hafta sonu maçları nereden izlediniz nasıldı?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
97
selam kimler nereden izledi ve nasıldı izlediginiz yayın bu vesile ile nereden izleme konusunda fikir sahibi olunabilir

ben kendi uygulamamdan izledim ilginc olan şu benim netim turk net bir saniye bile takilmazkan bir cok kisi hic acilmadi diye mesaj atti sonra birde vpn ile deneyin dedim hepsi acildi diye geri dönüş yapti o kadar gurupta resimli anlattim olmadi simdi hem mobil icin hem tv icin dns videosu koydum turkce anlatim ins bu sefer olur

ÇOK ÇOK önemli not
eger bende yayin acilmiyorsa
kekik akademi
trgol
inat tv
selcuk
stream dada acilmamsi lazin onlarda ne varsa bendede ayni ayni kaynaklari kullaniyoruz farkli kaynak kullanmiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar next 4k smart box cihazda vpn olarak ne kurmalıyım. Ücretsiz ve sıkıntısız olursa tadından yenmez.

ben kendi uygulamamdan izledim ilginc olan şu benim netim turk net bir saniye bile takilmazkan bir cok kisi hic acilmadi diye mesaj atti sonra birde vpn ile deneyin dedim hepsi acildi diye geri dönüş yapti o kadar gurupta resimli anlattim olmadi simdi hem mobil icin hem tv icin dns videosu koydum turkce anlatim ins bu sefer olur

ÇOK ÇOK önemli not
kekik akademi
trgol
inat tv
selcuk
stream dada acilmamsi lazin onlarda ne varsa bendede ayni ayni kaynaklari kullaniyoruz farkli kaynak kullanmiyorum
trgol çok hızlı değişiyor devreyi görmeden ondan çabuk patlıyor içerisi

Kendi uygulamam streamradar yayınları ile sorunsuz izleyebilirsiniz.

ÇOK ÇOK önemli not
kekik akademi
trgol
inat tv
selcuk
Aynısı benim içinde geçerli eklediğim kanalları hepsi açık tutuyorum elimden geldiğince ama insanlar hala açılmıyor diyor bende diyorum ki VPN lazım VPN siz bulduğum Zaman da onu da ekliyorum ama yok 10 kanal dan sadece 1 veya 2 tanesi açılıyor deyip siliyorlar güzelim listeyi

Geri