetiyor.Ev adamı olduğum için telden watsap harici internet kullanmıyorum oda dışarı çıkınca aktif oluyor eve gelince baglanan ev internetinde ancak mesajlar iletiyor düşünün artık.Türkcelde pahalı olsada internet aynı idi.Telden İnternet kullanmıyorum.Pc ana kaynagım.

Son düzenleme:
Yeni yıla girmeden kampanya yaparlar mı ilk tercihim Turkcell yakını vs çalışan var mı? Bilgisi olan var midir
NetGSM fiyatları fena değil sıkıntı yaşayan oldu mu , alt yapı türkcell diyor ?

Net Gsm müşteri alımına kapalı değil mi Turkcell altyapısıni kullandirmiyordu en son çözülememisti sorun

Yeni yıla girmeden kampanya yaparlar mı ilk tercihim Turkcell yakını vs çalışan var mı? Bilgisi olan var midir

Net Gsm müşteri alımına kapalı değil mi Turkcell altyapısıni kullandirmiyordu en son çözülememisti sorun
olabilir henüz net bir araştırma yapmadım ama çok verme kafasında değilim...

Merhabalar Forumdaşlar;
Yaşadığım ilde vodafone iyi değildi ne çekim gücü olarak ne internet olarak hiç memnun olmadığım için turktelekoma geçtim hem çekim kalitesi hem internet hızı muhteşemdi taahhüt bitince ve uygun fiyatlı kampanya olunca turkcelle geçtim çekim gücü olarak evet iyi ama internet tarafında tatmin etmedi hızı yavaştı şimdi yine taahhüt bitiyor hangisinde daha ucuza paket bulursam ona geçeceğim (vodafone son tercihim olacak) yani yaşadığınız yer bu konuda çok önemli her operatör her ilde farklı olabiliyor varsa yakınınızda birileri sorun hocam hangisinin interneti daha hızlı falan gerekirse hız testi yaptırın ben arkadaşlarıma öyle yaptırıyorum.

Netgsm abone almaya başladı tekrar , oraya bi bakın

telden aradım..canlı destek yok..whatsap yönlendiriyor..tatmin olmadım.firma ile ilgii

@TheLastOne 'a katılıyorum. Öncelikle ne istediğine karar ver, sonra operatörü seç. Turkcell veya TürkTelekom kullanan bir kişi aynı konumda daha iyi internet performansı sağlıyorsa bunları tercih etmen daha doğru olur.

Mevcut hattinizla Turkcell Telek Vodafone hangisiyse 4.5 G de bir hiz testiyapıp screen shot atarmisiniz Forumdaşlar daha sağlıklı karar verebilmemiz için

Son düzenleme:
bayi vs..yok bu firmanın net gsm

@patr0n dediğine katılıyorum. % 100 doğru diyorum. ve geçici lokasyonumu paylaşıyorum. Kim hangi lokasyonda ise soru sorun kısmına lakosyonunu yazıp öğrenebilir....

Merhabalar Forumdaşlar;
4mbps nedir yanlışın olmasın size yakin sayılırım 5G de hız 600mbps gördüm bu arada mobilden bahsediyorsun dimi eğer öyleyse ben vadofone luyum internet, konuşma, mesajlaşma sınırsız aylık 1250 TL ve çok memnunum 6 ay oldu güncel fiyatı 1350 olmuş yeniyelim bildirimi geliyor uygulamasından.

Geri