Hangi Gsm Opratörüne Geçmeliyim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rtaras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
Sim kart 4.5g ise 5g için uyumu olmayabilir bu ciddi etken.

Yeni yıla girmeden kampanya yaparlar mı ilk tercihim Turkcell yakını vs çalışan var mı? Bilgisi olan var midir

Net Gsm müşteri alımına kapalı değil mi Turkcell altyapısıni kullandirmiyordu en son çözülememisti sorun
arkadaşımızın açıldı dediği için az once baktım açılmış 250₺ masrafı var sim ve kargo için
tarifelerinde kullanımınıza göre her ay secebiliyorsun tahattüt yok 5g yok 4.5g var

🔍 Tam Bulunduğunuz Noktada En İyisini Nasıl Bulursunuz?

Nokta atışı lokasyonunuzda (evinizin içi, iş yeriniz veya yazlığınız) en güçlü sinyali bulmak için şu iki yöntemi mutlaka kullanın:

1. e-Devlet Baz İstasyonu Sorgulama: En kesin yöntemdir. e-Devlet BTK Baz İstasyonları Ölçüm Bilgileri sayfasına girerek tam adresinizi (mahalle, sokak) haritadan seçin. Evinize en yakın baz istasyonunun hangi operatöre ait olduğunu ve mesafesini doğrudan görebilirsiniz. Yakındaki operatör her zaman en güçlü sinyali verir.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

2. nPerf Canlı Kapsama Haritası: Kullanıcı verileriyle oluşturulan nPerf Kapsama Haritası üzerinden Lokasyonuzu seçerek Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'un mahallenizdeki sinyal kalitesini (2G, 3G, 4G, 5G) renk kodlarıyla canlı olarak inceleyebilirsiniz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer vodafone da kalmak istersen taahhüt sürenin son 1 haftasına kadar bekle teklif ettikleri tarife ücretini dahada düşürüp gb fazla verebiliyor

Telden internet kullanmadığım için Geçen yıl 230tl den 3gb almıştım bu sene Vodafon 5g den dolayı en düşük 5 gb veriyor. 1 ay önce sürenin son saatinde 318tl den yenilemiştim.
Sürekli mesajlşarla telle rahatsız ettikleri için numaraları bende engelli. :ROFLMAO:

Son düzenleme:
burda hangi operatöre geceyim diye sorarsan hic bir zaman saglikli cevap alamassin sen kaldigin mahalleye cevreye bulundugun konuma bak buralara sor sorustur. hangi operatörün hatti iyi vericisi iyi hangisi daha hizli aradigini ancak bu sekilde bulabilirsin.

Hangisi uygunsa

hangisine geçeceğinin fazla bir önemi yok.ihtiyacını hangisi ucuza veriyorsa ona geç...ben her sene operatör değiştiriyorum..kendi müşterisini önemsemeyip yeni müşteri peşinde koştukları için numara taşıma yapanlara adam gibi fırsatlar sunuyorlar çünkü....

ben türk telekom kullanıyorum vadafondan pişman olup geçmiştim çok memnunum

Geri